na,kiek zmoniu- tiek nuomoniu..taciau man Australija asocijuojasi tik su zavincia gamta!! zmones cia laukiniai, na bent gal man taip atrodo..as vis dar Australijoje, taciau jau su mielu noru lekciau atgal i Europa..kasdien susiduriu su ivairiom keistenybem..
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2008 06 28, 23:38)
Nu va susiruosiau ir as i kenguru sali pasizvalgyt
Gal galit pasakyt koks laikas geriausias keliauti po AU? As planuoju kazkur rugseji-spali skrist, kaip ten orai? 

Kiek žinau, pas juos dabar Ruduo

QUOTE(Makalius @ 2008 06 28, 23:41)
Dabar ten žiema, ką tik buvau

Papildyta:
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2008 06 28, 23:38)
Nu va susiruosiau ir as i kenguru sali pasizvalgyt
Gal galit pasakyt koks laikas geriausias keliauti po AU? As planuoju kazkur rugseji-spali skrist, kaip ten orai? 

Kaip tau smagu

QUOTE(Smurka @ 2008 11 16, 11:17)
Koks Australijoje oras žiemą? Turiu galvoje jų žiemą, tai yra, jei skrisčiau kokį birželį-liepą
Priklauso kur norisi skristi, skirtingas oras būna įvairiose vietose. Aš buvau QLD birželį, tai dieną vaikščiojau trumpomis rankovėmis, vakare megztinuko reikia, kartais ir plonos striukytės.
QUOTE(Smurka @ 2008 11 17, 05:37)
jei skrisčiau, tai greičiausiai į sidnėjų, bet pakrante ir toliau pabandyčiau pavažiuot
Gali tiketis vejo, ir lietaus kas antra diena. O saule prishildys max iki 15. Ryte buna apie 8

QUOTE(Dax @ 2008 12 08, 16:20)
Siaip speju vaziuotu tuo didziuoju pakrantes keliu
"The great ocean drive" berods vadinasi 

the great ocean drive, tai cia link Melburno

QUOTE(liaulia @ 2008 12 08, 20:36)
Ir as taip manau kad cia nuo Melburno iki Sydney tas kelias

QUOTE(MissMartini @ 2008 12 09, 05:45)
Ir as taip manau kad cia nuo Melburno iki Sydney tas kelias
ar ir iki Brisbano davaeza?? 

Great Ocean Road yra atkarpoje nuo Sidnejaus iki Melburno tikrai,o ar toliau traukia nezinau,bet pats kelias tai

Anksciau Autralija trauke del kenguru, o dabar visai noreciau ir pagyvent ten, pakeliaut pora menesiuku ar pusmeti. Tik tektu dirbti, nes $ is dangaus nebyra, o tokiu atveju reikalai sudetingeja. Gal kadanors..

QUOTE(odetule22 @ 2009 01 06, 22:39)
sveikutes visos merytes,radau temele jusu ir norciau paprasyti jusu pagalbos.kur kreiptis ir kokus dokumentus pildyti norint gauti viza AUS?norim keliauti visa seima ie ne atostogauti o gyventi ir dirbti.kur galeciau rasti naudingos info?
buciau LABAI dekinga uz bet koke info
buciau LABAI dekinga uz bet koke info
www.immi.gov.au del vizu ir pan...
www.realesatate.com.au del nekilnojamo turto...