vyrams gyventi zymiai lengviau, uzjauciu jus moterys, keiskite lyti, jeigu norite gyventi lengvai, laimingiai ir tureti daug moteru.
moterims
lengviau.ji taip pat gali tureti kruva vyriskiu,but ju islaikoma.be to koks drabuziu pasirinkimas!!!moteris gali vyra apibumbeti ir turi gera pasiteisinam pms,...ir dar daug privalumu randu kad esu moteris,va

net nezinau kam lengviau.Gal ir vyrams vis delto

Žinot, vis dėlto, turbūt vyrams lengviau gyventi...
Priežasčių labai daug, jos visos visiems žinomos

Aš manyčiau, kad moterim lengviau
aišku iš pirmo žvilgsnio atrodo kitaip

Mano nuomone tikrai vyrams gyventi lengviau...........dėl daugelio priežasčių
.Džiaugiuosiu, kad auginu sūnų

Geriausia dievo dovana - gimti moterimi
Kai esi vyras, turi visada tvardytis ir neverkti (bet mirti nuo infarkto), muštis, kai puola, o ne spiegti ir bėgti, apsimesti kietu, nors visai toks nesi. Vyrai skiria mažiau spalvų, kavpų ir skonių. Jų matymas - tunelinis
(dabar daug kas paaiškėja, ane?
). Vienu metu gali daryti tik vieną darbą, nes užimtas vienintelis vingis
Gali tik įsivaizduoti, ką reiškia nešioti ir pagimdyti vaiką, jį maitinti krūtimi
Ir dar turi dalinti vienus smegenis dviems galvoms...
Oj, prisiminiau - dar vyrams gresia impotencija ir jie plinka

Kai esi vyras, turi visada tvardytis ir neverkti (bet mirti nuo infarkto), muštis, kai puola, o ne spiegti ir bėgti, apsimesti kietu, nors visai toks nesi. Vyrai skiria mažiau spalvų, kavpų ir skonių. Jų matymas - tunelinis

QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 23, 00:47)
Geriausia dievo dovana - gimti moterimi
(dabar daug kas paaiškėja, ane?
). Vienu metu gali daryti tik vieną darbą, nes užimtas vienintelis vingis
Gali tik įsivaizduoti, ką reiškia nešioti ir pagimdyti vaiką, jį maitinti krūtimi

is dalies tu esu netesi ;ppp pwz bx jeigu pereina per keles nieko, o pana iskarto tampa kokia kuvra ar kas panasau. dar pwz mes padarom vajka ir lajsvaj vajkstom, o jus turite save priziureti 9men...
QUOTE(Jr_Sania @ 2008 01 23, 19:25)
is dalies tu esu netesi ;ppp pwz bx jeigu pereina per keles nieko, o pana iskarto tampa kokia kuvra ar kas panasau. dar pwz mes padarom vajka ir lajsvaj vajkstom, o jus turite save priziureti 9men...
Čia tau taip norisi manyti

Matyt vaikų neturi, kad laisvai vaikščiojai devynis mėnesius, nes maniškis tai naktį bulves kepė, ledų važiavo, vandens nešdavo ir šiaip visaip rūpinosi

Kažkaip galvoju,kad vyrams lengviau,dauguma jų pinigus uždirba,kad šeimą išlaikyt,o moteriai labai daug darbų tenka,ir vaikai ir namai ir maisto gaminimas ir dar daug visokiausių rūpesčių
žinoma yra ir tokių vyrų kurie tikrai atlieka ir moterims skirtus darbus,bet jų mažuma

Man kartais atrodo, kad ir vyrams nera lengva. Juk jiem gyventi su moterimis reikia, o mes tai tikrai nepakenciamos butybes. Tai mum PMS, tai mum vel kas.. aisku, mielai pasidalinciau as vargeliais su vyrais, kad lygybe visiska butu