Taip jie blizga tolygiai, bet man nepatinka visokios pudros kurios turi tu blizguciu...Krempudros kai kurios irgi ju turi yrac visos tos "su sviesa atspindinciom dalelem" man jos
Man blizgeti turi akiu seseliai arba lupos, bet ne visas veidas
Ir dar, nesakau kas tas svytejimo efektas blogas, jis atrodo graziai, bet toki pati efekta gali suteikti ir dvigubai pigesni rutuliukai, ar blizgi pudra:ax:
QUOTE(Levereti @ 2007 03 15, 11:33)
Taip jie blizga tolygiai, bet man nepatinka visokios pudros kurios turi tu blizguciu...Krempudros kai kurios irgi ju turi yrac visos tos "su sviesa atspindinciom dalelem" man jos
Man blizgeti turi akiu seseliai arba lupos, bet ne visas veidas
Ir dar, nesakau kas tas svytejimo efektas blogas, jis atrodo graziai, bet toki pati efekta gali suteikti ir dvigubai pigesni rutuliukai, ar blizgi pudra:ax:
as tai esu uz nuomone, kad geraiu nusipirkti viena daikta, bet gera, negu kelis vidutiniskus (nes po to kosmetine pasidaro karvisko dydzio)
o man is pat pradziu meteorai nelabai patiko, tikejausi geresnio rezultato iskart (cia taip prigirta, kad atrodo veidas bus kaip photoshopintas, bet realybe aisku kitokia
oi kad prirasiau
QUOTE(puffy_ @ 2007 03 15, 10:28)
as irgi taip manau, kartais net norisi, kad labiau svytetu
QUOTE(tulpia @ 2007 03 15, 11:07)
kadangi dirbu vyru kolektyve, tai kiekvienas mano naujas ar apsirengimo stilius ar nagu spalva buna viesai apkalbama (aisku grazia forma), bet meteoru "akylieji" kolegos
visai nepastebejo, tik pasake, kad atrodau kaip po atostogu pailsejus ir klause ka veikiau savaitgali (nes savaitgali nusipirkau meteorus), tai pralinksmino taip pasakydami mane visai dienai, ir aisku ivertio meteorus
oi kad prirasiau
oi kad prirasiau
QUOTE(Bitute32 @ 2007 03 14, 16:58)
Ir kodel neparodei anksciau? As taip norejau neblizgiu
irgi su blizguciais
O kaina kokia tos Givenchy ? Gramu ten, itariu, daugiau ?
QUOTE(ypata @ 2007 03 15, 13:16)
O kaina kokia tos Givenchy ? Gramu ten, itariu, daugiau ?
tuoj ir ant sitos pudros visos uzsikabins
Kristianos puslapy rodo, kad kaina 139 Lt. Siaip sitos privalumas, kad rankinuke su savim galima nesiotis
o gramu pabandykisiziureti ant juodos dezutes virsuj ikeltam paveiksliuke, rodos kad 10 g
QUOTE(Mylia @ 2007 03 15, 14:18)
tuoj ir ant sitos pudros visos uzsikabins
Kristianos puslapy rodo, kad kaina 139 Lt. Siaip sitos privalumas, kad rankinuke su savim galima nesiotis
o gramu pabandykisiziureti ant juodos dezutes virsuj ikeltam paveiksliuke, rodos kad 10 g
maciau tokie dar skaistalai is sios serijos yra, as apie tuos galvoju
Paknisau i-nete, tai Givenchy spalvu palete platesne negu meteoritu :
http://www.sephora.f...ategoryId=GIVEN
Gal kas nors bandet ir meteoritus, ir sita, gal galit palyginti ?
http://www.sephora.f...ategoryId=GIVEN
Gal kas nors bandet ir meteoritus, ir sita, gal galit palyginti ?
Lt kiek maciau yra tik 5 spalvu rinkinukai, ir tai ne visus juos turi
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 03 15, 15:45)
Lt kiek maciau yra tik 5 spalvu rinkinukai, ir tai ne visus juos turi
o kokie yra LT?