QUOTE(Aushrine @ 2010 05 04, 13:42)
Koloneliu isvis nera, stabiliai ausines ijungtos. Manau, kad problemos kitur-neturejime ka veikt...Ir dar problema-as turbut vienintele, kuri dar "nepasiunte" moteriskes, o bando isiklausyt i jos bedas, bet, matyt, reiks tiesiog nusispjaut ir nekreipt demesio. Vis pamastydavau-o gal tikrai koks specifinis garsas gaunas per sienas, nu buna gi ypac jautriu zmoniu, bet jau pati tik nuo menkiausio kaukstelejimo krupcioju ir bijau puodeli ant stalo garsiau pastatyt

Jei sakot, kad taip but negali, reiskias tiesiog moteriskei kazkas negerai ir man paciai atsipalaiduot laikas...
keista...tikrai negaliu patiket, kad nesklindant jokiems garsams, galima reikst pretenzijas kaimynams

as pati esu is super jautriu zmoniu, esu turejus konfliktu su kaimyne, bet mano buvo tiesa, ji gavo ramintis. Dabar paimkim kaimynus is keturiu pusiu-aukstu zemiau, aukstu auksciau, is kaires ir is desines. Virsuj -tyla, apacioj-tyla. Zmones gyvena be priekaistu kitiems neuzkliudami. Is desines pagerianti kaimyne, kuri butinai apie 22val. pradeda spresti savo griuvancios seimos problemas su savo vyru. Garsas-atsiprasau......Gerai, kad miegamasis ne prie tos sienos, nes tada nezinau, kaip reiktu uzmigti. Kas butu teisus pareiskus pretenzijas del triuksmo? Ar jautrumas cia kaltas?

Is kaires, kur mano miegamasis-nuomininke jauna, kaip ir nieko nedaro, bet gyvena naktini gyvenima, gryzta naktimis, girdisi duru darinejimas, trankymas, nakti juk ideali tyla visur....Muzikos neleidzia, bet garsiai lasavoja su savo draugais. Ka daryti su jautrumu? Tyleti ir be miego eiti i darba? O gal jinai galetu nakti duru netrankyti ir biski primazinti savo kakarines?