Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

QUOTE(vasara_ @ 2010 08 19, 11:14)
turim mes telefono liniją ir internetą teo. tik kai išsikraustėm telefono linija liko vienoj vietovėj, o internetą persikėlėm į kitą vietovę. pasikeitėm iš plačiajuosčio į šviesolaidinį (pirmoj vietovėj galimybių techninių nebuvo), internetas  thumbup.gif  nors ir bazinis 4u.gif  vakar paskambino iš teo, siūlo gala televiziją. galvojau apie 1 metų sutartį, 6mėn nemokamai, paskui po 35lt/mėn, įrangos pristatymas nemokamas tik modemą reiktų patiems įsigyt už 150lt (aišku iš jų). toj pirmoj vietovėj buvom pasijungę skaitmeninę galą mėnesiui pabandyti, tai jau po savaitės norėjau vežti atgal. galvoju dabar apie interaktyvią g.gif tik suabejojau perskaičiusi šią temą vien dėl to, kad ateina sąskaitos už neužsakytas paslaugas. yra buvę, kad norėjo pripaišyti man 280lt už internetą, neva naudojomės maksimalus greitis ar kaip ten vadinasi (o internetas nuo 8val. iki 17 val., greitis tragiškas, pastoviai išsijunginėjo), tai sukurpiau TOOOKĮ prašymą dėl pretenzijų nagrinėjimo, kad kitą dieną paskambino ir anuliavo sąskaitą. va, kas mane labiausiai neramina, nebesinori tų konfliktų schmoll.gif gerai pagalvojus mažai mes tą televizorių žiūrim, tikriausiai atsisakysim pasiūlymo ir įsigysim tv priedėlį, kad geriau lietuviškus kanalus matytumėm - pradžiai užteks biggrin.gif

Pas mus lygiai tas pats kas pas jus. smile.gif Pas mus internetą keitė iš bazinio į šviesolaidį. Pasiūlė mums irgi GALĄ. Užsakamėm pabandyti, ir nenusivylėm. 4u.gif Internetas nestriginėja, kvadratukų nerodo, visus metus nemokamai, o poto kas mėnesį po 50lt (berods), pas mus interaktyvioji. Gerai viskas. Na, man patinka.
Atsakyti
Sveiki. Pas mus neseniai įvesta gala interaktyvioji ir priedėlyje yra usb lizdas. Man atrodo, kad kažkur skaičiau, kad galima prijungti, pavyzdžiui, atmintinę (usb raktą) ir žiūrėti nuotraukas, video ir t.t. per televizorių. Prijungiu usb ir nieko. Gal kas nors žinote ką daryti? Iš anksto ačiū.
Atsakyti
turim ir mes gala- ir kiek draugu turi, pas visus stringa, trukineja vaizdas,
registruojam gedimus kas savaite- jokiu rezultatu.. atvaziuoja, paziuri ir isvaziuoja, jau uz.........o verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2010 09 06, 15:17)
turim ir mes gala- ir kiek draugu turi, pas visus stringa, trukineja vaizdas,
registruojam gedimus kas savaite- jokiu rezultatu.. atvaziuoja, paziuri ir isvaziuoja, jau uz.........o verysad.gif

Metai laiko - ne vieno strigimo.
Atsakyti
Pas mane irgi jau antri metai Gala skaitmenine. Kazkaip paskutiniu metu , gal mėneį, ar daugiau labai dažnai stringa, bet idomiai- pvz.tv3 veikia, lnk - ne., ir t.t..
Ir labiausiai nervina, kai dėl trikdžių skambini į teo, o paskui dar sąskaitoje už jų pokalbį ir jų kliauzus apmokėti sąskaitą.
Atsakyti
mes GALA atsisakėm - akių gadinimas,todėl labai tuo džiaugiuos smile.gif man TV gali išvi nebūti smile.gif o vyrui reikia sporto - tai VIASAT pasiėmėm. Kol kas liuks.

Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 25, 00:12)
SM kažkada kažkas rašė, kad sutarties nutraukimas kainuoja virš 1000Litų doh.gif

Šiaip ir mes turim skaitmeninę Gala televiziją. Laukiu nesulaukiu sutarties pabaigos rolleyes.gif  Jau užkniso tie trukdžiai, sustojimai, priedėlio perkrovimai arba valandą trunkanti Registracija doh.gif

Mes irgi labai laukiam sutarties pabaigos.Stringa labai daznai,ypac kai stiprus vejas,saltis ir lietus.
Atsakyti
Na kaip ivairios cia tos nuomones del Galos. smile.gif Esu ir as girdejusi, kad stringa, bet mums kazkaip is tiesu jokiu panasiu problemu nebuvo.
Mes irgi jau kuri laika turime GALA ir viskas labai sauniai. Jokiu kvadratuku nebuna, perkrauti nieko irgi nereikia. Nezinau kol kas musu seimyna liko patenkinta smile.gif
Siaip jau pries isigyjant abskritai galvojom teliko nebenaudoti, bet vyras mano pasineses ant visokiu technologiniu naujienu, tad pabandem ir Gala. smile.gif Nu ir faina, dabar vakarai ilgeja ir salteja, tai tos papildomos pramogos labai be pro sali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsCitriniuke @ 2010 10 04, 16:15)
Mes irgi jau kuri laika turime GALA ir viskas labai sauniai. Jokiu kvadratuku nebuna, perkrauti nieko irgi nereikia. Nezinau kol kas musu seimyna liko patenkinta smile.gif

Palaukit, dar prasidės problemos.. Mums irgi iš pradžių buvo viskas gerai..
Atsakyti
seniau budavo trukinejimu,bet dabar be problemu. smile.gif esu patenkinta ir tv,ir internetu
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 10 04, 19:13)
Palaukit, dar prasidės problemos.. Mums irgi iš pradžių buvo viskas gerai..

treti metai eina, skųstis negaliu
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 05, 13:46)
treti metai eina, skųstis negaliu

Matyt kaip kam pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti