Dauguma mano, kad vyrui lengviau, o man rodos, kad moteriai...
Aš manau kad vyram

Manau, kad negalima ivertinti to lengvumo ar sunkumo, nes vyras turi stengtis islaikyti seima, o vaiku issilavinimas... Moteris tuo tarpu labiau akcentuoja buities ar vaiku auklejimo klausimus, tai nera lengva nei tam, nei tam.
As manau,kad vyrams
Nes jie maziau turi to atsakomybes jausmo ir rupestingumo.Jie maziau patys sau prisidaro bedu ir maziau suka galvas del nieku

Lengviau gyvena laimingas zmogus, o ar vyras ar moteris visiskai nesvarbu

QUOTE(eris @ 2008 04 26, 10:07)

Vargšai tie vyrai...
Ateina vyras pas Dievą ir sako:
- Dieve, aš visą dieną - nuo ryto iki vakaro- sunkiai pachalinu, išlaikau šeimą, vakare grįžtu- pavalgau ir į lovą, ten dar žmoną pamylėti reikia...pamiegu kiek- ir vėl rytas, keltis į darbą...
O žmona- visą dieną namie sėdi, nieko neveikia... Dieve, nusibodo man taip gyventi... Klausyk, sukeisk tu mane su žmona...
Dievas ir sukeitė...
Kitą rytą vyras, moterimi pakeistas, atsikelia, padaro vyrui (buvusiai žmonai) pusryčius, išleidžia į darbą, kelia vaikus, valgydina, veda į mokyklą,eina į parduotuvę, grįžusi sutvarko kambarius, nuvalo langus, išlygina rūbus, prašluosto grindis, paruošia pietus, parsiveda vaikus, valgydina, padeda ruošti pamokas, ruošia vakarienę, suguldo vaikus, paduoda vakarienę grįžusiam vyrui, suplauna indus, prisiskuta bulvių rytdienai, sudeda vaikams rūbelius ir priešpiečius, vėlai vakare ateina į lovaą- ten vyras nori pasimylėti...Paskui krenta ir užmiega...
Ryte vėl eina pas dievą:
- Nu na čiort- jau geriau į darbą eiti - dieve, gal atkeisk atgal?
Dievas:
- Mielai atkeisčiau, bet dabar negaliu- nebent už 9 mėn., nes pastojai šianakt...
Ateina vyras pas Dievą ir sako:
- Dieve, aš visą dieną - nuo ryto iki vakaro- sunkiai pachalinu, išlaikau šeimą, vakare grįžtu- pavalgau ir į lovą, ten dar žmoną pamylėti reikia...pamiegu kiek- ir vėl rytas, keltis į darbą...
O žmona- visą dieną namie sėdi, nieko neveikia... Dieve, nusibodo man taip gyventi... Klausyk, sukeisk tu mane su žmona...
Dievas ir sukeitė...
Kitą rytą vyras, moterimi pakeistas, atsikelia, padaro vyrui (buvusiai žmonai) pusryčius, išleidžia į darbą, kelia vaikus, valgydina, veda į mokyklą,eina į parduotuvę, grįžusi sutvarko kambarius, nuvalo langus, išlygina rūbus, prašluosto grindis, paruošia pietus, parsiveda vaikus, valgydina, padeda ruošti pamokas, ruošia vakarienę, suguldo vaikus, paduoda vakarienę grįžusiam vyrui, suplauna indus, prisiskuta bulvių rytdienai, sudeda vaikams rūbelius ir priešpiečius, vėlai vakare ateina į lovaą- ten vyras nori pasimylėti...Paskui krenta ir užmiega...
Ryte vėl eina pas dievą:
- Nu na čiort- jau geriau į darbą eiti - dieve, gal atkeisk atgal?
Dievas:
- Mielai atkeisčiau, bet dabar negaliu- nebent už 9 mėn., nes pastojai šianakt...
manau vyrui. Pradedant rūpinimusi išvaida, geriau mokamu darbu ir t.t.
man atrodo,kad vyrui.
labai priklauso nuo zmogaus galiu pasakyt
pavyzdziui jei vyras kaime gyvena, tai pagal fizini darba tikrai vyrui sunkiau

dėl tam tikrų dalykų vyrui, dėl tam tikrų dalykų moteriai. vyro ko bepaklausi - viskas jiems atrodo paparsta, aišku ir neproblematiška, jie visada turi ką apsirengti
tik kai pagalvoji ar norėčiau aposikeisti ir turėti "ant savo galvos" tokią kaip aš - suprantu, kad visai jam gyventi nelengva

Manau, kad lengviau yra vyrams, nes jiems nereikia 9 men. buti nesciam, skausmingai gimdyti, tvarkyti namu, plauti, valyti, gaminti, vaiku auklejime dalyvauja maziau nei moteris, turi maziau atsakomybes, gali lengvai palikti seima, nemoketi alimentu, uzdirba daugiau nei moteris, jiems maziau del visko skauda galva.