Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(furyy @ 2007 04 27, 11:53)
Aišku g.gif  nors kalio kiek žinau jei per daug tai negerai, magnio tai nebus perdaug, bet kalio g.gif net nežinau

As tai abejoju, ar su dabartiniu maistu galima padaugint kokiu mineralu ar vitaminu..... Visur tik chemijos prikista. Tai jei papildomai gersim, tai iki padauginimo turbut ir taip toli smile.gif
Atsakyti
labutis. biggrin.gif as ir zinau kad kalio negalima padauginti.knygoje apie vandeni skaiciau kad druska sulaiko vandeni aplink lastele,o kalis sulaiko pacioj lastelej.turi buti tarp ju balansas. g.gif
Papildyta:
kaip siandien jauciates? rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
gal galveles jau nesvaigsta?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 27, 13:17)
labutis. biggrin.gif as ir zinau kad kalio negalima padauginti.knygoje apie vandeni skaiciau kad druska sulaiko vandeni aplink lastele,o kalis sulaiko pacioj lastelej.turi buti tarp ju balansas. g.gif
Papildyta:
kaip siandien jauciates? rolleyes.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
gal galveles jau nesvaigsta?

As tai gerai jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 27, 14:29)
As tai gerai jauciuosi thumbup.gif

dziaugiuosi uz tave. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as ir visai neblogai kol kas,nusispjaunu 3 kartus. biggrin.gif
Atsakyti
O man šiandien truputį blogiau nei vakar, bet vistiek buvau parduotuvėj ,pėškom, nelabai toli bet vistiek, kol ėjau atrodo nieko g.gif o pieš išeinant ilgai dvejojau ar eit ar ne, nes buvo nekas, bet išdrįsau ir nieko neatsitiko.
Jaučiu kad neužilgo viena liksiu šioje temoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 27, 13:38)

NELIKSI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 27, 14:38)
O man šiandien truputį blogiau nei vakar, bet vistiek buvau parduotuvėj ,pėškom, nelabai toli bet vistiek, kol ėjau atrodo nieko g.gif  o pieš išeinant ilgai dvejojau ar eit ar ne, nes buvo nekas, bet išdrįsau ir nieko neatsitiko.

neliksi,ne. lotuliukas.gif ziurek kad tu musu pirma nepaliktum. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 27, 15:36)

ziurek kokia pazanga,jau viena ir parduotuveje buvai.taip ir toliau laikyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 27, 14:40)
Papildyta:

ziurek kokia pazanga,jau viena ir parduotuveje buvai.taip ir toliau laikyk. mirksiukas.gif

Ne neviena smile.gif su dukra smile.gif
Turim naujokę. Elina sveika patekus į svaigstančiųjų kluba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 27, 14:50)

sveika prisijungusi prie musu ELINA. thumbup.gif kuo musu daugiau tuo smagiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 27, 16:44)
sveika prisijungusi prie musu ELINA. thumbup.gif kuo musu daugiau tuo smagiau. thumbup.gif

tai jau taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 27, 15:22)
Turim naujokę. Elina sveika patekus į svaigstančiųjų kluba 4u.gif

Aš nesu naujokė blink.gif , jau seniai skundžiausi forume svaigimais. Pasakojau savo atvejį doh.gif . Bet tikriausiai, senosios temos pratrintos jau g.gif
Oi, tiesa, buvau kitu nicku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 27 balandžio 2007 - 20:06
QUOTE(Elina @ 2007 04 27, 22:06)
Aš nesu naujokė blink.gif , jau seniai skundžiausi forume svaigimais. Pasakojau savo atvejį doh.gif . Bet tikriausiai, senosios temos pratrintos jau g.gif
Oi, tiesa, buvau kitu nicku blush2.gif

anksciau skundeisi.o kaip tada dabar tavo sveikata?ir kas anksciau buvo?primink trumpai. mirksiukas.gif
Atsakyti