Turim "Gala" viskas super, taciau brangoka. Sutarti sudarinejau tik metam, nesinorejo rizikuot po jusu komentaru

Sveiki, kaip ir visur taip ir Gala turi ir pliusų ir trūkumų. Tačiau teko dirbti pardavinėjant šią televiziją, tai patikėkit manimi kiek ateidavo žmonių nepatenkintų Viasat televizija dėl jų kainų pakėlimų ir sutarties nutraukimo (pasibaigus sutarčiai žmonės negalėdavo jos nutraukti nes automatiškai pratęsdavo sutartį). Jei domitės Gala televizija galiu viską Jums detaliau paaiškinti, pasiūlyti gerų variantų jai įsigyti. Namuose pats turiu Interaktyviąją Gala esu labai patenkintas. Jei domina kažką - rašykit zinfeldas@zebra.lt
QUOTE(pajevonys @ 2011 02 19, 21:29)
Sveiki, kaip ir visur taip ir Gala turi ir pliusų ir trūkumų. Tačiau teko dirbti pardavinėjant šią televiziją, tai patikėkit manimi kiek ateidavo žmonių nepatenkintų Viasat televizija dėl jų kainų pakėlimų ir sutarties nutraukimo (pasibaigus sutarčiai žmonės negalėdavo jos nutraukti nes automatiškai pratęsdavo sutartį). Jei domitės Gala televizija galiu viską Jums detaliau paaiškinti, pasiūlyti gerų variantų jai įsigyti. Namuose pats turiu Interaktyviąją Gala esu labai patenkintas. Jei domina kažką - rašykit zinfeldas@zebra.lt
Pardavimai stringa?

QUOTE(ostra @ 2011 02 19, 23:01)
kazkas pamirso pasakyti,bet galos koduote nulauzta turbut jau metai kokie. ja galima matyti,visiskai nemokamai.
QUOTE(xxx222 @ 2011 04 21, 16:18)
kazkas pamirso pasakyti,bet galos koduote nulauzta turbut jau metai kokie. ja galima matyti,visiskai nemokamai.
Kaipgi taip įmanoma?
QUOTE(Aquamarina @ 2011 04 21, 16:22)
Kaipgi taip įmanoma?
sharambaram.net visi atsakymai ten

Labas vakaras 
Perskaiciau visa tema bet neradau ar reikia moketi kazkiek uz ta bandomaji menesi?

Perskaiciau visa tema bet neradau ar reikia moketi kazkiek uz ta bandomaji menesi?

QUOTE(xxx222 @ 2011 04 21, 19:29)
nuejau ten bet nerandu kur apie gala parasyta
As laukiu nesulaukiu kada sutartis baigsis, nes kaip kazkas sake apgavikai, uzsilenke penktadieni Gala, sutvarkyt teikesi tik pirmadieni (nu dzin), gaunu saskaita, kad turiu uzsimoket uz tas dienas kai buvo gedimas ir gala is vis negyva buvo
Nu negaila man tu 3 litu bet vis tiek atsibodo moket uz nesuteikta paslauga
o apie teo is vis patyliu
:

Teo interneta turiu apie du metus, sviesolaidis optimalus, kazkokia tipo akcija buvo tai mokėdavau apie 15 lt, o db po 12,37 lt jau ketvirta menesi. Uzsisakiau ta gala interaktyviaja televizija, kolkas jokiu gedimu viskas lb gerai (naudoju 2 mėn. tai tikiuosi, kad ir toliau taip puikiai klosis), mokėti turėciau apie 25 litus, bet si mėn gavau 22, tai pagalvojau ar is balos tas gerumas??

Nebepatinka man ta gala (pas mane interaktyvioji)...
Tris dienas neveikė garsas, bet vaizdą rodė. Tada sumąsčiau paskambinti į teo pagalbos liniją. Kol viską aiškinau konsultantei tai ir tas garsas atsirado.. Kai padėjau ragelį - vėl prapuolė. Tada atsirado ir galų gale dabar vėl be garso sėdžiu. Nebesuprantu aš ten jų sistemos...

Sveikos.
mes gala vedemes pries tris metus. buvo naujai pastatytas namas ir kazkaip nebuvo daugiau ka vestis. nes teo buvo viska uzeme. tada ir akcija siule metus nemokamai,mokejom kartu su internetu po 10lt i men.bet paskui du metus mokam uz tv ir interneta 90lt. na man brangoka.
is pradziu labai skundziausi,nes per diena reikedavo bent karta perkrauti priedeli,kad butu imanoma ziureti. strikdavo pastoviai. dabar kokybe kaip ir nesiskundziam,bet jau labai daug mokamu kanalu. o reliai ziuri koki 10.visi geri mokami.
tai dabar pati pasimetusi nebezinau kokia tv imti.
mes gala vedemes pries tris metus. buvo naujai pastatytas namas ir kazkaip nebuvo daugiau ka vestis. nes teo buvo viska uzeme. tada ir akcija siule metus nemokamai,mokejom kartu su internetu po 10lt i men.bet paskui du metus mokam uz tv ir interneta 90lt. na man brangoka.
is pradziu labai skundziausi,nes per diena reikedavo bent karta perkrauti priedeli,kad butu imanoma ziureti. strikdavo pastoviai. dabar kokybe kaip ir nesiskundziam,bet jau labai daug mokamu kanalu. o reliai ziuri koki 10.visi geri mokami.
tai dabar pati pasimetusi nebezinau kokia tv imti.