QUOTE(liaulia @ 2007 07 05, 02:37)
Papildyta:
Sveikute, sssss, turistine viza tikrai nesunku gauti, uzpildai forma internete ir lauki, trunka nuo 2 iki 4 savaiciu, priklausomai jei jiems kas neaisku tai gali ir ilgiau. Bilietus geriausiai pirkti per Frankfurta, jie pigesni nei skrendant per Londona, na cia jau internete pasieskok, ar i kokia agentura uzsuk. As laukiu jau mano 4 vizos, gausiu 2 metu pilietybe, o po poros metu vel reiks siusti dokumentus ir tada jau btureciau gauti pilna pilietybe. mat esu istekejusi uz australo tai mano situacija kitokia
Be to mes jau laukiames pirmagimio
Liaulia, labai aciu uz informacija! Tai Lietuvos pilieciai irgi gali internetu aplikuoti del vizos? As cia internete ziurinejausi, tai yra kazkoks sarasas saliu, kuriu pilieciai "qualify for ETA", tai reiskia elektroniniu budu aplikuoja, o mazdaug visiems kitiems tai reikia paper visa. Ar as cia kazko nesuprantu gal?
Aciu uz info del bilietu, bandysiu narsyti puslapius ir ieskoti.
Ir sveikinu su

!!
Papildyta:
QUOTE(liaulia @ 2007 07 05, 02:37)
Sveikute, sssss, turistine viza tikrai nesunku gauti, uzpildai forma internete ir lauki, trunka nuo 2 iki 4 savaiciu, priklausomai jei jiems kas neaisku tai gali ir ilgiau. Bilietus geriausiai pirkti per Frankfurta, jie pigesni nei skrendant per Londona, na cia jau internete pasieskok, ar i kokia agentura uzsuk. As laukiu jau mano 4 vizos, gausiu 2 metu pilietybe, o po poros metu vel reiks siusti dokumentus ir tada jau btureciau gauti pilna pilietybe. mat esu istekejusi uz australo tai mano situacija kitokia
Be to mes jau laukiames pirmagimio
Dar trumpai norejau paklaust, kadangi Tu ten daugiau visko zinai, ar amerikieciams reikia vizos i Australija? Aciu!