Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

QUOTE(axa @ 2010 05 06, 10:00)
galite labai nesijuokti,
nes kai kuriose vakarų europos šalyse yra draudžiama naktimis nuleidinėti vandenį wc daugiabučiuose  biggrin.gif

Galite labai nesijuokti, bet kaip tik ir gyvenu Vakaru Europos salyje biggrin.gif I tokia kaimynei pareiksta nuomone neturejo pretenziju nei ji, nei namo "valdytojas"...jie dar matyt mazai lietuviu mate lotuliukas.gif
O paprasciausias argumentas: tarkime vidurius paleido 1 val. nakties...nenuleisti vandens? lotuliukas.gif ir leisti kaimynams megautis "aromatais"?
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 05 06, 11:46)
Galite labai nesijuokti, bet kaip tik ir gyvenu Vakaru Europos salyje biggrin.gif I tokia kaimynei pareiksta nuomone neturejo pretenziju nei ji, nei namo "valdytojas"...jie dar matyt mazai lietuviu mate lotuliukas.gif
O paprasciausias argumentas: tarkime vidurius paleido 1 val. nakties...nenuleisti vandens? lotuliukas.gif ir leisti kaimynams megautis "aromatais"?

Aš pilnai tikiu kad praktikoje tokie apribojimai labai greitai išgaruoja, bet faktas tas , kad įstatymiškai jie jau priėjo iki tokio mūsų akimis absurdo smile.gif Ir jei atsiranda koks nors maniakas - tai gali ir priversti laikytis įstatymų raidės, t.y. nepavykusios vakarienės produkto klozete iki ryto lotuliukas.gif

Nors manau su skalbimo mašina ar dulkių siurbliu kaimynė taip lengvai nesusitaikytų cool.gif Jokie lietuviški argumentai apie pigesnį elektros tarifą neįtikintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 05 06, 10:57)
Nors manau su skalbimo mašina ar dulkių siurbliu kaimynė taip lengvai nesusitaikytų  cool.gif Jokie lietuviški argumentai apie pigesnį elektros tarifą neįtikintų  biggrin.gif

Siaip jo, jei duosi durniui kelia, tai ir istatymai bus jo puseje, geriau neduot lotuliukas.gif
Del siurbimu ir skalbykles tai savaime suprantama, kaip ir dusas - gali palaukti iki ryto. Nuo 21 val. tokie veiksmai pas mus nevyksta, nebent retu isimciu atveju (dusas). O musu namo valdytojas krutas - pats jungia skalbykle tik nuo 22 val. (pigesniu tarifu). Bet jo nauja, netriuksmauja kaip maniske smile.gif tai ir netrukdo niekam.
Atsakyti
O taip... kad mano kaimynams, atsikėlusiems studentams, kas ką pasakytų. Pabundu 7 ryte nuo muzikos, kuri groja iki vidurnakčio. Be pertraukų, jeigu jie namie tupi. Tas bumbsėjimas iki išprotėjimo įkyrėjo. Pati paleidžiu tyliai televizorių ar pan., kad užslopintų. Laukiu nesulaukiu mokslo metų galo, kol jie išsinešdins.
Atsakyti
Kaimynai - jauni studentai - tai beveik visuomet blogis. Nesupykite saunus ir tvarkingi studentai, bet patirtis kalba uz save schmoll.gif . Jau tie barabanai...atrodo plikom rankom pasmaugtum, nu negi paciam nenusibosta tas bumsejimas. Paskutinius smegenis gali isbumsint.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 12:33)
O taip... kad mano kaimynams, atsikėlusiems studentams, kas ką pasakytų. Pabundu 7 ryte nuo muzikos, kuri groja iki vidurnakčio. Be pertraukų, jeigu jie namie tupi. Tas bumbsėjimas iki išprotėjimo įkyrėjo. Pati paleidžiu tyliai televizorių ar pan., kad užslopintų. Laukiu nesulaukiu mokslo metų galo, kol jie išsinešdins.

O kas turi pasakyti?
ne tas, kuriam trukdo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 05 06, 12:55)
Kaimynai - jauni studentai - tai beveik visuomet blogis. Nesupykite saunus ir tvarkingi studentai, bet patirtis kalba uz save schmoll.gif .  Jau tie barabanai...atrodo plikom rankom pasmaugtum, nu negi paciam nenusibosta tas bumsejimas. Paskutinius smegenis gali isbumsint.

Čia ir man didysis klausimas: kaip gi jų galvos atlaiko tą nuolatinį bumbsėjimą? Nesuvokiama mano galvai.
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2010 05 06, 13:35)
O kas turi pasakyti?
ne tas, kuriam trukdo?  ax.gif

Vieną kartą sakiau. Vienai dienai ir nutilo. Negi kas dien eisi sakyti? Nesuvokia, matomai. "Išbarabanintos" smegenys. Teks laukti mokslo metų pabaigos, išsinešdins gali gi.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 03, 15:36)
Na, jei stacionarus, gali būti kažkoks ūžimas, vibravimas, ypač jei dėžė tiesiai ant grindų padėta, bet tiek kad klausą gadintų  blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai jau patys kambary neapsikęstumėt...
vibravimas gal ir yra, bet tiek kad kaimynai girdetu, nelabai tikiu, as tik girdziu kai paleidziamas pc ta garsa kaip win krauna, bet tik tada jei koloneles garsiai paleistos pas kaimynus
pas mus stacionarus ir tikrai nesigrdi tiek, kad jau ir patys neisbutume, turejom problema su senu "stalciuku" kol naujo nenusipirkom, tas tai garsiai uze, bet nemanau kad labai trugde kaimynams
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 13:20)

Vieną kartą sakiau. Vienai dienai ir nutilo. Negi kas dien eisi sakyti? Nesuvokia, matomai. "Išbarabanintos" smegenys. Teks laukti mokslo metų pabaigos, išsinešdins gali gi.

ankstesniuose namose aš net žinodavau ar namie kaimynas beje studentas ar ne nes girdėdavosi ir muzika ir skalbimo mašina ir kaip vaikšto man virš galvos, dienos triukšmai man gyvent netrukdo dėl naktinių buvom susitarę tik vat vieną kart jis mus užliejo ir kai vedžiausi jį į namus apžiūrėt rezultatų liepiau palikt pas jį muziką įjungtą nes norėjo išjungt, jis ir pats nustebo, kad taip girdisi jo bumčikai pas mane nuo to karto aš beveik negirdėdavau jo muzikų tiesiog žmogus pats išgirdo ant kiek girdisi kitam
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 05 07, 12:11)
ankstesniuose namose aš net žinodavau ar namie kaimynas beje studentas ar ne nes girdėdavosi ir muzika ir skalbimo mašina ir kaip vaikšto man virš galvos, dienos triukšmai man gyvent netrukdo dėl naktinių buvom susitarę tik vat vieną kart jis mus užliejo ir kai vedžiausi jį į namus apžiūrėt rezultatų liepiau palikt pas jį muziką įjungtą nes norėjo išjungt, jis ir pats nustebo, kad taip girdisi jo bumčikai pas mane nuo to karto aš beveik negirdėdavau jo muzikų tiesiog žmogus pats išgirdo ant kiek girdisi kitam

Va va, kažkaip man reikia juos prisikviesti pas save. Nes jų garsas pvz. užgožia mano normalų televizijos garsą, turiu pagarsinti, nes tie bumčikai permuša. Ir taip visą visą dienelę, nuo kokių pusės aštuonių ryto iki vienuolikos, pusės dvylikos vakaro. Taip išvargina, kad šakės.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 05 06, 13:20)
Čia ir man didysis klausimas: kaip gi jų galvos atlaiko tą nuolatinį bumbsėjimą? Nesuvokiama mano galvai.
Papildyta:

Bet žinokit Jūs tikrai juos pasikvieskit pas save. Nes tie barabanai, kaip Jūs vadinat, tai yra paprasčiausias bosteris. Pas juos skamba gražiai muzika, o pas jus girdisi bumbsėjimas. Jie gal nepagalvoja, kad girdisi taip? Nes aš kol bendrabuty gyvenau bloke, tai turėjom tokias neblogas kolonėlės irgi nesusipratom, kol kaimynės neatėjo ir nepasakė. Nes atrodo normaliai klausai muziką, tikrai ne visu garsu... Pas mus skamba liuksiškai su žemais tonais, o nuėjom pas ją - kala iš tikrųjų... Tai atsiprašėm ir išjungėm bosterį.. ax.gif Bet kol nepasakė nepagalvojom, kad gali taip būt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 05 07, 22:17)
Bet žinokit Jūs tikrai juos pasikvieskit pas save. Nes tie barabanai, kaip Jūs vadinat, tai yra paprasčiausias bosteris. Pas juos skamba gražiai muzika, o pas jus girdisi bumbsėjimas. Jie gal nepagalvoja, kad girdisi taip? Nes aš kol bendrabuty gyvenau bloke, tai turėjom tokias neblogas kolonėlės irgi nesusipratom, kol kaimynės neatėjo ir nepasakė. Nes atrodo normaliai klausai muziką, tikrai ne visu garsu... Pas mus skamba liuksiškai su žemais tonais, o nuėjom pas ją - kala iš tikrųjų... Tai atsiprašėm ir išjungėm bosterį..  ax.gif Bet kol nepasakė nepagalvojom, kad gali taip būt..  blush2.gif

Tikiu, kad taip ir yra. Nepagalvoja, kaip pas mus girdisi. Reikės pasikviesti į svečius.
Atsakyti