Įkraunama...
Įkraunama...

Australija

lietuvaiciai gali internetu pildyt ir issiust vizos forma, atsakyma gausi elektroniniu pastu, jei kas bus jiems neaisku uzklaus, kai pildziau anketas savo tevukui ir broliui, pagrindinis klausimas buvo kur dirba, kiek ilgai, kiek uzdirba, taip norejo suzinot ar jie sugebes save islaikyti budami cia, bet jie gavo tik turistine viza porai menesiuku, atvyko i musu vestuves, buvo labai smagu juo pamatyti thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus, vakar jau darem ultragarsa, tai matem savo leliu ekrane, spardesi, maziukas, tik dar negalejo pasakyt mergyte ar berniukas ten g.gif man tokia nuojauta, kad bernas apsigyveno biggrin.gif

Sorry, del amerikieciu tai nezinau, pasiskaityk www.immi.gov.au, ten daug info. Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liaulia: 05 liepos 2007 - 02:10
QUOTE(liaulia @ 2007 07 05, 03:09)
lietuvaiciai gali internetu pildyt ir issiust vizos forma, atsakyma gausi elektroniniu pastu, jei kas bus jiems neaisku uzklaus, kai pildziau anketas savo tevukui ir broliui, pagrindinis klausimas buvo kur dirba, kiek ilgai, kiek uzdirba, taip norejo suzinot ar jie sugebes save islaikyti budami cia, bet jie gavo tik turistine viza porai menesiuku, atvyko i musu vestuves, buvo labai smagu juo pamatyti thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus, vakar jau darem ultragarsa, tai matem savo leliu ekrane, spardesi, maziukas, tik dar negalejo pasakyt mergyte ar berniukas ten g.gif  man tokia nuojauta, kad bernas apsigyveno biggrin.gif

Sorry, del amerikieciu tai nezinau, pasiskaityk www.immi.gov.au, ten daug info. Sekmes!

Labai aciu dar karta uz info del vizu. Ir dar bandysiu ieskot del amerikieciu, nes mano draugas amerikietis.
O dar klausimelis butu del apmokejimo. Jei internetu ten viskas vyksta, tai apmoketi reikia kreditine kortele, kaip suprantu, o ka daryt, jei neturi? verysad.gif

Na isivaizduoju, kaip buvo faina pamatyt savus, kai esi taip toli smile.gif
Na o del leliaus, smagu, kad viskas gerai, gal koks futbolininkas bus smile.gif
Atsakyti
as tai AUS viza turbut gavau per trumpiausia imanoma laikotarpi - nes visa procedura truko lygiai 1 para (e-viza) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
pamirsau pridurt , jei neturit kreditines korteles, AUS e-viza gali tvarkyti ir kelioniu agenturos (pvz. west express'as ta tikrai daro) tik kad uz paslauga berods apie 100 lt reikia susimoket blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, tai tau labai pasiseke, tik para!!!!!! Pasiseke!!! thumbup.gif
SSSSSS tai kad as apmokejau visa kortele, jokia ten kreditine, svarbu pinigelius jiems pervedi, sumoki uz viza ir gerai, veliau dar gauni ceki smile.gif

as jau ryt gryztu i Australija, keturias savaites atpstogavau Lietuveleje, lankiau giminele placiaja, draugus, tai laikas labai greit prabego verysad.gif O taip dar norisi pasibut ax.gif

sekmadieni jau tureciau susimatyti su savo brangiausiuoju wub.gif
Atsakyti
Pasiseke, nors anokia cia sekme - anksciau ar veliau butu dave, kadangi man jokios skubos nebuvo tai tiesiog savotiskas rekordas gavosi ir tiek ax.gif

o dar prisiminiau - i Melbourne greiciausias skrydis is LT yra per Helsinki, kiek kainuoja nezinau, bet kelione trunka trumpiausiai (cia mum taip sake ten gyvenantis lietuvis) tipo tiesioginis skrydis HEL-MEL neseniai atsirado, nes as bandziau su greitai.lt ieskot - tai tokio pasiulymo neduoda g.gif

liaulia geros tau keliones namo 4u.gif
isimylejau as Aussie - net pavydas (baltas mirksiukas.gif ) ima kad tau ta salis tapo namais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liaulia @ 2007 07 04, 23:37)
Sveikutes, oho, tai gal cia biznio klase skrendat? blink.gif  Savo seimai radau bilietukus uz 4000lt.  reikia tik gerai paieskoti, ir kuo ansciau uzsisakai bilietus, tuo jie pigesni, jei paliksi menesiuka iki skrydzio, aisku kainos bus kosmines!!! tad sekmes!

Visu pirmiausia sveikinu su busimu lialiuku 4u.gif
Dar turiu klausimeli, o kur jei ne paslaptis radai bilietus uz 4000?
Kazin kaip ten yra jei noretum gauti darbine viza, itariu sunkiau butu... g.gif
Atsakyti
tai buvo pries metus, gal jau pabarange bilietukai. Siaip skrendant is Lietuvos geriausiai per www.greitai.lt ax.gif Sekmes, o del darbo vizos, tai sorry nezinau g.gif
Papildyta:
Beje, aciu uz sveikinima nestuke.gif Kiekviena diena vis didyn ir didyn doh.gif Auga musu mazylis wub.gif
Atsakyti
As viza turistine gavau per 2 paras! Uzpildziau internete ir atejo patvirtinimas, nieko i pasa neklijavo, viskas chiki. Man kainavo 140 LT, bet kiek supratau jau mum ES pilieciams jos ishvis turi buti nemokamos. Au gali buti 3 menesius, o viza galioja metus.
JAV pilieciams turistines vizos i Au tikrai nereikia.

Bilietu 2008 m. pigesniu nei 5000 LT negalejau rasti.!!!! Greitai.LT yra shlamshtas ieshkant bilietu i AU. Man LT ne viena kelioniu agentura negalejo rasti (puse metu i prieki) bilieto pigesnio nei 5500LT, todel pirkau per AU agentura, nes is ju yra pigiau. Skraidau su KLM per amsterdama ir kualalumpura. Pigesnis bilietas gali reikshti kad bus daugiau persedimu ir uzhtruks ilgiau. Sekmes keliajantiems.

Laukiu jusu cia thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2008 03 23, 06:28)
As viza turistine gavau per 2 paras! Uzpildziau internete ir atejo patvirtinimas, nieko i pasa neklijavo, viskas chiki. Man kainavo 140 LT, bet kiek supratau jau mum ES pilieciams jos ishvis turi buti nemokamos. Au gali buti 3 menesius, o viza galioja metus.
JAV pilieciams turistines vizos i Au tikrai nereikia.

Bilietu 2008 m. pigesniu nei 5000 LT negalejau rasti.!!!! Greitai.LT yra shlamshtas ieshkant bilietu i AU. Man LT ne viena kelioniu agentura negalejo rasti (puse metu i prieki) bilieto pigesnio nei 5500LT, todel pirkau per AU agentura, nes is ju yra pigiau. Skraidau su KLM per amsterdama ir kualalumpura. Pigesnis bilietas gali reikshti kad bus daugiau persedimu ir uzhtruks ilgiau. Sekmes keliajantiems.

Laukiu jusu cia thumbup.gif  nestuke.gif

O banko isklotines neprašė??? g.gif
Man turistinė nieko nekainavo ir, beje, 2008m. gavau šiek tiek pigesnį bilietą nei 5000LT bigsmile.gif Per greitai.lt irgi mačiau tokią pačią kainą mirksiukas.gif Taip kad įmanoma rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 03 29, 02:50)
O banko isklotines neprašė??? g.gif
Man turistinė nieko nekainavo ir, beje, 2008m. gavau šiek tiek pigesnį bilietą nei 5000LT bigsmile.gif Per greitai.lt irgi mačiau tokią pačią kainą mirksiukas.gif Taip kad įmanoma rasti ax.gif

Banko isklotiniu neprase. Viena diena paprase patikslinti kur keliausiu Australijoj, kita diena atsiunte vizoz numerius ir galiojimo laika. VIskas. Gali buti pigesnis nei 5000 LT bet ar patogesnis? Jai pirma karta skrendi zinoma jokio skirtumo kiek persedimu bus, bet veliau atsibosta oro uostuose gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 03 30, 19:16)
Tačiau į kelionės laiką tikrai žiūrėjau, buvo daug ilgesnių mirksiukas.gif

Viskas tvarkoj. As tai sutikau tokiu menisku sielu, kuriems patinka praleisti 30 val tarp zemes ir dangaus, nes jie jauciasi atgimstantys ir t.t. lotuliukas.gif Bet man perskridimus tokius ilgus labai sunku pakelti del nuobodulio ir nieko neveikimo ir uzhpakalio nuspaudimo, be to as paskutinius 3 metus keliaudavau viena!!! Su kompanija zinoma ir smagiau, o ir laikas greiciau eina ir oro uoste galit visi ishsitiese pasnausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu galeciau galimybe rinktis kur gyventi tai Australija..nereali salis smile.gif turi vandenynu,dykumu,vynu,juros maisto kalnus, kruva ivairiu sporto saku,kuriu LT ne su ziburiu nesurasi, ir ziauriai graziu,sportisku vyru smile.gif Moterys ten jegele..Jeigu kas vaziuosite ten,butinai aplankykite cia:
http://www.barrier-r...greenisland.htm
tai nuostabus Cairns miestelis...
Butinai isragaukite australijos vynu...juros gerybiu restoranus ir geltonuosius kiwi smile.gif
Sekmes ir tikrai fantastisku ispudziu....myliu Australija,nors teno tik kelias dienas pabuti....
Naujoji Zelandija nenusileidzia jai smile.gif
Atsakyti