Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

Na, as savo namus kazkaip pati tvarkausi, bet kuo toliau, tuo labiau laiko nerandu smile.gif
Gal kas galit patarti moteri ar mergina, kuri uz pinigelius ishplautu langus ir roletus? buciau labai dekinga smile.gif ir kiek mazdaug uz toki darba moketi?
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2005 02 03, 22:25)
As merginos tai samdau labai fain moteriske.Pas mane visas namas nu jei apeiciau visa tai turbut nepasikelciau dvi paras ir dar pikta buciau.Ji pas mane dirba viena kart savaiteje tai kaip ir savaitgalis lieka laisvas.O paskui dar kada su skuduriuku per grindis pereinu ir uztenka.Bet vonia du tuoletai 5 kambariai ir rubu lyginimas tai jau palieku jai.Knisasi ji visa diena.Bet jei reikia sutvarko ir spintas ir virtuves spinteles ir orkaite isveicia ir grindu plyteles.Na aisku reiketu kad pora kart savaiteje ateitu, bet kad neisgalim.
Pradzioj man ta mano "namu darkytoja" ziauriai nepatiko, nu nepatiko nors tu ka.O dabar  thumbup.gif .Pripratau prie zmogaus ir mano mazoji prie jos prisiriso.Sako: "vaikeli, jei tau reikes kada mazja paziuret sakyk, man pas tave but malonumas".Na ji viena, jos vaikai ir anukai kitam mieste, o pas mane namas kiemas. Bet as cia jau ne i tema. blush2.gif

ERA, jei gali pasakyti, kiek jūs mokat už tvarkymą ir kur jūs gyvenat Kaune (rajonas).
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 02 23, 12:36)
ERA, jei gali pasakyti, kiek jūs mokat už tvarkymą ir kur jūs gyvenat Kaune (rajonas).
Ačiū.

Gyvenu Panemuneje, nu ji visai kitam Kauno gale, o moku 40 Lt.

Atsakyti
Nu va ir as susigundziau ir isskyriau kelis litukus valytojai biggrin.gif
siandien tvarke, tai likau labai patenkinta, vonie tiesiog spindi, o virtuve atrodo kaip nauja! thumbup.gif
Vienu zodziu, tikrai geras dalykas tos valytojos!
nereikia savo laiko skirti tam ko nemegsti daryti! Ir kaina tikrai labai pigi!
Sutinku, kad geriau praleisti laika su seima, nei but pavargusiai po visu darbu! biggrin.gif
Atsakyti
Nu krispi kristi nu negamalia taip sakyt "valytojos"(as taip aiskinu savo sunui), tai namu tvarkytojos, geroji namu dvasia kuri daro namus kad jie butu grazus, shvarus, jaukus.Nu pas mane irgi siandien sutvarke, tai toks vaizdas kad net oro namie daugiau.Jau nekalbant apie tai kad islygino kalna rubu ir isveite grindu plyteles, isvale shaldytuva ir t.t. ir t.t.( ko pati neprisiruosiu padaryt).Aciu musu gerajai tvarkytojai. bis.gif
Atsakyti
4u.gif atsiprasau! ir aciu tau ERA uz pastebejima!
Tikrai negraziai parasiau blush2.gif
Atsakyti
krispi_kristi ir ERA, gal galėtumėte savo tvarkytojų koordinates duoti. Gal jos sutiktų man patvarkyti. Nu nelabai tas mūsų butukas prestižinis ir išpuoselėtas blush2.gif , bet jau taip suėsti baigia ta betvarkė cry.gif . Gal vyrą kaip nors įtikinčiau pabandymui. Mes randamės Aleksote, prie botanikos sodo. Paklauskit, jei jos susidomėtų, parasykit man i AZ kaip susisiekti su jomis. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 02 23, 11:54)
Mamose, mes gyvenam name, tvarkomo ploto susidaro apie 130kv. Tvarkytojos darbas:
Grindų plovimas/ siurbimas
2 WC valymas
Kriauklių plovimas
Vonios valymas
Sanitarinių prietaisų valymas
Dulkių šluostymas
Kilimų valymas
Skalbyklos plovimas
Radiatorių valymas
Veidrodžių valymas
Virykles valymas
Langų vidaus ir išorės (šiltu metų laiku) valymas
Terasos; Balkono plovimas ir turėklų valymas
Židinio valymas
Šiukšlių kibiro ir konteinerio išplovimas

Na, atrodo viskas doh.gif  blush2.gif
Dazniausiai bunu su dukra namuose, tik kitam aukste, nei tvarkoma. Bet buna, kad ir i parduotuve, poliklinika isvaziuoju, i lauka iseinam.
Nera namuose pas mus tokiu daiktu, kuriuos galima butu paimti, o mes nepastebetume. Pinigu nelaikom tongue.gif

Na, sarasiukas darbu tikrai netrumpas blink.gif , o kaina, manau, nedidele. Musu kv. apie 80, 2WC, manau uz 35Lt sutiktu. Aciu gabriele .Dabar, kai butas po remonto, sumokejau uz issveitima 50Lt.,o ateiti tikrai uzteks 35 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamose: 02 kovo 2005 - 17:46
QUOTE(aifa @ 2005 02 25, 14:17)
krispi_kristi ir ERA, gal galėtumėte savo tvarkytojų koordinates duoti. Gal jos sutiktų man patvarkyti. Nu nelabai tas mūsų butukas prestižinis ir išpuoselėtas blush2.gif , bet jau taip suėsti baigia ta betvarkė  cry.gif . Gal vyrą kaip nors įtikinčiau pabandymui. Mes randamės Aleksote, prie botanikos sodo. Paklauskit, jei jos susidomėtų, parasykit man i AZ kaip susisiekti su jomis. Ačiū.

Aifa, maniske nesutinka dar kazkur eiti. g.gif Ji matai turi darba rytais ,o pavasari sodai prasideda tai turi ji ka veikti.Vat mano drauge prase tai ji sako: "su mielu noru, ale neapsidirbsiu"Nu ji tokio kirpimo, kad vienu uzpakaliu visko neuzsesi" Net kartais pagalvoju koks jai biznis is manes g.gif .O dar sake kaiminka turi kuri trecio laukiasi tai sake padet reikes.Zodziu tokios tokeles.
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2005 03 02, 19:20)
Aifa, maniske nesutinka dar kazkur eiti. g.gif Ji matai turi darba rytais ,o pavasari sodai prasideda tai turi ji ka veikti.Vat mano drauge prase tai ji sako: "su mielu noru, ale neapsidirbsiu"Nu ji tokio kirpimo, kad vienu uzpakaliu visko neuzsesi" Net kartais pagalvoju koks jai biznis is manes g.gif .O dar sake kaiminka turi kuri trecio laukiasi tai sake padet reikes.Zodziu tokios tokeles.

Ačiū ERA. Man krsipi_kristi dave agenturos kontaktus, tai išbandysiu pradžiai. Tikiuosi tiks, ne man, nes man tai bet kas būtų geriau, nei esama betvarkė, čia vyrui. Jis toks jautruolis kai reikia ką nors į namus įsileisti doh.gif
Atsakyti
Aš nei už ką neįsileisčiau svetimo žmogaus į savo namus. Įmanoma, gerai pasistengus, ir pačiai viską susitvarkyti. Čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetulia @ 2005 04 29, 16:44)
Aš nei už ką neįsileisčiau svetimo žmogaus į savo namus. Įmanoma, gerai pasistengus, ir pačiai viską susitvarkyti. Čia tik mano nuomonė  4u.gif

Tai niekas nesako ,kad neimanoma, bet tas uzimtu mazu maziausiai visa diena.Vienas dalykas, kad as ziauriai pavargciau ir buciau pikta ant visu-vyro, vaiku, katino ir viso pasaulio.O tokia as niekam neidomi.Kaip mano vyras sako: "Jei paskui burbesi ir lakstysi po namus kaip ziezula, tai geriau skambink Irenai tegu ateina".Na as kartais bandau pramesti kokia savaite be tvarkytojos, bet paskui suprantu, kad neteisi bunu.Ji dabar kaip geroji namu feja.Viskas kvepia svara, rubeliai islyginti, sulankstyti,orkaite visada isveista, net saldytuva visada isvalo ir net pati pradejo aplinka tvarkyti.Dabar dar tarsiuos ,kad mano mergina ziuretu, nes jos laaaaabai gerai sutaria.
O del svetimo zmogaus tai taip-jis svetimas tik pradzioje,o paskui visai savas.Tik reikia nepamirsti, kad jis ateina pas jus dirbti.Bet taip pat as nepamirstu, kad ji zmogus ir kai bunu pagaminus pietus visada pasiulau.Zodziu man ji laaaabai geras pagalbininkas.Stai taip.
Atsakyti