Moteris, nepabuvusi vyro kailyje, kaip ir vyras moters-to nesupras

Būną etapai gyvenime, kai norėčiau būti vyru:
- Kai žiauriai skauda per menesines ir jokios tabletkos nepadeda
- Kai pamąstau, kad reikės kažkada gimdyti...
O šiaip džiaugiuosi gimusi moterim. Man atrodo, kad abiem vienodai sunku/lengva gyventi. Tiesiog nelygu lyginti. Taip, moterys gimdo, bet vyrai, pvz, kariuomenėj turi tarnauti. Yra etapu, kai moteriai gyventi sunkiau, būna atvirkščiai.
- Kai žiauriai skauda per menesines ir jokios tabletkos nepadeda
- Kai pamąstau, kad reikės kažkada gimdyti...
O šiaip džiaugiuosi gimusi moterim. Man atrodo, kad abiem vienodai sunku/lengva gyventi. Tiesiog nelygu lyginti. Taip, moterys gimdo, bet vyrai, pvz, kariuomenėj turi tarnauti. Yra etapu, kai moteriai gyventi sunkiau, būna atvirkščiai.
Vienareiksmiskai vyrams,ju gyvenimas yra daug paprastesnis kiekvienoje gyvenimo siytuacijoje

QUOTE(shaiba @ 2008 03 11, 18:00)
O siaube

vyrams lengviau

Na, bent jau mano, kaip moters gyvenimas yra lengvas, jei ne mėnėsinės ir ne nėštumas ir gimdymas tai išvis moterimi būti
Tiesa, egzistuoja daug stereotipų tai tikrai - na pvz. moteris kuri turi daug meilužių - kekšė, vyras - donžuanas ir pan.
tačiau aš pasilengvinau sau gyvenimą labai paprastai - elementariausiai dėjau ant stereotipų ir tiek. Gyvenu kaip noriu, darau ką noriu, o į tuos pasipiktinusius komentarus "Kaip tu taip gali, tu gi moteris, ir t.t. - atšaunu "Nu tai kas? Tai kad neturiu kabančios sasyskos tarp kojų, dar nereiškia, jog negaliu daryt tai kas man patinka.
"Nu ir ką - užsičiaupia dažniausiai, būna, jog pavadina ižūlia, akiplėša, arogantiška, be skrupulų ir pan. epitetais, bet tokiu atveju padėkoju už komplimentą - tai tada dažniausiai visiškai užtyla - nu ką padarysi su tokia, kuriai nusišvilpt.
Beje, dar kodėl geriau būti moterimi - moteris renkasi vyrus, o ne atvirkščiai. Mes galim dažytis, gražiai puoštis. Didesnė šukuosenų įvairovė. Mes atsargiau vairuojam, mes galim dirbti tiesiog mamomis ir laisvalaikį skirti mokymuisi ar meninei saviraiškai ar dar kur, ir pasiekti nemažai mum patinkančioje srityje, o tuo tarpu vyras kuris dirbtų tiesiog tėčiu būtų laikomas ne visai pilnaverčiu.
Ir dar kas - mes, moterys, mokam viską - ir mašiną susiremontuoti, ir lempas įsisukti, ir kompą susitvarkyti ir daug kitų darbų - tačiau kam mum juos dirbti, jei yra vyrai. a?
Kaip sakant, vyrai yra visai nebloga darbo jėga, tik juos reikia išnaudot taip, kad jie to nepajaustų

Tiesa, egzistuoja daug stereotipų tai tikrai - na pvz. moteris kuri turi daug meilužių - kekšė, vyras - donžuanas ir pan.
tačiau aš pasilengvinau sau gyvenimą labai paprastai - elementariausiai dėjau ant stereotipų ir tiek. Gyvenu kaip noriu, darau ką noriu, o į tuos pasipiktinusius komentarus "Kaip tu taip gali, tu gi moteris, ir t.t. - atšaunu "Nu tai kas? Tai kad neturiu kabančios sasyskos tarp kojų, dar nereiškia, jog negaliu daryt tai kas man patinka.

Beje, dar kodėl geriau būti moterimi - moteris renkasi vyrus, o ne atvirkščiai. Mes galim dažytis, gražiai puoštis. Didesnė šukuosenų įvairovė. Mes atsargiau vairuojam, mes galim dirbti tiesiog mamomis ir laisvalaikį skirti mokymuisi ar meninei saviraiškai ar dar kur, ir pasiekti nemažai mum patinkančioje srityje, o tuo tarpu vyras kuris dirbtų tiesiog tėčiu būtų laikomas ne visai pilnaverčiu.
Ir dar kas - mes, moterys, mokam viską - ir mašiną susiremontuoti, ir lempas įsisukti, ir kompą susitvarkyti ir daug kitų darbų - tačiau kam mum juos dirbti, jei yra vyrai. a?
Kaip sakant, vyrai yra visai nebloga darbo jėga, tik juos reikia išnaudot taip, kad jie to nepajaustų

agam,tas faktas,kad moterys renkasi vyrus tai geris
kazkur skaiciau,kad geriau vienakart pagimdyt,nei kiekviena diena skustis
bet taigi kiekviena diena mes depiliuojames pazastis,kas kelias dienas kojas,bikinio zona
tai nelabai ir sutinku
yra daug pliusu del ko gera buti moterim ar vyru,bet yra ir minusu,ir vis del to katram lengviau,manau labiausiai priklauso nuo pacio zmogaus,kaip jis suvokia ivairius dalykus,tai,ka jam gamta dave ir pan. vieni moka sunku paverst lengvu,tai teigti,kad moterim yra baisiai sunku nelabai ir galima,moteris gali isgyvent vaiko zuti,smurta,gimdymus,celiulitus ir pms'us,o vyra gali visiskai palauzt tai,kad ji ismete is darbo

kazkur skaiciau,kad geriau vienakart pagimdyt,nei kiekviena diena skustis

yra daug pliusu del ko gera buti moterim ar vyru,bet yra ir minusu,ir vis del to katram lengviau,manau labiausiai priklauso nuo pacio zmogaus,kaip jis suvokia ivairius dalykus,tai,ka jam gamta dave ir pan. vieni moka sunku paverst lengvu,tai teigti,kad moterim yra baisiai sunku nelabai ir galima,moteris gali isgyvent vaiko zuti,smurta,gimdymus,celiulitus ir pms'us,o vyra gali visiskai palauzt tai,kad ji ismete is darbo

Vyras šiaip padaras silpnas. Ir neperdaugiausiai apdovanotas - jie turi tunelinį matymą, negali dirbt kelių darbų iškart - MB stebisi, kaip aš vienu metu galiu žiūrėti TV, kažką dirbt su kompu ir dar koliui ruoštis, nu ir t.t.
Tik va, kas dėl motinystės/tėvystės instinkto - MB jį turi - vaikus myli be proto, o aš tai net bendraut su jais nelabai galiu. Ir nenoriu vaikų - nenoriu gimdyti, būti nėščia, tai šiuo atveju gamta kažką sumaišė
Tai pasakiau, kad pagimdysiu tik vieną ir paskui jis galės suktis kaip nori, nes aš nei žiūrėsiu nei ką. tai MB biški priblokštas buvo, kaip aš, moteris būdama, galiu taip nenorėt ir nemėgt vaikų, ale susitaikė.
Tik va, kas dėl motinystės/tėvystės instinkto - MB jį turi - vaikus myli be proto, o aš tai net bendraut su jais nelabai galiu. Ir nenoriu vaikų - nenoriu gimdyti, būti nėščia, tai šiuo atveju gamta kažką sumaišė

QUOTE(Simulcika @ 2008 03 16, 14:39)
Vyras šiaip padaras silpnas. Ir neperdaugiausiai apdovanotas - jie turi tunelinį matymą, negali dirbt kelių darbų iškart - MB stebisi, kaip aš vienu metu galiu žiūrėti TV, kažką dirbt su kompu ir dar koliui ruoštis, nu ir t.t.
Maniskis jau priprato, kad as kelis darbus is karto darau. Kitaip jau ir nesigauna

O siaip vyrams manau lengviau gyventi.
Na ir patiko man kai kurių čia komentarai
Bet vistiek aš manau, kad lengviau būti vyru...

QUOTE(ingakyca @ 2008 03 16, 15:33)
Na ir patiko man kai kurių čia komentarai
Bet vistiek aš manau, kad lengviau būti vyru...

Baik tu, vyru. Moterimi būti sunkiau tik dėl gimdymų gal, Bet negimdai kasmet. Aj, aš pagalvojau, kad jau verčiau kartą gyvenime pagimdyt nei vyru būt. Silpni padarai tie vyrai - palūžta greit, verkt jiems negalima, turi būt "kieti", ir t.t. ir net pasidažyt negali, nes pideru apšaukti bus. O mes galim dažytis, puoštis ir tam leisti vyrų pinigus.

Ir šiaip, mes gudresnės ir protingesnės. Vien dėl to, kad sugebam daug darbų, kuriuos ir pačios galim atlikti, tik nenorim/tingim perkelti ant vyro pečių ir suklapsėdamos akytėmis pasakyti "padaryk, aš nemoku, man sunku, negaliu ir t.t" kai realiai mokam, ir jei vyras atsisakys padėti - nusipelnys kiaulės, asilo ir kitų epitetų