QUOTE(furyy @ 2007 04 25, 22:56)
Nes vestibiuliarinis aparatas(pusiausvyros aparatas), yra giliai mūsų ausyse. Jis reguliuoja mūsų pusiausvyra. Apskritai kiek teko domėtis,tai daktarai greičiausiai jį nustato, tada nereikia net tyrimų daryt...
O pagrindinis vaistas - betaserc, aš jį gėriau 3 mėn, bet jis man visai nepadėjo, o ir nepigus.
Papildyta:
Matai pas tave gal nuo raumenų, o pas mane tipo ausų būgneliai surambėję, nuo vaikystėj persirgto ausų uždegimo, dėl to man ausys dažnai užsikišinėja ir t.t. nei pati nesupratau ar nuo to priklauso

nes kai pradėjau daugiau klausinėt, tai LORė pasiūlė studijuot mediciną ir tada viską žinosiu
gerai furry.pamastykim-jei tu persirgus ausu uzdegimu vaikysteje,tai galva turejo svaigti taip pat vaikysteje.ar as ne teisi?

gyd.lengviausia pasakyti kai nieko neranda-vestib.aparato sutrikimas.reikia ieskoti priezasciu tada kodel jis sutriko.

as pvz.negaledavau masina vaziuodama skaityti,valgyti,zemyn ziureti-is karto bloga pasidarydavo,o dabar jau viskas gerai,net paciai keista.nors gyd.si simptoma man buvo priskyre taip pat prie vest.apar.sind.

tuo labiau kad tu gerei nuo jo vaistus-nepadejo.

man taip pat kaire ausis pastoviai budavo uzgulta,atrodydavo suspausta,paskutiniu metu-prastokai girdejau su ja-dabar jau normaliai.

tai va.reikia ieskoti priezasciu kodel tas ves.apar.sutriko.
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 26, 10:38)
Sveikos. as geriu biski daugiau vandenuko, bet be druskos
vaiddaa,negerai kad druskos nevartoji.zinok be jos organizmas nepasiima vandens.tu ji visa palieki tualete,isplaudama ir mineralines medziagas.nematau nieko baisaus per diena suvartoti 0.5 saukstelio druskos-2.5l vandens.

manau mes daugiau visokio slamsto isgeriam,kuris mums ne i nauda.