GIVENCHY ta aukštesnė dėžutė, kur keturių spalvyčių pudrytė yra biri ir ji neblizga, bent jau tokia kur pastelinės spalvos kaip kad tos presuotos pudrytės nuotraukoj parodyta žalsva-violetinė-gelsva-ružava tai neduoda jokios spalvos tik veidą padaro matinį ir tokios skaistumos priduoda, pamaskuoja, kažkas tokios kaip Guerlain Mythic poveikis..... labai labai faina, o ta presuota gal ir su blizgiukais, nepamenu....

QUOTE(Levereti @ 2007 03 14, 11:07)
Nu as susigundziau irgi pabandymui...Is vienos SM nusipirkau 1/3. Niuz pabandyt buvo smalsu, bet jei atvirai tai nusivyliau. Nieko ispudingo, paprasta blizgi pudra. Na nesakau, kad bloga, bet pabandziau ir padejau i stalciu kiekvienai dienai tai man nereikia. Siaip turiu Lancomo skaistalus suteikiancius svytejimo efekta, man jie zymiai geresni, suteikia toki kaip auksini atspalvi ir maziau blizguciu turi... 

Man atrodo, kad su 1/3 neina išgaut tokio efekto kaip su visu kiekiu meteoritų

visos gyvenchy birios spalvotos pudros, apie kurias kalba eina, turi blizguciu, nu aisku kalbu apie LT esancias. o kokios tiksliai yra, net nzn, eik i parde ir ziurek
As ir neturiu meteoru, ziurejau juos dutyfree, pabandziau ir man niekuo praktiskai nesiskiria nuo mano dabar turimos revlon fluido, jis suvienodina veido spalva, suteikia svytejima, dar siek tiek maskuoja...na viskas viename
Nuo meteoru skiriasi tik tuo, kad ten rutuline pudra, o cia toks skystas fluidas..
Jei pirksiu meteorus tai nebent dar per puse su kuo nors pasidalinsiu ir parduosiu...
Meteorai manau vasara gali buti geras dalykelis...

QUOTE(tulpia @ 2007 03 15, 11:07)
bet meteoru "akylieji" kolegos
visai nepastebejo, tik pasake, kad atrodau kaip po atostogu pailsejus ir klause ka veikiau savaitgali (nes savaitgali nusipirkau meteorus), tai pralinksmino taip pasakydami mane visai dienai, ir aisku ivertio meteorus
oi kad prirasiau

oi kad prirasiau

QUOTE(Vitulka @ 2007 03 15, 17:06)

QUOTE(mexica @ 2007 03 15, 09:36)
Per kuria vieta jum ten jie taip blizga? Man tie blizguciai pasimato tik pries saule ir jei patepu daugiau nei reikia (o paprastai bruksteliu po viena du kartus per abi veido puses ). Meteoritu didziausias pliusas (bent jau man), kad jie suteikia odai gaivos ir pagyvina spalva - atrodo sveika,nepapilkejus. Nenaudoju jokios kremines pudros, o meteoritus tepu vienus arba ant EZ ir efektas buna puikus. Nera kazkuo super duper ypatingi, bet jei uzsitepi daugiau kazkur eidama, tai svyti kaip zviozda
Tiesa mano berniukas paskui skundesi, kad ir jis visas tviska. Tai cia iseigai, o kasdienai - svarbiausia nepadaugint ir tada viskas super 

QUOTE(Valentinka @ 2007 03 15, 18:31)
O man tas vadinamas "svytejimas" yra "blizgejimas" ir ne kas kita. Jauciuosi kaip diena su vakariniu makiazu. Gailiuosi, kad pirkau...

Papasakosiu, ka man kristianos konsultante pasakojo apie tuos mythic01. Ji sake, kad juos reikia tepti ant veido pries krempudra, vat. Buvau giliai nustebus
, bet gal toms kurioms jie per daug blizgus, butent taip juos reiktu naudoti
. Nors as asmeniskai i ta konsultante ziurejau ir galvojau, kad ji visai trenkta

QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 15, 21:49)
Papasakosiu, ka man kristianos konsultante pasakojo apie tuos mythic01. Ji sake, kad juos reikia tepti ant veido pries krempudra, vat. Buvau giliai nustebus
, bet gal toms kurioms jie per daug blizgus, butent taip juos reiktu naudoti
. Nors as asmeniskai i ta konsultante ziurejau ir galvojau, kad ji visai trenkta

Neteko girdeti tokio naudojimo budo

QUOTE(ViShy @ 2007 03 15, 23:57)
Neteko girdeti tokio naudojimo budo
man kaip tik atrodo,juos reikia tepti ant pudros,kaip makiazo uzbaigima 

Butent ir as pagalvojau, kad jai kvankst

QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 15, 22:02)
Butent ir as pagalvojau, kad jai kvankst
tai net nieko ir nerasiau cia, bet kai atsirado, tokiu, kurioms meteoritukai per skaistus, tai sakau maza ka, gal ir teisybe moteryte kalbejo 

Na, cia tikrai kazkokia nesamone

Tai pagal ta protinga konsultante isena, kad kompaktines ar birios pudros tepamos pries krempudra, nu super