Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

QUOTE(Sigitukas @ 2010 05 30, 22:52)
Tai va beda tame, kad tie kaimynai nk negerbia jiem dzin kaip supratau is kaimynes, jie tokie piktadariai, stovejo kaimynes dviratis, niekam nemaise, tik jiems, viena diena rado supjaustytas padangas, o po keliu men dvirati pavoge, ir neaisku kas, va db guliu ir girdziu kaip uzia schmoll.gif  beda ta kad pas mus visus yra du jungtukai, vienas elektrai kitas ventiletoriui, o pas juos vienas jungtukas ir kai ijungia sviesa, jis pradeda veikt, sake kaimyne jie buna ijunge ir palieka, pamirsta isjungt doh.gif sako pasakysi tu jiem ka tai specialiai paliks ijungta verysad.gif  o tas uzimas jau per smegenis eina, atrodo nueisiu, bet is kitos puses bijau kad pasius nes is jo visko galima tiketis.ydomu ar policija siuo atveju gali ka padet, ar reik eit i teisma ir bylinetis, olius dar moraline zala prisiteist, nebezinau net, bet kiekviena diena jauciu kaip susierzinu isgirdus ta uzima verysad.gif

Niu jei jie piktybiniai, abejoju ar tortai bei kavos padės, ai, nebent kiekvieną dieną, tada įjungs ventiliatorių kai norės, kad su kava ir tortais vėl ateitumėt biggrin.gif , paskui torto su kava nebeužteks, brendžiuko jau norės. Tokiems reikia, kad prieš juos baisiai žemintųsi, kad jie padarytų kažkokias nuolaidas, patirties turiu jau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidosee @ 2010 05 30, 21:08)
barbarux,kaip jums sekasi su kaimynais ?
As dabar,vel kiekvienos nakties laukiu su didziausia baime ir nerimu sirdi  verysad.gif

Kodėl man taip atrodo, kad jis jūsų nepamiršo ir "švelniai" jums primena, kad jis VĖL šalia jūsų rolleyes.gif Čia, aišku, juokas per ašaras, bet kvepia kerštu - po 30 sekundžių, kas kažkiek laiko g.gif , ale kantrus, dėl jūsų ir jis nemiega naktim biggrin.gif bigsmile.gif O gal viskas paprasčiau> Gal muziką siunčiasi ir įsijungia paklausyt kokią parsisiuntė? Ai, neuprasi.
Pas mane, Vaidosee, nieko naujo. Triukšmo neliko, tik antras savaitgalis, bet vis tiek, bet užtat tylus karas vyksta toliau - užmušinėjami žvilgsniais mano vaikai, užkabinėjamos vaikų draugės (mano vaikų nekabina, bet jos jau matydamos, kaip žviegia ant jų draugių, pakankamai išsigandusios), gavau iš policijos nutarimą, kad tą įspūdingą savaitgalį nieko nebuvo, vos ne pati kalta dėl to, vakar apskundžiau tokį nutarimą prokurorui, bus matyt. Mano tėvas dirbo kriminalistu dar tuometinėje milicijoje, kai papasakojau, kad įvykį ištyrė net su manim nekalbėję, patikėt negalėjo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 06 01, 14:16)
Mano tėvas dirbo kriminalistu dar tuometinėje milicijoje, kai papasakojau, kad įvykį ištyrė net su manim nekalbėję, patikėt negalėjo  biggrin.gif  doh.gif

Saunuole,kad nenusileidi,bent jau issikovojai ramu miega, 4u.gif o del kabinejimosi,cia jau manau,reikes laiko,kol kaimynams atsibos kabinetis,cia man taip buvo,kai po pareiskimo puodas vis barskino naktim,galvojau eisiu pasikalbeti,bet paskui nusprendziau ignoruoti ir pasitvirtino 100%,pabarskino pora savaiciu ir apsiramino thumbup.gif
O man tai,faktas kad kersina,nes jau susiemiau su juo laiptineje,neskaitant to,kad jau du kartus,ji buvom priverte issikelti,tai dabar taip ir daro,grynas kerstas verysad.gif miegoti jis aplamai turbut nemiega,nes ten pas ji,diena nakti,atviru duru diena doh.gif
Neturi jis ir dainas is kur siustis,bande interneta ir kabeline,pradzioje nuo musu vogtis,paskui nuo kaimynu,galiausiai spynas susidejom,nemoka jis nei uz buta,skolos didziausios,niekaip nesuprantu,kaip normalius,zmones iskelia uz skolas,o cia landyne,nemoka jau geri 5 metai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 06 01, 12:38)
iseitis yra - visai nebrangiai kainuoja ventiliatoriai, kur gerai traukia, nebaisiai uzia ir yra su laiko programavimu  mirksiukas.gif  i wc einant uztenka 5 minuciu kad veiktu, o paskui automatiskai issijungia  bigsmile.gif  o jei reikia ilgiau kad veiktu - pvz duse maudantis, tai jis veikia tol kol ijungtas jungikliu (po 5 min issijungia isjungus).
jei turit kokia nuolaida pvz seniuose, pasiulykit pasinaudoti  biggrin.gif

aha skaiciau kad yra tokiu variantu smile.gif laukiu vyro, jis nueis sake pasnekes, man db egaminai tai ir taip itampa, gal per daug reaguoju i dirgiklius pasalinius, kazkaip seniau nesigirdejo gal todel kad namie budavo tv ijungtas, vaikas zaizdavo, o db jis pas mociute, as tyloj sedziu ir girdziu. bet nemalonu tas garsas, jis net garsiau uz mano saldytuva dirba doh.gif doh.gif kokia 45decibelai bus pagal tuos matavimus verysad.gif reiks eit graziuoju ieskot kompromiso
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 06 01, 15:18)
O man tai,faktas kad kersina,nes jau susiemiau su juo laiptineje,neskaitant to,kad jau du kartus,ji buvom priverte issikelti,tai dabar taip ir daro,grynas kerstas  verysad.gif miegoti jis aplamai turbut nemiega,nes ten pas ji,diena nakti,atviru duru diena doh.gif
Neturi jis ir dainas is kur siustis,bande interneta ir kabeline,pradzioje nuo musu vogtis,paskui nuo kaimynu,galiausiai spynas susidejom,nemoka jis nei uz buta,skolos didziausios,niekaip nesuprantu,kaip normalius,zmones iskelia uz skolas,o cia landyne,nemoka jau geri 5 metai blink.gif

Tada tikrai kerštas, betgi kenčia šalia gyvenantys žmonės irgi, ne vien jūs negalit miegot, bet turbūt smegenys aptemę nuo noro atkeršyti, tai nelabai galvoja... doh.gif
Atsakyti
is tikro labai blogai kai zmones nesupratingi kitu atzvilgiu, kur mes gyvenom visur triuksmo buvo, nors pati uzaugau daugiabuti, triuksmas buvo kasdienybe, bet db netoleruoju jo, jei seniau galedavau miegoti per leidziama muzika, db ne. viska pakeite nestumas, nes nestumo metu gyvenom garliavoj atsimenu, buvo pirmi menesiai, ir kaip tycia tam bute nuo 22h iki 7h ryto kazkur isijungdavo uzesys, kuris mane zude, as verkdavau naktim, kaip mane jis nervuodavo iki kaulu smegenu eidavo tas uzimas, kai persikelem i kita buta, ten buvo ramiau palygint, bet buvo ir visokiu niuansu kai nakti girdedavau kai kaimynas lipa is lovos, eina i toleta, uz sienos vonioj vanduo bega, toleruodavau sita,bet va muzikos negaledavau pernest, gyvenom septintam aukste, antram aukste pastoviai kaldavo muzika, ji pas mane girdedavosi zemu dazniu, kentejau, bet iki tam tikro laiko, parasydavau ant lapo kad prasau netriuksmauti ir pakabindavau smile.gif budavo ir kaimynai aplinkiniai triuksmaudavo, virs manes seima gyveno du vaikus ir suni turejo, oij kaip bildedavo doh.gif as ka tik is ligonines su mazu vaiku, guliu budavo ir verkiu, paguoda buvo ta, kad viskas laikina. db gyvenam savo bute, viskas palygint ramu, mazai zmoniu, bet va ta ventilecija doh.gif bandau save ramint kad gal kaip spinta sienine pasistatysim garsa sugers labiau ir taip nesigirdes. ryt man valstybinis egzaminas, siuo metu isgyvenu dideli diskomforta ir i viska perdetai jautriai reaguoju, manau susitvarkys viskas savaime, reikia tik tiketi.
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 06 02, 14:33)
... siuo metu isgyvenu dideli diskomforta ir i viska perdetai jautriai reaguoju, manau susitvarkys viskas savaime, reikia tik tiketi.

betgi yra specialių medžiagų garso izoliacijai, jei jau tikrai taip neįmanoma gyventi, ir jei yra tokių garsų, kurių taip paprastai nepakeisi (kaip minėtoji ventiliacija ar pan.), juk savo namuose gyvenat, pasidarykit, kad niekas Jums netrukdytų, bent tiek, kiek įmanoma 4u.gif
aš, įsirenginėdama namus, iš karto numačiau tokį dalyką, kaip triukšmas (ir patys jauni, progų švęsti pasitaiko, o ir kaimynai jaunos šeimos, visko būna), todėl į visas lubas, grindis, sienas, kurios ribojasi su kaimynais, papildomai dėjome garso izoliacines plokštes. na, kažkas labai minimaliai girdisi, bet tikrai nedaug..

šitas patarimas gal daugiau įsirenginėjančioms namus, bet jei yra problema - gal geriau pabandyt ją taisyt tokiu būdu?
Atsakyti
Tai va, kad kai rengemes nepagalvojom apie tokius nepatogumus, db kazkaip gailiuosi del to, gal daryt ta izoliacija reikes, tik ar labai sumazeja vietos bute, mes konkreciai miegame darytume, as girdejau apie 10cm kazkur sumazeja, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 06 02, 17:23)
Tai va, kad kai rengemes nepagalvojom apie tokius nepatogumus, db kazkaip gailiuosi del to, gal daryt ta izoliacija reikes, tik ar labai sumazeja vietos bute, mes konkreciai miegame darytume, as girdejau apie 10cm kazkur sumazeja, ar tiesa?

labai geras straipsnis

kad nereiktu smarkiai storinti sienu, galima pasirinkti garsa izoliuojancias medziagas, taciau, zinoma, jas reikia papildomai uzdengti - grindimis, gipso kartonu ar pan.
Atsakyti
Sveiki,
gyvename nuosavame name. Įsirengėm nedidelį daržiuką. Dar nespėjau net visko pasėti, o kaimynų katinas įsitaisė ten savo reikalus atlikinėt. verysad.gif Kalbėjom su kaimynais, nepadeda. Kaimynai faini žmogiukai, nesinori pyktis, gerai sutariam, padedam vieni kitiems, ale pokalbis nuejo veltui - katinai eina kur nori. Šį rytą jau dar daugiau išrausta..
Užkniso juodai. gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif

HELP wacko.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2010 06 04, 08:32)
Sveiki,
gyvename nuosavame name. Įsirengėm nedidelį daržiuką. Dar nespėjau net visko pasėti, o kaimynų katinas įsitaisė ten savo reikalus atlikinėt.  verysad.gif Kalbėjom su kaimynais, nepadeda. Kaimynai faini žmogiukai, nesinori pyktis, gerai sutariam, padedam vieni kitiems, ale pokalbis nuejo veltui - katinai eina kur nori. Šį rytą jau dar daugiau išrausta.. 
Užkniso juodai. gun_bandana.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif

HELP  wacko.gif    cry.gif  cry.gif  cry.gif

Pazistama problema. Toje vietoje niekas nebeauga. Dar ir dvokia. Reikia isrinkti sh, nes tas dvokas vilioja katinus. Gal spygliuota viela tiktu, istempta virs tvoros?

Viena forumo dalyve pasiule isigyti aparata, nubaidanti gyvius. Taciau ir pauksciai neatskristu. Jei turite namuose gyvuneliu irgi netinka. Purskikliai neiseitis, jei ka auginate maistui.
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2010 06 04, 08:32)
Sveiki,
gyvename nuosavame name. Įsirengėm nedidelį daržiuką. Dar nespėjau net visko pasėti, o kaimynų katinas įsitaisė ten savo reikalus atlikinėt.  verysad.gif Kalbėjom su kaimynais, nepadeda. Kaimynai faini žmogiukai, nesinori pyktis, gerai sutariam, padedam vieni kitiems, ale pokalbis nuejo veltui - katinai eina kur nori. Šį rytą jau dar daugiau išrausta.. 
Užkniso juodai. gun_bandana.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif

HELP  wacko.gif    cry.gif  cry.gif  cry.gif

Kaip jie reikalus atlikineja matete? Jei taip-kai tik pritups, is akmens ar grumsto(tik nedidelio) ir paleiskit i uodega cool.gif Nehumaniska, bet mes taip visus katinus isvaikem, apeina musu darza ratais, tupia kitur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 06 04, 09:42)
Kaip jie reikalus atlikineja matete? Jei taip-kai tik pritups, is akmens ar grumsto(tik nedidelio) ir paleiskit i uodega cool.gif Nehumaniska, bet mes taip visus katinus isvaikem, apeina musu darza ratais, tupia kitur rolleyes.gif

Tai visai humaniška, tiek to skausmo, o efektas tikrai turėtų būti. Tik kad sunku pataikyti į tą katiną. smile.gif Pas mane ta pati problema, kaimynams pasakiau, kad padėsiu nuodų, tai katiną laiko kambary, o į lauką išleidžia tik pririšę pavadėlį. Jeigu nebūtų pririšę, tikrai būčiau padėjus nuodų.
Atsakyti