QUOTE(Liu @ 2005 01 12, 13:43)
Gražus avataras Bohema
O jei apie temą, tai tikėjausi rasti nors vieną postą apie tai, kad nors viena kviečiasi namų tvarkytoją. Nes aš per visą užimtumą pradėjau svarstyti tokią galimybę (tikiuosi daugiau laiko skirti sau ir vyriškiui:).

O jei apie temą, tai tikėjausi rasti nors vieną postą apie tai, kad nors viena kviečiasi namų tvarkytoją. Nes aš per visą užimtumą pradėjau svarstyti tokią galimybę (tikiuosi daugiau laiko skirti sau ir vyriškiui:).
Ir aš apie tai svarstau. Tiksliau - pratino prie šios mities savo vyrą iš lėto. Nes jis apie tai net girdėti nenorėjo.
Bet dabar taip po truputį jau lyg ir įkalbu, kad kviesti namų tvarkytoją vonios, virtuvės, svetainės ir koridoriaus tvarkymui. Į vyro požiūriu šventą vietą - miegamąjį - jos neįleisiu. Ir rūbų tvarkyti jai nepatikėsiu. Tai lyg ir susigyvena vyras su tuo.
O dabar pas mus bardakas totalus. Man labai blogai, nes man sunku gyventi betvarkėje. Bet kai aš visą laisvą laiką skiriu tvarkymui - tai blogai visiems kitiems (vyrui ir vaikams), nes tada pikta, kai vaikai viską verčia, pikta, kai vyra prie kompo ką nors valgyti bando ir kontroliuoju visus. Ech, sunku, kai tai, kas man atrodo betvarkė, vyro požiūriu dar yra ideali tvarka. Kol jis buvo vienas dar spėdavau viską palaikyti tvarkoje, bet kai yra du vaikai, norint kad būtų tokia tvarka, kuri man tinka, reikia visą dieną nieko daugiau neveikti, tik tvarkyti. Tai ir mečiau tą beprasmišką užsiėmimą, tiksliau atidėjau iki tol, kol vaikai paaugs.