Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

vyrams gyventi zymiai lengviau, uzjauciu jus moterys, keiskite lyti, jeigu norite gyventi lengvai, laimingiai ir tureti daug moteru.
Atsakyti
Vyrams.Visą gyvenimą taip sakiau,ir,jei tikėti reinkarnacija-norėčiau atgimti tik vyru.
Atsakyti
moterims biggrin.gif lengviau.ji taip pat gali tureti kruva vyriskiu,but ju islaikoma.be to koks drabuziu pasirinkimas!!!moteris gali vyra apibumbeti ir turi gera pasiteisinam pms,...ir dar daug privalumu randu kad esu moteris,va
Atsakyti
net nezinau kam lengviau.Gal ir vyrams vis delto g.gif
Atsakyti
Žinot, vis dėlto, turbūt vyrams lengviau gyventi... g.gif Priežasčių labai daug, jos visos visiems žinomos tongue.gif
Atsakyti
Aš manyčiau, kad moterim lengviau smile.gif aišku iš pirmo žvilgsnio atrodo kitaip smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone tikrai vyrams gyventi lengviau...........dėl daugelio priežasčių rolleyes.gif .Džiaugiuosiu, kad auginu sūnų thumbup.gif
Atsakyti
Geriausia dievo dovana - gimti moterimi thumbup.gif
Kai esi vyras, turi visada tvardytis ir neverkti (bet mirti nuo infarkto), muštis, kai puola, o ne spiegti ir bėgti, apsimesti kietu, nors visai toks nesi. Vyrai skiria mažiau spalvų, kavpų ir skonių. Jų matymas - tunelinis doh.gif (dabar daug kas paaiškėja, ane? mirksiukas.gif ). Vienu metu gali daryti tik vieną darbą, nes užimtas vienintelis vingis tongue.gif Gali tik įsivaizduoti, ką reiškia nešioti ir pagimdyti vaiką, jį maitinti krūtimi wub.gif
Ir dar turi dalinti vienus smegenis dviems galvoms... blush2.gif
Oj, prisiminiau - dar vyrams gresia impotencija ir jie plinka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 23 sausio 2008 - 00:49
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 23, 00:47)
Geriausia dievo dovana - gimti moterimi  thumbup.gif
Kai esi vyras, turi visada tvardytis ir neverkti (bet mirti nuo infarkto), muštis, kai puola, o ne spiegti ir bėgti, apsimesti kietu, nors visai toks nesi. Vyrai skiria mažiau spalvų, kavpų ir skonių. Jų matymas - tunelinis  doh.gif  (dabar daug kas paaiškėja, ane?  mirksiukas.gif ). Vienu metu gali daryti tik vieną darbą, nes užimtas vienintelis vingis  tongue.gif  Gali tik įsivaizduoti, ką reiškia nešioti ir pagimdyti vaiką, jį maitinti krūtimi  wub.gif
Ir dar turi dalinti vienus smegenis dviems galvoms...  blush2.gif
Oj, prisiminiau - dar vyrams gresia impotencija ir jie plinka  verysad.gif

is dalies tu esu netesi ;ppp pwz bx jeigu pereina per keles nieko, o pana iskarto tampa kokia kuvra ar kas panasau. dar pwz mes padarom vajka ir lajsvaj vajkstom, o jus turite save priziureti 9men...
Atsakyti
QUOTE(Jr_Sania @ 2008 01 23, 19:25)
is dalies tu esu netesi ;ppp pwz bx jeigu pereina per keles nieko, o pana iskarto tampa kokia kuvra ar kas panasau. dar pwz mes padarom vajka ir lajsvaj vajkstom, o jus turite save priziureti 9men...

Čia tau taip norisi manyti mirksiukas.gif Kokiam čia kaime kažin pana tampa ***** kelis vyrus turejus? g.gif O jau jeigu be skaičiaus... tai ir vyras - arba nelaimingas, arba toks labai padėvėtas... lotuliukas.gif
Matyt vaikų neturi, kad laisvai vaikščiojai devynis mėnesius, nes maniškis tai naktį bulves kepė, ledų važiavo, vandens nešdavo ir šiaip visaip rūpinosi thumbup.gif Ar čia tik mano vyras toks superinis? wub.gif
Atsakyti
Kažkaip galvoju,kad vyrams lengviau,dauguma jų pinigus uždirba,kad šeimą išlaikyt,o moteriai labai daug darbų tenka,ir vaikai ir namai ir maisto gaminimas ir dar daug visokiausių rūpesčių doh.gif žinoma yra ir tokių vyrų kurie tikrai atlieka ir moterims skirtus darbus,bet jų mažuma unsure.gif
Atsakyti
Man kartais atrodo, kad ir vyrams nera lengva. Juk jiem gyventi su moterimis reikia, o mes tai tikrai nepakenciamos butybes. Tai mum PMS, tai mum vel kas.. aisku, mielai pasidalinciau as vargeliais su vyrais, kad lygybe visiska butu hihihi.gif
Atsakyti