Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

QUOTE(zbara @ 2010 06 16, 14:54)
dabar yra akcija, metams nemokamai  bigsmile.gif nezinau ar verta, ar tikrai niekas nekainuos  g.gif gal paskui isipareigoji sutarti pratesti  g.gif
na net nezinau, to teliko mazai teziurime, nzn ar verta  doh.gif

sutartis jei neklystu 3 metam 1 nemokamai,o paskui nebepamenu schmoll.gif
Atsakyti
Mane jau ta Gala uzkniso juodai doh.gif kaip tik savaitgalis arba vakaras - visada rodo kvadrateliais ir dar garsas trukcioja doh.gif o kai meistrai atvaziuoja darbo diena, tai rodo tada gerai doh.gif zodziu niekam nerekomenduoju schmoll.gif gal kas zino, kaip su jais sutarti nutraukti, kad nereikstu uz ta iranga susimoket? Nes dabar mokam kas menesi 35 Lt, o matom s... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 05 31, 16:48)
kaip man nusibodo tas Galos pirsimas per prievarta doh.gif ale cia viskas ciki piki bus metai nemokamai,o paskui ir durniuj aisku,kad atsiims savo kaip reikiant...kiek kartu skambino tiek vis is kito nr.gudruciai  doh.gif

o su Viasat kitaip? Kur bepažvelgsi, visur Viasat reklama, o skundų dar daugiau biggrin.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 02, 14:07)
Mane jau ta Gala uzkniso juodai  doh.gif  kaip tik savaitgalis arba vakaras - visada rodo  kvadrateliais ir dar garsas trukcioja  doh.gif  o kai meistrai atvaziuoja darbo diena, tai rodo tada gerai  doh.gif  zodziu niekam nerekomenduoju  schmoll.gif  gal kas zino, kaip su jais sutarti nutraukti, kad nereikstu uz ta iranga susimoket? Nes dabar mokam kas menesi 35 Lt, o matom s...  doh.gif

aš tikrai Gala nesiskundžiu. Problemų buvo, bet pasiskambinom - išsprendė, meistrai dar nė karto nevažiavo - tfu tfu tfu (jau eina antri metai į pabaigą). Sutartis trim metam, žiūrėsim kas bus toliau, keisim ar ne. Anksčiau galimybės keist į kažką kitą noturėjom, dabar lyg jau ir turim.

Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 02, 14:07)
Mane jau ta Gala uzkniso juodai  doh.gif  kaip tik savaitgalis arba vakaras - visada rodo  kvadrateliais ir dar garsas trukcioja  doh.gif  o kai meistrai atvaziuoja darbo diena, tai rodo tada gerai  doh.gif  zodziu niekam nerekomenduoju  schmoll.gif  gal kas zino, kaip su jais sutarti nutraukti, kad nereikstu uz ta iranga susimoket? Nes dabar mokam kas menesi 35 Lt, o matom s...  doh.gif

Jei cia apie interaktyviaja Gala, tai pas mus taip buvo - kai jau nusprendem atsisakyti (gal po dveju metu naudojimo), tai pagaliau paaiskejo priezastis - buvo per letas internetas. Pakeitus plana beveik nebera sios problemos
Atsakyti
mes turim noriu atsisakyti deja deja sutartis dar metams,gi pirmi metai buvo ''nemokami'' tai aš durnelė ir prikalbinau mb pasirašyti sutartį.. kaip ją nutraukt????? doh.gif doh.gif
Atsakyti

Nesu ir aš Gala patenkinta. Vakarais ir savaitgaliais esam priversti žiūrėti kvadratus.
Paskambinus atsako, kad kalta mūsų antena.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 08 04, 15:06)
Nesu ir aš Gala patenkinta. Vakarais ir savaitgaliais esam priversti žiūrėti kvadratus.

o gal tikrai kalta? g.gif aš kai nesusigaudau tokiuose dalykuose, tai turbūt pilnai patikėčiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 08 04, 15:06)

pas mus tas pats. irgi aiškino kad antena bloga, pasikeitėm ir vis tiek yra tų kvadratėlių, mažiau bet yra doh.gif
Atsakyti
Nepatinka Gala, jamkit Viasat smile.gif
kokybe tikrai geresne, ir iranga lieka jums, ir montavimas dabar nemokamas biggrin.gif
Nepatika Viasat, imkut kabeline, nepatinka kabeline, imkit paprasta antena, arba pirkit piratine lekste turguj, alternatyvu daug smile.gif
as turiu kabeline, ir man gerai, pas tevukus Viasat, nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metaliste @ 2010 08 09, 23:54)
Nepatinka Gala, jamkit Viasat smile.gif
kokybe tikrai geresne, ir iranga lieka jums, ir  montavimas dabar nemokamas biggrin.gif
Nepatika Viasat, imkut kabeline, nepatinka kabeline, imkit paprasta antena, arba pirkit piratine lekste turguj, alternatyvu daug smile.gif
as turiu kabeline, ir man gerai, pas tevukus Viasat, nesiskundzia  biggrin.gif

jau nereikia apie tą Viasat. Irgi nieko gero irnesakyk.gif
Atsakyti
o man GALA liuks thumbup.gif
Atsakyti
turim mes telefono liniją ir internetą teo. tik kai išsikraustėm telefono linija liko vienoj vietovėj, o internetą persikėlėm į kitą vietovę. pasikeitėm iš plačiajuosčio į šviesolaidinį (pirmoj vietovėj galimybių techninių nebuvo), internetas thumbup.gif nors ir bazinis 4u.gif vakar paskambino iš teo, siūlo gala televiziją. galvojau apie 1 metų sutartį, 6mėn nemokamai, paskui po 35lt/mėn, įrangos pristatymas nemokamas tik modemą reiktų patiems įsigyt už 150lt (aišku iš jų). toj pirmoj vietovėj buvom pasijungę skaitmeninę galą mėnesiui pabandyti, tai jau po savaitės norėjau vežti atgal. galvoju dabar apie interaktyvią g.gif tik suabejojau perskaičiusi šią temą vien dėl to, kad ateina sąskaitos už neužsakytas paslaugas. yra buvę, kad norėjo pripaišyti man 280lt už internetą, neva naudojomės maksimalus greitis ar kaip ten vadinasi (o internetas nuo 8val. iki 17 val., greitis tragiškas, pastoviai išsijunginėjo), tai sukurpiau TOOOKĮ prašymą dėl pretenzijų nagrinėjimo, kad kitą dieną paskambino ir anuliavo sąskaitą. va, kas mane labiausiai neramina, nebesinori tų konfliktų schmoll.gif gerai pagalvojus mažai mes tą televizorių žiūrim, tikriausiai atsisakysim pasiūlymo ir įsigysim tv priedėlį, kad geriau lietuviškus kanalus matytumėm - pradžiai užteks biggrin.gif
Atsakyti