QUOTE(mergyte_ @ 2011 01 09, 17:35)
Labukas mergyte_

Svarbiausia nepanikuok,suprantu kad lengva pasakyti,bet kuo labiau bijosi,to labiau galvyte suksis. O tau šiaip galva dažnai skauda,kokie tai skausmai? Man irgi pirmą kartą butent kaip tu aprašei namie pradėjo svaigti galva,išsigandau,ne vyrui paskambinau iš baimės. Tik mane nepykino. Tu nusiramink,ir butinai užsirašyk pas neurologą,aišku pradžioje reikės pas savo gydytoją nuėiti,bet nereikia save nuteikti iš karto kad niekas tau nesuteiks pagalbos

Dabar patarčiau gerti Magnį Diosporalį,nedaryti staigių judesių,atsikelti ir truputėli pasidėti ant lovos o ne šokinėti iš karto. O koks tavo spaudimas,gal žemas? Parašyk,paskui dar pabendrausim
Papildyta:
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 12 05, 18:45)
Sveikos

asirgi turiu tokiu pat problemu kazkaip virpa kojos jauciu stresa ir galvos skausmai kankina labai pavargstu antros dienos pusej tiesiog vaizdas prapuola neprisimenu ka dariau ir net kalba uzstringa kartais net ne risliai galiu pasakyti,anksciau tokia nebuvau

nezinau kas man darosi gal koia depresija kimba ar kokiu vitaminu panaudoti

ar pas gydytoja reikia nueit

aciu labai patarusiems kas atsakys
De Zavu Zavu kaip tavo galvele? Vitaminai nepadės jeigu neišsiaiškinsi galvos svaigimo priežasčių,reikia butinai nueiti pas gydytoją. O kaip jūsų reikalai su skydliaukę? Aprašytas nuovargis gali buti susietas su skydliakės darbu,arba su depresija. Anščiau irgi netikėjau,kad galvos svaigimai gali buti nuo užslieptos depresijos,bet kai po ilgo "ligų ieškojimo" pradėjus gerti antidepresantus po savaitės galvos svaigimai dingo,nepatikėkis kokia buvau laiminga. Mane galvos svaigimai kankina nuo 22 metų ,dabar man čut virš 30 .
Laikykites mergaitės,laaabai gerai jus suprantu. Ne duok dieve koks tai košmaras gyventi kaip laive.