QUOTE(Levereti @ 2007 03 15, 11:33)
Taip jie blizga tolygiai, bet man nepatinka visokios pudros kurios turi tu blizguciu...Krempudros kai kurios irgi ju turi yrac visos tos "su sviesa atspindinciom dalelem" man jos

Man blizgeti turi akiu seseliai arba lupos, bet ne visas veidas

Ir dar, nesakau kas tas svytejimo efektas blogas, jis atrodo graziai, bet toki pati efekta gali suteikti ir dvigubai pigesni rutuliukai, ar blizgi pudra:ax:
as tai esu uz nuomone, kad geraiu nusipirkti viena daikta, bet gera, negu kelis vidutiniskus (nes po to kosmetine pasidaro karvisko dydzio)
o man is pat pradziu meteorai nelabai patiko, tikejausi geresnio rezultato iskart (cia taip prigirta, kad atrodo veidas bus kaip photoshopintas, bet realybe aisku kitokia

), bet kuo toliau, tuo jie man labiau patinka, as juos isimylejau

o del blizguciu tai jau cia kiekvienos pasirinkimas, taciau nera jie tokie jau ryskus, man jie labai subtilus, is pradziu net daugiau norejosi, kai dar nebuvau igudusi tepti juos

o dabar labai liux, einu su jais pasipudravusi veida i oficialu labai darba ir tikrai neissiskiriu is minios (tik veidukas skaistesnis atrodo ir viskas), o sedziu pries langa, tai kai saulute sviecia blizga jie, bet tik kai ziuri is laaaaaaaabai arti, o is toli viskas labai ok..kadangi dirbu vyru kolektyve, tai kiekvienas mano naujas ar apsirengimo stilius ar nagu spalva buna viesai apkalbama (aisku grazia forma), bet meteoru "akylieji" kolegos

visai nepastebejo, tik pasake, kad atrodau kaip po atostogu pailsejus ir klause ka veikiau savaitgali (nes savaitgali nusipirkau meteorus), tai pralinksmino taip pasakydami mane visai dienai, ir aisku ivertio meteorus
oi kad prirasiau