Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

GIVENCHY ta aukštesnė dėžutė, kur keturių spalvyčių pudrytė yra biri ir ji neblizga, bent jau tokia kur pastelinės spalvos kaip kad tos presuotos pudrytės nuotraukoj parodyta žalsva-violetinė-gelsva-ružava tai neduoda jokios spalvos tik veidą padaro matinį ir tokios skaistumos priduoda, pamaskuoja, kažkas tokios kaip Guerlain Mythic poveikis..... labai labai faina, o ta presuota gal ir su blizgiukais, nepamenu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 03 14, 11:07)
Nu as susigundziau irgi pabandymui...Is vienos SM nusipirkau 1/3. Niuz pabandyt buvo smalsu, bet jei atvirai tai nusivyliau. Nieko ispudingo, paprasta blizgi pudra. Na nesakau, kad bloga, bet pabandziau ir padejau i stalciu kiekvienai dienai tai man nereikia. Siaip turiu Lancomo skaistalus suteikiancius svytejimo efekta, man jie zymiai geresni, suteikia toki kaip auksini atspalvi ir maziau blizguciu turi... smile.gif

Man atrodo, kad su 1/3 neina išgaut tokio efekto kaip su visu kiekiu meteoritų cool.gif
Atsakyti
visos gyvenchy birios spalvotos pudros, apie kurias kalba eina, turi blizguciu, nu aisku kalbu apie LT esancias. o kokios tiksliai yra, net nzn, eik i parde ir ziurek
Atsakyti
As ir neturiu meteoru, ziurejau juos dutyfree, pabandziau ir man niekuo praktiskai nesiskiria nuo mano dabar turimos revlon fluido, jis suvienodina veido spalva, suteikia svytejima, dar siek tiek maskuoja...na viskas viename thumbup.gif Nuo meteoru skiriasi tik tuo, kad ten rutuline pudra, o cia toks skystas fluidas.. smile.gif Jei pirksiu meteorus tai nebent dar per puse su kuo nors pasidalinsiu ir parduosiu... smile.gif Meteorai manau vasara gali buti geras dalykelis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 03 15, 11:07)
bet meteoru "akylieji" kolegos  lotuliukas.gif  visai nepastebejo, tik pasake, kad atrodau kaip po atostogu pailsejus ir klause ka veikiau savaitgali (nes savaitgali nusipirkau meteorus), tai pralinksmino taip pasakydami mane visai dienai, ir aisku ivertio meteorus lotuliukas.gif
oi kad prirasiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 15, 17:06)
Man atrodo, kad su 1/3 neina išgaut tokio efekto kaip su visu kiekiu meteoritų  cool.gif

drinks_cheers.gif Man atrodo, kad turėt 1/3 rutuliukų nėra prasmės ir išmesti pinigai, nors atseit, pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 03 15, 09:36)
Per kuria vieta jum ten jie taip blizga? Man tie blizguciai pasimato tik pries saule ir jei patepu daugiau nei reikia (o paprastai bruksteliu po viena du kartus per abi veido puses ). Meteoritu didziausias pliusas (bent jau man), kad jie suteikia odai gaivos ir pagyvina spalva - atrodo sveika,nepapilkejus. Nenaudoju jokios kremines pudros, o meteoritus tepu vienus arba ant EZ ir efektas buna puikus. Nera kazkuo super duper ypatingi, bet jei uzsitepi daugiau kazkur eidama, tai svyti kaip zviozda biggrin.gif Tiesa mano berniukas paskui skundesi, kad ir jis visas tviska. Tai cia iseigai, o kasdienai - svarbiausia nepadaugint ir tada viskas super wink.gif

drinks_cheers.gif niu man jie nėra labai blizgūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2007 03 15, 18:31)
drinks_cheers.gif  niu man jie nėra labai blizgūs  4u.gif

O man tas vadinamas "svytejimas" yra "blizgejimas" ir ne kas kita. Jauciuosi kaip diena su vakariniu makiazu. Gailiuosi, kad pirkau... verysad.gif
Atsakyti
Papasakosiu, ka man kristianos konsultante pasakojo apie tuos mythic01. Ji sake, kad juos reikia tepti ant veido pries krempudra, vat. Buvau giliai nustebus blink.gif , bet gal toms kurioms jie per daug blizgus, butent taip juos reiktu naudoti g.gif . Nors as asmeniskai i ta konsultante ziurejau ir galvojau, kad ji visai trenkta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 15, 21:49)
Papasakosiu, ka man kristianos konsultante pasakojo apie tuos mythic01. Ji sake, kad juos reikia tepti ant veido pries krempudra, vat. Buvau giliai nustebus blink.gif , bet gal toms kurioms jie per daug blizgus, butent taip juos reiktu naudoti g.gif . Nors as asmeniskai i ta konsultante ziurejau ir galvojau, kad ji visai trenkta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neteko girdeti tokio naudojimo budo blink.gif lotuliukas.gif man kaip tik atrodo,juos reikia tepti ant pudros,kaip makiazo uzbaigima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 15, 23:57)
Neteko girdeti tokio  naudojimo budo  blink.gif  lotuliukas.gif man kaip tik atrodo,juos reikia tepti ant pudros,kaip makiazo uzbaigima  bigsmile.gif

Butent ir as pagalvojau, kad jai kvankst stupid.gif tai net nieko ir nerasiau cia, bet kai atsirado, tokiu, kurioms meteoritukai per skaistus, tai sakau maza ka, gal ir teisybe moteryte kalbejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 15, 22:02)
Butent ir as pagalvojau, kad jai kvankst  stupid.gif tai net nieko ir nerasiau cia, bet kai atsirado, tokiu, kurioms meteoritukai per skaistus, tai sakau maza ka, gal ir teisybe moteryte kalbejo  g.gif

Na, cia tikrai kazkokia nesamone smile.gif, taigi krempudra viska uzmaskuos ir kokia tada nauda is tu meteoritu, koks skaistumas, svytejimas po krempudros sluoksniu biggrin.gif Cia gi ne makiazo pagrindas.
Tai pagal ta protinga konsultante isena, kad kompaktines ar birios pudros tepamos pries krempudra, nu super lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 15 kovo 2007 - 23:11