Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

pasipasakosiu kaip as prilaikau tvarka namuose,ogi labai paprastai.Viska padedu i vieta ir stengiuosi nemetit ar pamirst,o indus plaunu tik pavalgius,drabuzius plaunu tik tada kai imanoma prideti pilna skalbimo masina,kad greiciau ir maloniau lygint butu, iskarto is dziovinimo masinos masinos drabuzius sulankstau poto maloniau lyginti,visko nelyginu,ranksluoscius sulankstau,apatinius taip pat,koines taippat, ir belieka nedaug.Tik viena problema as kaip as bet paskui manaji lakstau kaip paskui maza vaika.daugiau vavymas dulkiu,kai einu susipraust,po prausimosi apvalau aplinkuije kur priderkiau.
prirasiau cia makalynes,vienu zodziu tvarkau viska kur einu pro sali,ar ka pamatau,beziurint filma per reklamas apvalau tai ta tai ana,aprenku tai ta tai ana,ir taip neapsikraunu darbais.
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš, kaip tvarkausi biggrin.gif . Kol dar dirbau ir manoji maža buvo ir daug miegodavo, tai lyg ir viską spėdavau, bo baisiai nemėgstu tvarkytis bet ir dulkės žiauriai erzina, tai viską iš karto ir kuopdavau. Dabar, kai mano 4,5 mėn. kūdikėlis nusprendė, kad jai daug miego nereikia schmoll.gif , per dieną miega porą kartų po pusvalandėlį, tai aš iš ryto, kol ana dar ramesnė būna, pasidarau pietus, dulkes per trumpą miegelį išsivalau, dar kartais spėju rankom prasiskalbt. Siurblio ūžimas ją ko tai raminamai veikia, tai siurbiu ją ant lovos pasidėjus ir viena akim stebiu blink.gif , po to plaunu grindis dantis užkalbėdama tongue.gif . Žiauriausia būna su vonios ir WC šveitimu: arba per miegelį tvarkau, arba, kol ramesnė, ištrinu visokiais chemikalais, po to per sekantį ramumo momentą praskalauju biggrin.gif . Su indais problemų neturiu, stengiuosi iš karto po valgio apsiplauti. Va tik sau laiko nerandu, pvz. šiandien pas mamą sėdėdama tik nagus susitvarkiau, kol ta su mažąją bendravo g.gif .
Beje, šiandien pietus teko gaminti ją krepšelyje pasidėjus virtuvėj ant skalbimo mašinos, nesulaukiau aš to ramumo momento verysad.gif .
Atsakyti
na o aš turiu tokį slaptą kambariuką, kur susdedu viską, kas neturi mėtytis ant akių, kai svečiai turi užgriūt. o kai svečiai išeina ir susitvarkau iš lėto namus, tai eilė ateina ir kambariukui, iš kurio sumestus daiktus greit surūšiuoju kas kur.jame sleiu nelygintus rūbus, suraunu rūbus, kuriais einu į darbą, ar kelionines tašes...(palengva iškraustau).
Atsakyti
Aš namus tvarkausi beveik kiekvieną dieną po truputį. Šeštdainiais siurbiu, plaunu grindis. Stengiuosi daug neapsikuisti, bet ne visada išeina. biggrin.gif
Indus plaunu iš karto pavalgius, todėl jų dažniausiai nebūna (nešvarių).
Atsakyti
Kadangi pas mus 4 kambariai, ilgas koridorius ir dar virtuve tai darbelio yra.
As pirmiausia visus isveju is namu kur nors, o tada kai pradedu tvarkytis tai net laiko pritruksta. Negana nuvalyti dulkes ir grindis isplauti. Prasideda spintu pertvarkymas, daiktu deliojimas i naujas vietas ir t.t. doh.gif
Atsakyti
as ne tik turiu namus savo susitvarkyti, bet mama mano jau priprato, kad as jai bent karta per pusmeti namus iskuopciau. Tai dabar be 50 lt net derybu nepradedu....o gyvena ji kitam mieste:)))bet mes susitariam.... thumbup.gif
Atsakyti
Na man panasiai kuopi savo butuka, nuleki pas mama o ten visas namas laukia. Bet as kazkaip nedrisciau is mamos pinigu imti uz tvarkyma g.gif
Atsakyti
O aš mamos nepratinu, kad aš jai namus tvarkyčiau, nors guvena už kelių žingsnių. Jos butas dviejų kambarių, nėra sena, dar tikrai gali tvarkytis. O kai negalės, tada ir žiūrėsiu. man atrodo tiek senai, tiek jaunai mamai patiktų, kad kas nors pas jas tvarkytu. Pati grįžus po darbo turiu tvarkyti keturis kambarius, daryti valgyti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sweetulia @ 2005 04 29, 18:44)
Aš nei už ką neįsileisčiau svetimo žmogaus į savo namus. Įmanoma, gerai pasistengus, ir pačiai viską susitvarkyti. Čia tik mano nuomonė  4u.gif

ir mano mirksiukas.gif
p.S dirbu nuo 8 iki 20.30
Atsakyti
šiaip tai tvarkymasis labai priklauso nuo nuotaikos.kartais gyvenam visiškoje netvarkoje,o kartais viskas net bilzga bigsmile.gif geriausia,kai svečių laukiam.tada net jei ir nėra nuotaikos,labai greitai viską sutvarkom biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif o pas mane tvarko namų tvarkytoją smile.gif aišku tik pora dienų,bet visai nieko.Aš tai patenkinta,kad man nereikia,nes paprasčiausiai neturiu laiko
Atsakyti
as jei dirbciau tai irgi samdyciau namu seimininke drinks_cheers.gif ..
kai esu nedirbanti-tai namie ir ner ka daugiau veikt-tik tvarkytis...beveik kas diena vis kazka pavalai,patvarkai,todel namuose visada buna tvarka,ir aplamai negaliu pakesti netvarkos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti