Paskaičiau visą temą. Taip kai kurios situacijos tokios artimos
Pas mus kaimynėliai irgi - visi tokie savotiški. Ko tik su jais nėra buvę - ir pykomės, ir rėkėme vienas ant kito, o buvo ir tokių kurių išvis nesupratome
O viskas prasidėjo nuo to, kad pireš porą metų atsikraustėme į mums naują butą, sename name, su jau susiformavusia namo bendruomene

Na ir standartiškai, kaip ir dauguma, pradėjome - nuo remontų. Bet tik nepagalvokit, kad patys kalti. Nes viską atlikome labai tvarkingai ir pagal visus įstatymus. T.y. darbas tik darbo dienomis ir tik iki 18 val.
Bet to pasirodo nepakanka
O smagiausi ir labiausiai įsiminę nuotykiai. Pas mus kaip tik tądien šlifavo medines grindis. 17.30 val. Darbininkas ką tik baigė darbus. Skambutis į duris. Moteris. Ne sena. Gal kokių 30-35 metų. Atidarau duris. Ir prasideda

Rėkia ne savu balsu kažkokį iš iš anksto pasiruoštą tekstą

To teksto esmė, kodėl mes dirbame pagal įstatymus neleistinu laiku. Tada greitai įgrūda man į rankas lapuką, su nurašytu įstatymu ir laikrodį

Tai mes taip i nesupratome apie ką jinai -juk buvo tik 17.30 val.
Dar vienas mane pralinksminęs nuotykis, įvyko ne taip ir senai. Susijęs ne su remontais.Mes su vyru, abu dirbantys žmonės. Iš namų išeiname apie 7 val. Kaip ir kievieną rytą: išeiname, užrakiname duris, lipame laiptais. Išlenda kaimynė su chalatu, gyvenanti aukštu žemiau, bet ne tiesiogiai po mumis. Ir sako, kada jūs pagaliau liausitės iš ryto su kulniukais vaikščioti

Mane pažadinate ir aš niekaip negaliu miegoti. Pasidarė keista, nes aš ryte kaip ir su tapkėmis vaikštau