

o ta proga siulau savo kiaulienos sonkauliuku receptuka. man tai labai gardu

kiaulienos sonkauliukus (kiekis priklauso nuo valgytoju skaiciaus) marinuoti per nakti citrinu sultyse, itrynus gerai juodais pipirais, cesnaku
milteliais, prieskoniais, kuriu sudety yra paprikos (na daugelis kepsniam
skirtu prieskoniu tokie buna), bei siek tiek ciobreliu (naudoju prieskoniams tuos is sveiko prado ciobrelius - jie kaip arbatai brangus, bet kaip prieskoniam, tai pats tas - tikrai jauciasi, kad ciobreliai

kita diena pasiruosti is karto toki padazeli - su mixeriu susitrinti apie tris-keturis
pomidorus. susipilti ta tyre i puoda, tada ipilti puse stiklines raudono
vyno, shlakeli gera brendzio (bet galima issiversti ir be jo), apie stiklinuke ar kiek maziau jautienos sultinio (as dedu is kubeliu), sauksta ciobreliu,
pora saukstu cesnaku milteliu ir viska virti taip, kad puse visos mases
isvirtu.
sonkauliukus issitraukti is saldytuvo, pasudyti ir deti i ikaitinta iki 250-260 orkaite grilio rezime ant groteliu. viena puse, kita puse
apkepti. tada su tuo beverdanciu padazu palaistyti pora sykiu kepant (o jei daret mazai padazo, tai laistyt galima ir su raudonu vynu priedo) - na ir
iskepa sonkauliukai sultingi ir baisiai skanus.
patiekti juos reiktu ant virsaus uzpylus to pomidoru padazo.
o garnyra tai rinkites kas koki megstat


Skanaus
