Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

Paprastas pavyzdėlis-Paauglių kompanija,mokykloj, padaugino alkoholio,rūkė ir dar kažką neleistino, tokio amžiaus žmogėnams,darė.Juos užtiko mokytojai.Nuo tos dienos merginos įgijo pačią prasčiausią reputaciją mokykloje,jų pažymiai suprastėjo.O vaikinai,na juk jie bernai,ko gi jie neprisigalvoja doh.gif
Kita situacija-Mergina-moteris,keičia partnerius kaip kojines.Vieną dieną vienas,kitą kitas...Kokia jos reputacija?Koks į ją požiūris?Na ji lengvo elgesio moteris.O vyrai-šaunuoliai,kuo daugiau moterų,duo daugiau patirties... 4u.gif
Posakis-Kaip moters,jos alga gera doh.gif O ji ką kitaip dirba?Nea!Tik ji neturi kur dingti ir dirba už ašaras,nes jai reik vaikus,butą išlaikyti.Gerai ,kai vyras namie geras yra,o jei ne?
Sutinku su ta mintimi,kad kiek žmonių tiek nuomonių,kad ne visi vienodai vertina,kad kiekviena situacija unikali. 4u.gif
Bet aš lieku prie savo nuomonės,kad vyrams gyventi lengviau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 23, 16:29)
Dažnai pagalvoju,kodėl negimiau vyru.
Kai pagimdžiau sūnų,pirma mintis buvo -AČIŪ DIEVUI,JAM NEREIKS GIMDYTI  ax.gif Mano manymu,jiems daug paprasčiau gyventi.. g.gif Kaip manot jūs?Pasidalinkit savo mintimis ir išgyvenimais. 4u.gif

Aš tai džiaugiuosi, kad gimiau ne vyru lotuliukas.gif Mes, moterys, ypatingesnės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kam paprasciau gyventi manau nepriklauso nuo lyties, o nuo zmogaus charakterio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 23, 16:29)
Dažnai pagalvoju,kodėl negimiau vyru.
Kai pagimdžiau sūnų,pirma mintis buvo -AČIŪ DIEVUI,JAM NEREIKS GIMDYTI  ax.gif Mano manymu,jiems daug paprasčiau gyventi.. g.gif Kaip manot jūs?Pasidalinkit savo mintimis ir išgyvenimais. 4u.gif

Keista-ar tave taip gimdymas isgasdino?
Na taip, vyrai negimdo...bet -jug mums nereikia remontuoti masinu, namu...ir jiems daug daugiau visokiu darbeliu-apie kuriuos mes nieko nenutuokiame ir dirbti ju nenoretume.
Nemanau, kad jiems paprasciau.Jug vaiku auklejimu rupinasi ir vyrai...ir rupesciu visokiu ir jie pakankamai turi.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 03 11, 02:39)
Kam paprasciau gyventi manau nepriklauso nuo lyties, o nuo zmogaus charakterio  mirksiukas.gif

Kad nuo lyties nepriklauso, tai pritariu ir as.Akmeni galima mesti ir i viena ir i kita darza.Nors ir kaip ten bebutu, bet savo lyties nenoreciau keisti, biggrin.gif man gerai ir taip wub.gif
O gal kas yra lyti pasikeites? rolleyes.gif parasykit
Atsakyti
[SIZE=1][FONT=Times]As irgi manau,kad Lietuvoje lengviau gyvena vyrai.Ypač kai tai siejasi su įdarbinimu-dažnai nugali vyriška giminė. g.gif
Atsakyti
Aš tarkim nesuprantu, kaip taip galima būtų vienareikšmiškai pasakyt kam lengviau/sunkiau gyvent. Čia gi nuo daugybės faktorių priklauso. Jei kaip kriterijų imsim gimdymą- taip, vyrams lengviau.
Kita vertus visuomenė daro vyrui spaudimą ir iš jo reikalauja uždirbti, išlaikyti šeimą. Jei moteris prarastų darbą, ji taptų namų šeimininke. Viskas ok. Bet jei vyras prarastų darbą, jau būtų netiesiogis spaudimas jam kaip vyrui. Moteriai leidžiama visuomenėj būti/jaustis silpnai. Vyrui negalima, nes juk 'vyrai neverkia'. Visur yra savų pliusų ir savų minusų.
Kažkada seniau norėjau pabūti vyru (man visad įdomu buvo sužinot koks jausmas turėt neminėtąjį blush2.gif ). Bet visam laikui nenoriu. Vyrai neturi tiek šmutkių pasiūlos parduotuvėse bigsmile.gif

As irgi manau,kad Lietuvoje lengviau gyvena vyrai.Ypač kai tai siejasi su įdarbinimu-dažnai nugali vyriška giminė.

tai čia žiūrint į kokias pareigas irnesakyk.gif Pėvėzė, vyro niekad (beveik) nepriims biuro administratorium ar šefo asistentu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 11 kovo 2007 - 12:57
priklauso nuo pacio zmogaus, nesvarbu ar jis vyras ar moteris. Kitaip tariant kaip pasiklosi taip issimiegosi smile.gif
Atsakyti
10 priezasciu kodel lengviau vyrams:
1. ju nevadina laisvo elgesio
2. jiems neskauda pilvo per PMS unsure.gif
3. jie negimdo! thumbup.gif
4. jiems nereikia tiek pastangu del puikios isvaizdos
5. jie reciau plauna kojines ir apatinius
6.jiems nereikia pesioti antakiu!
7. jie tvirtesni
8. jiems pagamina pusrycius, pietus ir vakariene
9.jiems nerekia verkti kai nuluzta nagas g.gif
10. jie yra VYRAI...ir tuom viskas pasakyta

bet vistiek as be savo vyro negaleciau gyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wittnita @ 2007 03 15, 16:50)
10 priezasciu kodel lengviau vyrams:
1. ju nevadina laisvo elgesio

aga, su šituo sutinku. ir labai erzina toks diferencijavimas

2. jiems neskauda pilvo per PMS unsure.gif

gal ne tiek dėl pilvo (yra neblogų vaistų), bet apskritai tas visas PMS nevargina. Kai jautiesi kaip kiaulaitė ir jauti nenumaldomą norą kažką užmušt biggrin.gif o kur dar nuotaikų kaita....

3. jie negimdo! thumbup.gif

na gerai. sutinku.

4. jiems nereikia tiek pastangu del puikios isvaizdos

nori pasakyt, kad mūsų (Lietuvos mastu turiu omeny) diedai yra puikios išvaizdos? nėra puikios, nes neįdeda pastangų. Ir ką mes besakytume, mums pačioms tos pastangos patinka. negi ne? bigsmile.gif jums nepatinka kaukytėm tepliotis? ax.gif

5. jie reciau plauna kojines ir apatinius

čia ne privalumas schmoll.gif

6.jiems nereikia pesioti antakiu!

irnesakyk.gif nei skauda nei ką tuos antakius tvarkyt.

7. jie tvirtesni

a jum noris tvirtumo? Man tai nea. man labai patinka kartais pasijaust silpnai ir, kad mane visur praleistu, užleistu, pasodintų ir paasistuotu tongue.gif

8. jiems pagamina pusrycius, pietus ir vakariene

aš nemoku gaminti biggrin.gif

9.jiems nerekia verkti kai nuluzta nagas g.gif

biggrin.gif a jums reikia? čia jau kaip kam rolleyes.gif

10. jie yra VYRAI...ir tuom viskas pasakyta

o mes esam MOTERYS. Žavios, paslaptingos, įdomios, dėl mūsų vyrai eina iš proto. Ir tuom viskas pasakyta.
Atsakyti
man tai atrodo kad vyram lengviau yra gyventi (pvz, nereikia gimdyt, PMS nebūna ir t.t), bet smagu kai esi moteris gali puoštis, dažytis, gundyti vyrus ir visa kita. biggrin.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi kad esu moteris.... bet vyrams gyventi lengviau....jie neima viska taip gyliai i sirdi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarinaM: 04 balandžio 2007 - 07:58