Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

QUOTE(Aushrine @ 2010 05 03, 17:15)
Deze stalo lentynoj, stalas per pora cm nuo sienos patrauktas, ant kilimines dangos stovi...Mano ausim-tyliau nei saldytuvas zymiai uzia...Bet vistiek as- bejausme karve, gadinanti senam zmogui gyvenima  lotuliukas.gif

nesamones kazkokios, kad kompas skleidzia toki garsa, kad prasimusa i kaimynu buta g.gif nebent muzikos klausomasi per koloneles, ar filmai garsiai ziurimi, ar zaidimai kokie ir t.t. Cia, matyt, kitame problemos.......gal dar kokiu garsu sklinda? Kazkas cia ne taip...
Atsakyti
Koloneliu isvis nera, stabiliai ausines ijungtos. Manau, kad problemos kitur-neturejime ka veikt...Ir dar problema-as turbut vienintele, kuri dar "nepasiunte" moteriskes, o bando isiklausyt i jos bedas, bet, matyt, reiks tiesiog nusispjaut ir nekreipt demesio. Vis pamastydavau-o gal tikrai koks specifinis garsas gaunas per sienas, nu buna gi ypac jautriu zmoniu, bet jau pati tik nuo menkiausio kaukstelejimo krupcioju ir bijau puodeli ant stalo garsiau pastatyt lotuliukas.gif Jei sakot, kad taip but negali, reiskias tiesiog moteriskei kazkas negerai ir man paciai atsipalaiduot laikas...
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2010 05 04, 11:42)

Jei jau taip trukdo, siulyciau nueiti i jos buta, i tegul parodo kur tas garsas, is kur sklinda. Jei nieko nesigirdes arba jei neisileis, reiskia mazai trukdo. Tuomet zinosit kad tai tik senos moteriskes oziai ir ramia sazine galesit jungti siurbli ir skalbykle kada reikia ir kiek reikia. Yra tokie dalykai kaip ausu kistukai biggrin.gif As uz taika su kaimynais, bet kaimynai irgi turi buti geranoriski.

O stai del TO reikalo kazkas rase, kuri kaimynai daro rolleyes.gif tai pasakojo man viena istorija, kai kaimynai uz sienos visa laik garsiai mylejosi, mergina vis kentejo galva po pagalve pakisus, o karta kai nusibodo ji ...jiems baigus i rozete susuko: Na pagaliau, labankat lotuliukas.gif Nuo to laiko sake girdisi daug maziau arba is viso nesigirdi lotuliukas.gif
Siaip ta situacija anekdota primena: geras seksas yra tada, kai po jo net jusu kaimynai iseina parukyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas visus savi vargai...Virs musu gyvena 80m bobule, kuri pagal mane nemiega niekada. Turi suluzusia sofa ir girgzdancias duris. Pagal ja jau tikrinu savo laikrodi, nes kiekviena para viskas tas pats: 22.25 kloja sofa, 23.45 eina i tualeta girgzdedama durimis, ir po to kas 40 min keliasi ir vis vaiksto....O jai dzin sakyk nesakes cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2010 05 04, 13:42)
Koloneliu isvis nera, stabiliai ausines ijungtos. Manau, kad problemos kitur-neturejime ka veikt...Ir dar problema-as turbut vienintele, kuri dar "nepasiunte" moteriskes, o bando isiklausyt i jos bedas, bet, matyt, reiks tiesiog nusispjaut ir nekreipt demesio. Vis pamastydavau-o gal tikrai koks specifinis garsas gaunas per sienas, nu buna gi ypac jautriu zmoniu, bet jau pati tik nuo menkiausio kaukstelejimo krupcioju ir bijau puodeli ant stalo garsiau pastatyt  lotuliukas.gif Jei sakot, kad taip but negali, reiskias tiesiog moteriskei kazkas negerai ir man paciai atsipalaiduot laikas...

keista...tikrai negaliu patiket, kad nesklindant jokiems garsams, galima reikst pretenzijas kaimynams g.gif as pati esu is super jautriu zmoniu, esu turejus konfliktu su kaimyne, bet mano buvo tiesa, ji gavo ramintis. Dabar paimkim kaimynus is keturiu pusiu-aukstu zemiau, aukstu auksciau, is kaires ir is desines. Virsuj -tyla, apacioj-tyla. Zmones gyvena be priekaistu kitiems neuzkliudami. Is desines pagerianti kaimyne, kuri butinai apie 22val. pradeda spresti savo griuvancios seimos problemas su savo vyru. Garsas-atsiprasau......Gerai, kad miegamasis ne prie tos sienos, nes tada nezinau, kaip reiktu uzmigti. Kas butu teisus pareiskus pretenzijas del triuksmo? Ar jautrumas cia kaltas? g.gif Is kaires, kur mano miegamasis-nuomininke jauna, kaip ir nieko nedaro, bet gyvena naktini gyvenima, gryzta naktimis, girdisi duru darinejimas, trankymas, nakti juk ideali tyla visur....Muzikos neleidzia, bet garsiai lasavoja su savo draugais. Ka daryti su jautrumu? Tyleti ir be miego eiti i darba? O gal jinai galetu nakti duru netrankyti ir biski primazinti savo kakarines? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 05 04, 19:50)
Muzikos neleidzia, bet garsiai lasavoja su savo draugais. Ka daryti su jautrumu? Tyleti ir be miego eiti i darba? O gal jinai galetu nakti duru netrankyti ir biski primazinti savo kakarines?  smile.gif

Nu,lyg mano mintis surasiai,lygiai lygiai ta pati situacija doh.gif,net kaimynu seimyniai santykiu aiskinimaisi iki isnaktu doh.gif
O del kompiuteriu uzesio,taip pat siulyciau susitarti su ja,kad leistu jums paklausyti,dar kitus kaimynus liudininkais pasiimkit,pirma ateikit i savo buta,viska aprodykit,paskui visi iseikit ir eikit pas ja,gal tada ji patikes,kad jai galvoje uzia mirksiukas.gif ,aisku keistai viskas skamba,bet nezinau,kaip kitaip galima isspresti,tokia problema,na nebent siusti ja ten,kur visi kaimynai jau pasiunte rolleyes.gif
Atsakyti
su siuntimais toli toli nieko neispresit, situacija del to gali tik astreti smile.gif Kazkada, gal pries kokius 5metus jau, kol dar kaimynystėje 1-o kambario butas priklause šeimininkams tikriems, o ne nupirktas del nuomos, kaip dabar, tai jame gyveno sena moteris, nabage pasimire, amzina atilsi jai...Su nostalgija prisimenu, kai ji gyveno, savotiska buvo, nenorejo pinigu duoti uz kiemo valyma, laiptus siaip taip nusluodavo, bet jau tyla buvo...fantastika...ir dabar dar pagalvoju, kad noreciau tik tokiu pensininku name gyventi, negu kenteti triuksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 05 04, 15:51)

O stai del TO reikalo kazkas rase, kuri kaimynai daro  rolleyes.gif  tai pasakojo man viena istorija, kai kaimynai uz sienos visa laik garsiai mylejosi, mergina vis kentejo galva po pagalve pakisus, o karta kai nusibodo ji ...jiems baigus i rozete susuko: Na pagaliau, labankat lotuliukas.gif  Nuo to laiko sake girdisi daug maziau arba is viso nesigirdi lotuliukas.gif
Siaip ta situacija anekdota primena: geras seksas yra tada, kai po jo net jusu kaimynai iseina parukyti  lotuliukas.gif

o geras cia, man panasus noras kyla, bet gaila nerukau lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik aptariau savo vargus su kita kaimyne-nuramino mane, paaiskinus, kad mano "kankinama" moteriske viska girdi su stikline prie sienos vaiksciodama, tai, turbut, mano kompas jai kitus kaimynus girdet trukdo lotuliukas.gif O nueiti pas ja-be sansu-ji net liftu kad ir su gerai pazistamais kaimynais kartu nevaziuoja, apie isileidima i buta net kalba neina ...
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 05 04, 18:12)
Pas visus savi vargai...Virs musu gyvena 80m bobule, kuri pagal mane nemiega niekada. Turi suluzusia sofa ir girgzdancias duris. Pagal ja jau tikrinu savo laikrodi, nes kiekviena para viskas tas pats: 22.25 kloja sofa, 23.45 eina i tualeta girgzdedama durimis, ir po to kas 40 min keliasi ir vis vaiksto....O jai dzin sakyk nesakes  cray.gif

o ka reiketu sakyti tokiam zmogui blink.gif kad jis neturi litu naujai sofai, eina sisiot/kakot kada reikia,kad neturi kas suteptu ar pakeistu duris,kad nueitu pas gyd del nemigos nors jau ir amzelis? g.gif unsure.gif
na jau visai moterys jus... biggrin.gif na tai uzsukit kada i svecius su vyru,bent duris sutepsit kad negirgzdetu ax.gif
Atsakyti
O senutes, cia jau atskira tema. Turejom kadaise viena virs musu. Siaip gera kaimyne buvo, tik stai grindys jos medines ir senoviniai foteliai, sunkus tokie. Tai stai nezinia kodel, bet kiekviena sekmadieni 7 val. ryto ji juos vis stumde lotuliukas.gif Is pradziu trukde, veliau pripratom, o dar veliau tevukas isgirdes sakydavo: na senute vel raumenis kacialina. Bet rimtai dar sveika moteris jei tokius sugebedavo viena stumdyt.
O dar budavo draugiu prisikviecia, jos pas ja nakvoja ir iki isnaktu plepa...na amzius ne tas, klausa ne ta ir tuos plepejimus tai ir mes 2 val. nakties girdedavom. Bet kad retai budavo, tai be problemu.

O del naktiniu pasivaiksciojimu i WC, musu dabartine kaimyne, buvusiems kaimynams irgi skundiesi, kad jie jai miegot trukdo, jei nakti WC vandeni nuleidzia biggrin.gif
Nu jau sorry bet gamtinius reiklaus kiekvienas laisvas atlikinet kada nori i kiek nori. Negalintys miegoti gali susikisti ausu kamstukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 05 06, 10:40)
Nu jau sorry bet gamtinius reiklaus kiekvienas laisvas atlikinet kada nori i kiek nori. Negalintys miegoti gali susikisti ausu kamstukus biggrin.gif

galite labai nesijuokti,
nes kai kuriose vakarų europos šalyse yra draudžiama naktimis nuleidinėti vandenį wc daugiabučiuose biggrin.gif
kaip savaime suprantama kad draudžiama vėlai vakare siurbliuoti, skalbti ir atlikti kitus triukšmą keliančius buities darbus. Ne tik vakare , bet ir pvz sekmadienį.
Taip kad dar turime kur tobulėti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(zifara @ 2010 05 04, 19:12)
Pas visus savi vargai...Virs musu gyvena 80m bobule, kuri pagal mane nemiega niekada. Turi suluzusia sofa ir girgzdancias duris. Pagal ja jau tikrinu savo laikrodi, nes kiekviena para viskas tas pats: 22.25 kloja sofa, 23.45 eina i tualeta girgzdedama durimis, ir po to kas 40 min keliasi ir vis vaiksto....O jai dzin sakyk nesakes  cray.gif

O ką jai sakote? Kad atliktų savo šlapimo pūslės transplantaciją? smile.gif

O jei sulūžusios sofos ir girgždančių durų garsas tikrai toks erzinantis - negi negalite jai pasiūlyti pagalbą sutvarkant tas problemas? Ne dėl jos gi, o dėl savo ramybės.
Žinoma, jei ji jau nesukalbama ir į namus neįsileidžia tai kitas dalykas. bet jei dar galima su ja bendrauti - tai būtų paprasčiausias problemos sprendimas
Atsakyti