Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynai II

Siaip turetu policija padet, ar nukreipt siuo klausimu, juk naktis ramybes metas. O gal tam kaimynui skauda ka nors ir klykauja jis naktim. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorija @ 2011 01 27, 16:09)
Taigi kad butas nuosavas.... Jo, kaimynei manau jau irgi susisuke..
Bet mastant is triuksmo lygio nakti, tai jie pazeidzia tvarka, tai kodel jiem nieko negalima padaryti.....

Viskas suprantama, jie pažeidžia įstatymą. Bet dabar pagalvojus iš kitos pusės - o ką tai žmonai daryti? Jei jis rėkti pradeda, kaip jai jį užkimšti, atsiprašau už išsireiškimą, jei jis ligonis ir nesupranta ką daro? Čia kaip ir su mažais vaikais. Juk rėkia jie naktimis. Trikdomas kaimynų poilsis, bet ką tėvams daryti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2011 01 27, 15:20)
Čia kaip ir su mažais vaikais. Juk rėkia jie naktimis. Trikdomas kaimynų poilsis, bet ką tėvams daryti??  g.gif

bet vaikai kada nors užauga, o ko laukti šiuo atveju?...
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2011 01 27, 15:13)
Siaip turetu policija padet, ar nukreipt siuo klausimu, juk naktis ramybes metas. O gal tam kaimynui skauda ka nors ir klykauja jis naktim. g.gif

Manau kad jis vaiduoklius mato ir todel rekia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 01 27, 16:34)
bet vaikai kada nors užauga, o ko laukti šiuo atveju?...

nei vienu atveju nežinau ką daryti verysad.gif
vaikai irgi neužauga juk per dieną. ir, beje, galima sakyti, kad žmonės numiršta wink.gif
mūsuose įvairios teisės "popieriškai" išvystytos kai kuriose vietose iki absurdų, bet kokiu būdu praktiškai pasiekti tą trapią pusiausvyros būseną, kai visiems gerai, niekas nepapasakoja. pastatyti kartoniniai namai su itin prasta garso izoliacija, kuri, manau, sėkmingai neatitinka ES direktyvų, o tada taikomas triukšmo įstatymas pagal ES direktyvas. ir čia jau net nešnekant apie psichologinius (o ne įstatyminius) faktorius - kaip gyventi tiek tiems, kurie negali pailsėti, tiek tiems, kurių gyvenimai aktyviai klausomi unsure.gif
Atsakyti
"Paskatinti" kaimynai galėtų susirasti kitą gyvenamąją vietą, kur triukšmas nebūtų taip gerai girdimas. Pvz. individualiame name.
Atsakyti
nu vaikai yra vaikai, kai pati turi kazkaip nekreipi demesio i kaimynu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astoria @ 2011 01 27, 22:18)
"Paskatinti" kaimynai galėtų susirasti kitą gyvenamąją vietą, kur triukšmas nebūtų taip gerai girdimas. Pvz. individualiame name.

"paskatinti" - tai čia...? g.gif
aš pati mielai išsikelčiau į kitą būstą. ir kaimynei netrukdyčiau tongue.gif , ir man ramybė būtų. nei sykio gyvenime, kur teko gyventi, tokių problemų neturėjau, kaip pastaraisiais metais. nors gyvenu ramiai ramiai. bet kad lėšų tiek neturiu unsure.gif . ir ką daryti tada. siūliau kaimynei pirkti mano būstą. juk ji taip galėtų užsigarantuoti, kad tikrai jai niekas netrukdys gyventi daugiau niekada, bet nenori smile.gif matyt irgi lėšų neturi.

Sigitukas, pas mane didžiosios problemos dėl vaikų, manau, ir yra. tų, kurie ateina į svečius ne dažniau nei kartą į kelis mėnesius ir visi išsiskirsto po savo namus anksčiau, nei laikrodis suskaičiuoja 22 valandą. nelabai įsivaizduoju kaip išvis reiktų gyventi, jei namuose auginčiau ne ramią mergaitę, o kokį velnių prišveitusį berną, arba dar geriau - du tokius. juk prie lovos kojos jų neprirakinsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 27 sausio 2011 - 23:10
QUOTE(butent @ 2011 01 28, 00:05)
"paskatinti" - tai čia...?  g.gif
aš pati mielai išsikelčiau į kitą būstą. ir kaimynei netrukdyčiau  tongue.gif , ir man ramybė būtų. nei sykio gyvenime, kur teko gyventi, tokių problemų neturėjau, kaip pastaraisiais metais. nors gyvenu ramiai ramiai. bet kad lėšų tiek neturiu  unsure.gif . ir ką daryti tada. siūliau kaimynei pirkti mano būstą. juk ji taip galėtų užsigarantuoti, kad tikrai jai niekas netrukdys gyventi daugiau niekada, bet nenori smile.gif matyt irgi lėšų neturi.

"Paskatinimas" būtų gautos baudos už triukšmavimą. Parduoti, žinoma, irgi galima. Bet pirkėjai, žinodami situaciją dėl kaimyno, tikrai nemokės normalios kainos, o parduoti neįspėjus g.gif aišku, kiekvienas savimi rūpinasi, bet menkas malonumas būtų įsigyti butą, kuriame negali gyvent.
Už sienos taip pat turiu įtartiną (ar neserga psichinėmis ligomis) kaimynę, bet mano laimei, jai parėkaut dažnai nesinori, gal tik porą kartų girdėjau, bet jeigu reiktų su tokiu triukšmu nuolat gyvent.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astoria: 28 sausio 2011 - 09:55
Na turejau kaimynu ir vaiku, ir studentu (turiu galvoje muzika per nakti), ir net shunu:) bet kazkaip psichologiskai tai nebuvo labai sunku.
Bet cia kalbu apie psicha, kai miegi naktimis ir girdi (toks jausmas kad salia stovi) kaip rekia, po to pasipila keiksmazodziai ir siaip pastoviai tie patys kartojami zodziai. Ir girdi per nakti kelis kartus. kiekviena nakti..
Nesuprantu kodel istatymai leidzia is daugiabucio beprotnami daryti...
Atsakyti
QUOTE(Gorija @ 2011 01 28, 12:07)
Na turejau kaimynu ir vaiku, ir studentu (turiu galvoje muzika per nakti), ir net shunu:) bet kazkaip psichologiskai tai nebuvo labai sunku.
Bet cia kalbu apie psicha, kai miegi naktimis ir girdi (toks jausmas kad salia stovi) kaip rekia, po to pasipila keiksmazodziai ir siaip pastoviai tie patys kartojami zodziai. Ir girdi per nakti kelis kartus. kiekviena nakti..
Nesuprantu kodel istatymai leidzia is daugiabucio beprotnami daryti...

o kas sake, kad leidzia g.gif

kvieskite policija, nors ir kiekviena nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
as kol nuomavausi buta ,turejau tokiu topiniu kaimyniu!viena moterele atvare pas mane net is sekancios laiptines(musu sienos ribojas) 3 val dienos.liepe isjungt ta prakeikta siurbli,nes serialu negirdi.ponia ,sakau siais laikais ausines yr.jei pasileisdavau muzika,ar radija tuj dauzydavo i siena.ypatingai diena.na as muzikos niekad garsiai neleidziu.puse metu kariavau,nes tai telikas pas mane per garsiai,tai vaikai cypia.uzkniso,pasiskolinau is draugelio ac/ds pilnu garsu paleidau ir isejau pas podruzke kavos.pusvalandis tikro garso ir kaimyne rami.kita apacioj pas mane gimtadienis ramus mergaiciu pasedejimas.muzika tik del fono.ta atvaro kokia 9 val.ir sako uzmigt negaliu.velniai nemate,isjungiau.bet pastebejau ,kai tik pas mane sveciai,jai galvos skausmas.o kai pati uzbaliavodavo pas mana net lova sokineja.tai leidau iki 11 val paost o tada nuejau ir pasakiau kad man galva skauda.
o topiniai kaimynai tai zebruose buvo,vieni pensininkai.per susirinkima nutare nupjaut krepsinio stova,nes teliko vakare neimanoma ziuret kai vaikai kase zaidzia!ir kadangi aplinka "labai graziai sutvarkyta",uztvere spygliuta viela pievele,kad vaikai neistryptu.
tai kai pirkom buta pirmas klausimas mano buvo kokie kaimynai ir kiek pensininku.ir si kart taip pasiseke!visi kaip zmones,net ir pensininkai faini.zinoma vaikus paaukleja,bet proto ribose.
Atsakyti