QUOTE(***akire*** @ 2010 05 19, 21:14)
Ačiū, mergytės, už palaikymą
. Na ką, turiu pamoką, ateity būsiu gudresnė, gerai dar, kad kamerą turiu, kitą kart įrodymų turėsiu. Jūs teisi, ***akire***,
sveika
nenoriu buti blogu pranasu, bet su tokiais kaip jusu kaimynais padetis gali buti beviltiska. Anksciau as rasiau, kad man is vienos puses (aciu dievui ne tam kambary miegam) gyvena pagerianti moteris, kuri 22val. pradeda brautis pas savo vyra i kita kambari, nes tas nuo jos isejo ir prasideda santykiu aiskinimasis. Jinai yra labai zemo lygio, as pvz., bijociau jai ka nors ir sakyti, nes ji neprognozuojama-gali dar ir langus isdauzyti, apspjaudyti ar pan., juk girtam-jura iki keliu
Zadejau viena karta jos mergaitei kieme pasakyti, kad baigtu vakarais triuksmaut, jinai beveik jau pana, bet irgi nei sis nei tas vaikui sakyti... Tai tik tiek gerai, kad miegamasis ne prie tos sienos, kitaip-gyvenimo nebutu ir man...
Jus visos cia tokiu istoriju prirasot, kad neteke ir girdeti, pasidziaugiu tik (tfu tfu tfu), kad pas mus dar puse velnio
[

sveika

Jus visos cia tokiu istoriju prirasot, kad neteke ir girdeti, pasidziaugiu tik (tfu tfu tfu), kad pas mus dar puse velnio

[
Nesate blogas pranašas, juk žinau, kokie jie yra, todėl ir tempiau šitiek laiko gumą. Jūs visiškai teisi, žmonės yra neprognozuojami, prie manęs ir mūsų vaikų blaivus vyras kumščiu taip trenkė senukui, kad šitas net nespėjo prasižioti, ko atėjo, kitas atvejis, kai prie visų žmonių vyras vėlgi kumščiu kaimynui į veidą, šitam pardriuvus žmonelė kojomis apspardė... Ne šiaip išsigandau, net nežinau kas čia toliau bus...
Tai va tolesni įvykiai... Pro akutę kamera visai neblogai gaunasi, bandžiau ir telefonu, bet vaizdo nepritraukia arti, Bet vis geriau nei nieko.
Šiandien paskambino man iš policijos dėl mano pareiškimo dėl grasinimų... Ir ką? Policininkas pradėjo auklėti mane, kodėl aš nenusileidžiu, kodėl ieškau problemų, vos ne taip, kad tegu jie š...ant galvos, geriau tylėk

Prasidėjo kerštas iš anos pusės - sužinojau, kad jų dukra manęs "bijo" (jai 17 metų, tarp panelių eina kalbos, kad rūko, kad su svetima kortele sidrą jau sau nusiperka, pati girdėjau kaip per visą mūsų gatvikę kažką telefonu šėrė tam tikrais vyriškais organais, o va manęs bijo