Nu as susigundziau irgi pabandymui...Is vienos SM nusipirkau 1/3. Niuz pabandyt buvo smalsu, bet jei atvirai tai nusivyliau. Nieko ispudingo, paprasta blizgi pudra. Na nesakau, kad bloga, bet pabandziau ir padejau i stalciu kiekvienai dienai tai man nereikia. Siaip turiu Lancomo skaistalus suteikiancius svytejimo efekta, man jie zymiai geresni, suteikia toki kaip auksini atspalvi ir maziau blizguciu turi...

QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 14, 12:55)
na va, o koki dabar sepeteli naudojai?
kazkoki sarmoj pirkta, bet mano oda sakyciau prie jautresniu ir sausoka, tai bilekoks sepetukas pasirodo netinka

Nu o Givenchy va tokie neatstoja meteoritų, man tikrai meteoritai per blizgūs ...

daabr su givenchy visos apsikrės

Tik negalima pasidalinti
kažin ar apsikrės

Aš jau tuoj įstosiu į meteorininkių gretas. Jau kad laukiu, tai laukiu.
Bet jei nepatiks, tai
Dar jais ir naudotis reikia mokėti
Kiek ten jų teptis maždaug? Kike tepat, ar visą veiduką ar tik skruostus, apšvieskit, o tai kaip nusitepliosiu, tai nei MB nepažins,.

QUOTE(Levereti @ 2007 03 14, 09:07)
Nu as susigundziau irgi pabandymui...Is vienos SM nusipirkau 1/3. Niuz pabandyt buvo smalsu, bet jei atvirai tai nusivyliau. Nieko ispudingo, paprasta blizgi pudra. Na nesakau, kad bloga, bet pabandziau ir padejau i stalciu kiekvienai dienai tai man nereikia. Siaip turiu Lancomo skaistalus suteikiancius svytejimo efekta, man jie zymiai geresni, suteikia toki kaip auksini atspalvi ir maziau blizguciu turi... 

Pritariu.

QUOTE(svete @ 2007 03 15, 00:05)
Pritariu.
Dabar ir maniskiai guli spintutej, naudojami vietoj akiu seseliu. Nepatinka man, kad perdaug blizga - vakarui labiau tinkami.

agham as irgi galvoju kokia paskirti cia jiems surast, tai vat ideja, vietoj akiu seseliu

QUOTE(Baltija @ 2007 03 14, 11:05)
na visu pirma reikia tbd kaune sulaukt ir dar tam ishlaidu paskirt, kuriu shi menesi ir taip jau per daug

O kiek nusivylusiu atsirado ir kaip tik tada kai savishkui meteoru jau laukiu

QUOTE(GinCherry @ 2007 03 15, 01:22)
na visu pirma reikia tbd kaune sulaukt ir dar tam ishlaidu paskirt, kuriu shi menesi ir taip jau per daug
o bijojau, kad bus per blizgus, tai dbr po shitu nusivylimu jau jauciu, kad teks man savishkius irgi i stalciu padet.

Nedaryk isvadu pati nepabandzius

O kad meteoritai nieko nedaro, tai visiskai nesutinku. Gal tiesiog pirmiausia nereikia tiketis photoshopiniu stebuklu, o antra, reikia nebijoti su jais paeksperimentuoti

Per kuria vieta jum ten jie taip blizga? Man tie blizguciai pasimato tik pries saule ir jei patepu daugiau nei reikia (o paprastai bruksteliu po viena du kartus per abi veido puses ). Meteoritu didziausias pliusas (bent jau man), kad jie suteikia odai gaivos ir pagyvina spalva - atrodo sveika,nepapilkejus. Nenaudoju jokios kremines pudros, o meteoritus tepu vienus arba ant EZ ir efektas buna puikus. Nera kazkuo super duper ypatingi, bet jei uzsitepi daugiau kazkur eidama, tai svyti kaip zviozda
Tiesa mano berniukas paskui skundesi, kad ir jis visas tviska. Tai cia iseigai, o kasdienai - svarbiausia nepadaugint ir tada viskas super

QUOTE(mexica @ 2007 03 15, 09:36)
Per kuria vieta jum ten jie taip blizga? Man tie blizguciai pasimato tik pries saule ir jei patepu daugiau nei reikia (o paprastai bruksteliu po viena du kartus per abi veido puses ). Meteoritu didziausias pliusas (bent jau man), kad jie suteikia odai gaivos ir pagyvina spalva - atrodo sveika,nepapilkejus. Nenaudoju jokios kremines pudros, o meteoritus tepu vienus arba ant EZ ir efektas buna puikus. Nera kazkuo super duper ypatingi, bet jei uzsitepi daugiau kazkur eidama, tai svyti kaip zviozda
Tiesa mano berniukas paskui skundesi, kad ir jis visas tviska. Tai cia iseigai, o kasdienai - svarbiausia nepadaugint ir tada viskas super