QUOTE(Sigitukas @ 2010 05 30, 22:52)
Tai va beda tame, kad tie kaimynai nk negerbia jiem dzin kaip supratau is kaimynes, jie tokie piktadariai, stovejo kaimynes dviratis, niekam nemaise, tik jiems, viena diena rado supjaustytas padangas, o po keliu men dvirati pavoge, ir neaisku kas, va db guliu ir girdziu kaip uzia
beda ta kad pas mus visus yra du jungtukai, vienas elektrai kitas ventiletoriui, o pas juos vienas jungtukas ir kai ijungia sviesa, jis pradeda veikt, sake kaimyne jie buna ijunge ir palieka, pamirsta isjungt
sako pasakysi tu jiem ka tai specialiai paliks ijungta
o tas uzimas jau per smegenis eina, atrodo nueisiu, bet is kitos puses bijau kad pasius nes is jo visko galima tiketis.ydomu ar policija siuo atveju gali ka padet, ar reik eit i teisma ir bylinetis, olius dar moraline zala prisiteist, nebezinau net, bet kiekviena diena jauciu kaip susierzinu isgirdus ta uzima 

Niu jei jie piktybiniai, abejoju ar tortai bei kavos padės, ai, nebent kiekvieną dieną, tada įjungs ventiliatorių kai norės, kad su kava ir tortais vėl ateitumėt

Papildyta:
QUOTE(Vaidosee @ 2010 05 30, 21:08)
barbarux,kaip jums sekasi su kaimynais ?
As dabar,vel kiekvienos nakties laukiu su didziausia baime ir nerimu sirdi
As dabar,vel kiekvienos nakties laukiu su didziausia baime ir nerimu sirdi

Kodėl man taip atrodo, kad jis jūsų nepamiršo ir "švelniai" jums primena, kad jis VĖL šalia jūsų

Pas mane, Vaidosee, nieko naujo. Triukšmo neliko, tik antras savaitgalis, bet vis tiek, bet užtat tylus karas vyksta toliau - užmušinėjami žvilgsniais mano vaikai, užkabinėjamos vaikų draugės (mano vaikų nekabina, bet jos jau matydamos, kaip žviegia ant jų draugių, pakankamai išsigandusios), gavau iš policijos nutarimą, kad tą įspūdingą savaitgalį nieko nebuvo, vos ne pati kalta dėl to, vakar apskundžiau tokį nutarimą prokurorui, bus matyt. Mano tėvas dirbo kriminalistu dar tuometinėje milicijoje, kai papasakojau, kad įvykį ištyrė net su manim nekalbėję, patikėt negalėjo