QUOTE(Levereti @ 2010 07 19, 14:29)
Sveikos, visos temos neperskaiciau, gal kas jau yra rases apie tokia problema kaip mano.
Viskas prasidejo nuo to, kad pries pusantru metu ziema pradejo labai svaigti galva, viskas eme staiga "suptis", nuo tokio galvos svaigimo takart net vemiau. Apejau kelis daktarus, pasidariau galvos tomografija, nieks nieko nerado ir nenustate, spejimu buvo, kad nervinuosi, kas salciai dideli, kad vitaminu truksta, kad kraujagysles spazmuoja...Toks galvos svaigimas truko apie 2 savaites ir labai mane isvargino, nes apie ejima i darba net kalbos nebuvo, uz sienu pasilaikydama vos iki tualeto nueidavau. Bet praejo is niekur nieko kaip ir prasidejes.
Praejo pusantru metu ir sia vasara vel jau gal 5-6 kartus rimtai susvaigo galva, visa tai trunka apie pusvalandi, staiga viskas pradeda "suptis" lyg laive per bangas, pradeda pykinti, net uzsimerkus negaliu to bjauraus jausmo nuraminti, po kiek laiko praeina, pora menesiu nieko ir po to vel tas pats. Labai neramu man, bet nebezinau ka cia tirtis ir kokia to priezastis galetu buti. Gal kas susidure irgi su tokia beda?
Sveika Levereti

Nenoriu tave gasdinti,bet jeigu tau prasidėjo svaigimas ir vėl pasireškė vadinasi turi kažkokiu problemu su sveikata. Galvos svaigimo priežasčių yra aibe,todėl pirmiausią patarčiau nuėiti pas savo šeimos gydytoją ,pasikalbėti su ją,tegul ji duoda tau siuntimą pas neurologą,neurologas visada siunčia pirmiausią ištirti akių dugną,paskui stambiosios arterijos ehoskopija ar gerai teka toje vietoje kraujas paprastai tariant

dar gali mokamai pasiūlyti padaryti tomografija,bet rašai kad jau darei tomografija,tada nereikės. Aj,pamiršau parašyti kad mane dar pas Lorą siuntė ,gali būti viduriniuosios ausies uždegimas todėl ir galva svaigsta,bet pagal tavo aprašymus kažkaip abejoju kad tau ausies uždegimas,nors patarčiau pas Lorą nuėiti.
Atsakyti galiu į tavo klausimą ar susidūrę kas su tokia beda,TAIP ,man irgi kaip ir tau prasidėjo svaigimai netikėtai ir labai mane išgasdino,man tada apie 23 metus būvo,paskui praėjo,o vėliau vėl kankyno galvos svaigimai,o žiemos metu galiu pasakyti jeigu dar šalčiai lauke galva nežmoniškai svaigsta ypač atejus iš lauko

Dėl galvos svagimo vemti tfiu tfiu tfiu neteko,bet va nuo migrenos dažnai tenka wc aplankyti ir ne kartą
Kaip kitos gyvena?