Turiu ir as puikias kaimynes - dvi vyresnio amziaus motereles. Neturedavo, ka veikti - tai stebedavo duris, sako mes saugome tavo buta. Viena karta buvo ivykis, kai brovesi i buta. Laimei as buvau namie, bet duru neatidariau, sedejau i kelnes pridejusi

Pasibaigus nuotykiams, isejau paziureti, ar nieko jau iejime nebeliko, islenda mano "sargybines", sako "... jo matem, lauzesi ...". Sakau labai dekoju, kad saugote

. Galiausiai paprase butelio uz sargyba, sakau na jau dekui... Negavo buteliuko ir parsidejo..........
Nusipirkau kriaukle, uzmate, tai sako labai barska, anksciau senoji taip nebarskejo. Tai kad sakau as jos dar neumontavusi, nebent laksto spinoje

Po to labai garsiai leidziu vandeni, sako isidek plastmasini bliuduka, as tau nupirksiu. Sakau, dar ir as jums gliu padovanoti. Galiausiai, kai jau truko kantrybe, sakau, ponia miela, kodel is 3 kambariu pasirinkote butent lova prie bendros musu sienos, ypac kai anksciau pries man atsikraustant miegodavote kt.kambaryje. Sako, labai karsta aname kambaryje. Sakau nusistatykite sau prioritetus, kas groja pirmuoju smuiku, karstis ar ramybe... Bet pasirodo ja nemig kankina ir be mano spintoje gulincios kriaukles... Galiausiai kaimyneles pasitariusios, pradejo kabinetis prie mano dukros. Tai ji muzika klausosi, sakau as kai griztu is drabo niekada muzika nebegroja, vadinasi ji klauso dienos metu. Stereo aparaturos neturime, taip kad super garso tikrai negali buti. Galviju, kas bebutu is principo neleisiu vaiko skriausti kvankstelejusioms moterelems. Su dukra pasikalbejome, paprasiau, kad elgtusi tvarkingai ramiai. Tai galiausiai uzkliuvo mano dukreles drauges - sako perdazyk laiptine, tavo dukros drauges dazus nuvaiksciojo

Sakiau auksciau kojas kilnokite ir viska bus gerai. Vienu zodziu, viska paleidau vejais, neimiau i plaucius (isskyrus tuos atvejus, kai kabinosi prie dukros), pagaliau apsiramino. Kas bebutu niekad nesikisu i ju bla bla bla... ir laikausi nuosalyje. Galiu pasakyti padeda

Dabar galeciau as ir policija kviesti, ir skustis, nes anukeles tokius fejerverkus kelia, tokios baliuskos... bet jaunimas... geriau tegu jau namie nei gatveje

Gyvenu daugiabutyje, jau susitaikiau