As su akcijos metu pasirasiau sutarti tai man zymiai pigiau gavosi. ir dar planuoju antra telika pasijugt, nes gincu buna ka ziuret
QUOTE(Gerasas @ 2009 03 17, 14:38)
tikrai tikrai daugoka
As su akcijos metu pasirasiau sutarti tai man zymiai pigiau gavosi. ir dar planuoju antra telika pasijugt, nes gincu buna ka ziuret
man TEO sake kad reik atsiros linijos jei nori kad antras telikas veiktu ,o taip tai abudu telikai rodys ta paty kanala
nu bet as i tai nesigilinu ,nes tokios televizijos jau nenoriu
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 17, 13:40)
Mes naudojame nuo pat atstiradimo GALA. Jokiu strigimu nera ir nebuvo. O kas liecia aptarnavima, visada maloniai aptarnauja, kai pirkome papildoma dezute, atvaziavo itin mandagus darbuotojas, sutvarke net interneta kompiuteryje, nors jam ir nepriklause tai daryti. Apskritai, esam visi namuose patenkinti TEO paslaugomis.
Strigti gali, del brokuotos dezutes, ar pulto (numesto) galima graziai paklaust apie pakeitima, o gal televizorius yra per senas tokiom pramogom.
Ir nera GALA brangi, vien jau paziurejus pora filmu per BALTICUM ar BALTICUM auksini kanala-dviese, atsiperka imoka GALOS, mes kiekviena diena ziurim po koki filma, nebeinam i dvd nuomas.
Reikia myleti daiktus tvarkingai su jais elgtis
...tada ir jie tarnaus mums 
Strigti gali, del brokuotos dezutes, ar pulto (numesto) galima graziai paklaust apie pakeitima, o gal televizorius yra per senas tokiom pramogom.
Ir nera GALA brangi, vien jau paziurejus pora filmu per BALTICUM ar BALTICUM auksini kanala-dviese, atsiperka imoka GALOS, mes kiekviena diena ziurim po koki filma, nebeinam i dvd nuomas.
Reikia myleti daiktus tvarkingai su jais elgtis
Tik nereikia,kazkaip keistai atrodo naujas vartotojas cia SM ir is kart apie gala rasyt ir ja girt
Kaip buvo telekomas aferistai,taip dabar TEO
Neimanoma sutvarkyt,1970pastoviai rodo,nera kaip atreguliuot,tai ir programos negalim paziuret.
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 03 17, 16:41)
man TEO sake kad reik atsiros linijos jei nori kad antras telikas veiktu ,o taip tai abudu telikai rodys ta paty kanala
Cia juk kazkokia TEO vadybininke giria ,ir viskas
Patikeciau jai cia rasytu,kokia SM senbuve,o cia tik katik prisiregistravus,viskas cia aisku
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 03 17, 16:59)
Tik nereikia,kazkaip keistai atrodo naujas vartotojas cia SM ir is kart apie gala rasyt ir ja girt
Neimanoma sutvarkyt,1970pastoviai rodo,nera kaip atreguliuot,tai ir programos negalim paziuret.
Papildyta:
juk mazai kas patenkinti ju paslaugomis,mazeja uzsakovu,juk KRIZE,tai reikiaa per visas imanomas skyles jas ikist
Patikeciau jai cia rasytu,kokia SM senbuve,o cia tik katik prisiregistravus,viskas cia aisku
[
Papildyta:
[
Va man ir toks ispudis susidare,kad kokia nors TEO pardavimu vadybininke cia uzsiregistravo ir giria
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 03 17, 16:59)
tai zinoma ,taip ir as galvoju
na, pas mus viskas Teo - telefonas, internetas ir Gala. Na, telefonas kaip telefonas, ką čia bepridursi. Internetas š... pasiilgstu turėtos dokedos... O gala... Kadangi be Teo mums niekas TV vest nenorėjo, vedėm Galą. Skųstis realiai negaliu. Aisšku, būna visko, ne kartą teko skambint tuo stebuklingi visapariniu nr, bet - o stebukle - visada atsiliepė ir visada viskas išsisprendė, nes pasakė, ką daryti. Tik kartą kažkodėl buvo korta blokuota
turim 2 tuos aparačiukus, du tv pajungti, šeimyna gausi, pykstamės kas ką žiūrės. Aišku, ir kaina dviguba. Ėmėm per akciją, kol kas atsisakyti neketinam - aišku ir pasirinkimo neturim
I menesi uz gala ir interneta plius antra dezute apie 45 litai kai vedemes buvo akcija.
Tikrai nedirbu teo
nuobodus darbas man kazkaip atrodo
Kadangi gyvenam 4riese, visi esam pakankamai skirtingi
tad tuos kanalus ishsirenkame kokius kam ziureti
neziurimu kaip ir nera, gal tik kokia lietuviska mtv ir pora erotiniu
(tustybiu muges
)
Gerieji zmones, cia mes diskutuojame tik apie tv o ne a pie pasulio pabaiga
ar atomini kara
tad nesinervuokite taip stipriai
negrazu ir nesveika
Tikrai nedirbu teo
Kadangi gyvenam 4riese, visi esam pakankamai skirtingi
Gerieji zmones, cia mes diskutuojame tik apie tv o ne a pie pasulio pabaiga
Keista man
kodel toks pyktis sklinda
dabar esu blogiete , neva dirbanti teo ar dar kas
reklamuojanti gala, vien del to kad pas mus tobulai veikia ta Gala
nuomones apie produkta niekada nebus tik visos blogos arba geros
bus visokiu, nespreskite apie viska pagal save, jei pas jus taip tai ir pas kitus bus tikrai taip
nebutinai pas kitus tai turi vykti
o del filmu, tas pats, juk visi esam ir busim skirtingi
velgi negali patikti filmai visiem vienodai , kas ir bebutu jei butumem visi vienodi
prasau gerbti nuomone kitu
QUOTE(Pukuota Panda @ 2009 03 18, 18:02)
Keista man
kodel toks pyktis sklinda
dabar esu blogiete , neva dirbanti teo ar dar kas
reklamuojanti gala, vien del to kad pas mus tobulai veikia ta Gala
nuomones apie produkta niekada nebus tik visos blogos arba geros
bus visokiu, nespreskite apie viska pagal save, jei pas jus taip tai ir pas kitus bus tikrai taip
nebutinai pas kitus tai turi vykti
o del filmu, tas pats, juk visi esam ir busim skirtingi
velgi negali patikti filmai visiem vienodai , kas ir bebutu jei butumem visi vienodi
prasau gerbti nuomone kitu 
nesinervuokite jus
jei jums jin veikia gerai tai puiku
o daugumai zmoniu jin tikras ssssssss ,ir jus cia su savo pasisakimu ,kad cia susirinke lyg TEO konkurentai tikrai prajuokinot
daugumai zmoniu jin veikia nekaip ir tai FAKTAS !
cia raso zmones savo atsiliepimus apie GALA ,ir raso kaip istikruju yra !