Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

QUOTE(NIDA @ 2013 09 17, 11:10)
jauciu nieko cia neisrasi,reikia kokia pavesine lauke meistravot,bet ar dziuna rubai lietingu oru lauke po stogu kabedami? kazkaip pravaziuoji pro nauju namu kvartalus,tai nei vienam nesimato isdziaustytu skalbiniu. vat ir kyla tokie klausimai biggrin.gif

Nedziusta ir lauke dregnu oru. O dabar jau galima nuo 16-17 val net nedziauti lauke, nes nespes ishdziuti iki rasos unsure.gif Dziovinu pagal situacija, anksciau dedavau tarp kambariu 2a. Ten silciausiai, greit ishdziusta, bet vaizdas vargino, tai ishnesiau i rusi, prie skalbimo masinos. Ten sausa. Pakankamai silta. O vasara taip - lauke. Buna po 3 skalbimus speju padaryt. Kol masina sukasi, pries tai dziusta jau biggrin.gif Man ir tas kvapas skalbiniu kai kieme ishdziovini, toks gaivus, lengvas... Bet mes gyvenam tikroj gamtoj biggrin.gif , prie pat misko, pusyno. Gal del to. Gal kur daug masinu, veiksmo, jauciu ir to kvapo nera unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Blobse @ 2013 09 17, 11:29)
Turtingi ir turintys daug vietos namuose dažniausiai džiovykles naudoja. Va tokias  Dziovykle  4u.gif

Aisku tema ne apie tai. Bet kiek metu ruosiuosi, dziovykle isigyti, bet vis neprisiruosiu...apseinu kazkaip.Maniau prisiruosiu tada, kai sugalvos koki griozda, kuris ir ishlygintu ir dar poto po lentynas sudetu biggrin.gif
Tuo paciu klausimas gime biggrin.gif Ta pacia diena ishliginat ka iskalbiat, ar kada? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 rugsėjo 2013 - 10:48
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 09 17, 12:51)
Nedziusta ir lauke dregnu oru. O dabar jau galima nuo 16-17 val net nedziauti lauke, nes nespes ishdziuti iki rasos  unsure.gif Dziovinu pagal situacija, anksciau dedavau tarp kambariu 2a. Ten silciausiai, greit ishdziusta, bet  vaizdas vargino, tai ishnesiau i rusi, prie skalbimo masinos. Ten sausa. Pakankamai silta. O vasara taip - lauke. Buna po 3 skalbimus speju padaryt. Kol masina sukasi, pries tai dziusta jau  biggrin.gif Man ir tas kvapas skalbiniu kai kieme ishdziovini, toks gaivus, lengvas... Bet mes gyvenam tikroj gamtoj biggrin.gif , prie pat misko, pusyno. Gal del to. Gal kur daug masinu, veiksmo, jauciu ir to kvapo nera  unsure.gif
Papildyta:

Aisku tema ne apie tai. Bet kiek metu ruosiuosi, dziovykle isigyti, bet vis neprisiruosiu...apseinu kazkaip.Maniau prisiruosiu tada, kai sugalvos koki griozda, kuris ir ishlygintu ir dar poto po lentynas sudetu  biggrin.gif 
Tuo paciu klausimas gime  biggrin.gif Ta pacia diena ishliginat ka iskalbiat, ar kada?  ax.gif

Man kazkaip uz elektra moket gaila,kad isdziovins,ka galima ir naturaliai padaryt ax.gif
buciau turtinga,tai noreciau dziovykles.
o lyginimas,tai geras dalykas-spintose vietos sutaupo labai. bet... as jau nebelyginu,nes laiko pritruksta. vis kraunu kraunu skalbinius i kruva.tipo rytoj islyginsiu. tas rytoj vis rytoj buna. ir gaunas taip,kad visas spintos turinys atsiduria toj kruvoj ir jau rengiames is tos kruvos. tai bent jau siuo metu iskart dedu i spinta nelyginus. issitraukiam,issilyginam ir rengiames.
o geriausia lygint kai ka tik isdziuve buna. tada lengviau issilygina,nereikia drekint rubo.

mes irgi gyvenam kaimely,kur trys masinos per diena pravaziuoja vietines. o siaip gamta aplink. tai nepalyginsi kvapo su daugiabuciu balkonuose isdziovintu skalbiniu kvapu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 17 rugsėjo 2013 - 15:13
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 09 17, 10:51)
Ta pacia diena ishliginat ka iskalbiat, ar kada?  ax.gif

Patalynės, rankšluosčių nelyginu visai. O rūbus lyginu iš vakaro prieš rengimąsi- išdžiūvusius tik sulankstau ir sudedu į spintą. Taupau laiką ir elektrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2013 09 17, 11:29)
Turtingi ir turintys daug vietos namuose dažniausiai džiovykles naudoja. Va tokias  Dziovykle  4u.gif

Kodėl tik turtingi? Ne kalnus ta džiovyklė kainuoja irnesakyk.gif. Turime ją jau kokie 7 metai. Tiesa, dabar gyvenam name, bet ką tik atsikraustėm iš buto, kuriame taip pat sėkmingai tilpo džiovyklė ir skalbyklė 4,12 m2 vonioje mirksiukas.gif . Džiovyklė statosi ant skalbyklės, tad papildomai vietos jau nereikia. Ir džiaugiuosi naudodama. Labai smagu išdžiovinti patalynę, rankšluoščius - nereikia paskui jų lyginti, o iš karto sulankstai ir į lentyną. Rankšluoščiai minkšti, išpurenti thumbup.gif . Labai gerai išdžiovinti pūkinius paltus, pagalves. Daugumą drabužių džiovinu, nedžiovinu tik kokių geresnių, jei jų etiketė neleidžia džiovinimo.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 18, 12:25)
Kodėl tik turtingi? Ne kalnus ta džiovyklė kainuoja  irnesakyk.gif. Turime ją jau kokie 7 metai. Tiesa, dabar gyvenam name, bet ką tik atsikraustėm iš buto, kuriame taip pat sėkmingai tilpo džiovyklė ir skalbyklė 4,12 m2 vonioje  mirksiukas.gif . Džiovyklė statosi ant skalbyklės, tad papildomai vietos jau nereikia. Ir džiaugiuosi naudodama. Labai smagu išdžiovinti patalynę, rankšluoščius - nereikia paskui jų lyginti, o iš karto sulankstai ir į lentyną. Rankšluoščiai minkšti, išpurenti  thumbup.gif . Labai gerai išdžiovinti pūkinius paltus, pagalves. Daugumą drabužių džiovinu, nedžiovinu tik kokių geresnių, jei jų etiketė neleidžia džiovinimo.

Neturtingi džiaugiasi, jei skalbimo mašiną padėvėtą gali įsigyti. 4u.gif
Atsakyti
Na, žiūrint ką Jūs turtingais vadinate g.gif . Man turtingi tai tie atrodo, kurie patys savo namų netvarko... (čia kad į temą būtų hihihi.gif). O tai, kad įsigyja naują skalbyklę ir naują džiovyklę - jokis turtingumo rodiklis schmoll.gif
Bet kiekvienam kitaip turbūt atrodo unsure.gif .
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 18, 13:49)
Na, žiūrint ką Jūs turtingais vadinate  g.gif . Man turtingi tai tie atrodo, kurie patys savo namų netvarko... (čia kad į temą būtų hihihi.gif).

Man ir tas nera turtingumo rodiklis. Karta per savaite 50 Litu sumoket ( bent jau musu "kaime" taip) uz sutvarkyma ir drabuziu islyginima nera turto pozymis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 09 18, 23:00)
Man ir tas nera turtingumo rodiklis. Karta per savaite 50 Litu sumoket ( bent jau musu "kaime" taip) uz sutvarkyma ir drabuziu islyginima nera turto pozymis.  schmoll.gif

Kuriam čia kaime bigsmile.gif Aš irgi ateity norėsiu, kai išeisiu į darbą jokiais būdais nespėsiu namų ir aplinkos tvarkyt doh.gif
Atsakyti
Nu ne Kaune tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 09 18, 23:32)
Nu ne Kaune tai tikrai  biggrin.gif

Nu kad ir aš ne visai Kaune gyvenu, tikrų tikriausiam kaime Kauno raj. Ale pas mus arba Airijoj pašalpiniai, arba čia chronciavi doh.gif
Atsakyti
Kaip jus nebijot isileisti svetima zmogu i namus, dar kuris tvarkytu drabuzius...brrrrrr... nebent stoveciau salia ir ziureciau, kaip ji tvarkosi. Ar bent skudurus keicia, ar tuo paciu dulkes valo ir vonia doh.gif Buvo toks atvejis unsure.gif
Atsakyti
Bet ko ir neileidziama, tikrinama, klausinejama pazystamu. Skudurai ir priemones duodami. O jei netinka toks variantas, jug pats tvarkaisi ar susitaikai su netvarka. Variantu daug biggrin.gif Salia stoveti man nepatiktu. Kai as namie, man is viso netiktu joks svetimas zmogus. Tada geriau paciai tvarkytis, jei jau namuose.
Atsakyti