Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

QUOTE(gintute.j @ 2007 08 13, 18:51)
Sveikos mamytes, siandien buvome pasisverti ir zado netekau - per trecia menesi tik 260 gr.  tepriaugo.
Gimem 3kg. per pirmus 2 menesius taip pat nedaug tepriaugom - tik 1 kg.
valgo MP , pienuko pakanka. Tiesa valgo labai mazai - tik po 60 ml. ( nutraukiu)kas kart. Gydytojai nieko neranda.gal kas buvo su tuo susidures? Ka darete? Visai vilties netekau. kas gali buti mano pupytei?????

Mano maziuke per tirs men priaugo 1600g,ugio 8cm.Labai pergyvenau ir nerimavau,pasirodo neveltui.Pries dvi dienas dare kraujo tyrima ir rado mazakraujyste verysad.gif Ji valgo irgi nedaug,per para iseina apie 640-700ml misinuko. Valgo 5 kartus mazdaug 130ml,kartais daugiau...kartais maziau...
Atsakyti
Sveikos mamytes, siandien buvom poliklinikoje, sveremes - 4 menuo jau sukako! taigi per 4 menesi priaugom 700 gr. Dziugu, nes tai didziausias svoris, kuri priaugom per visa laika kai gimem. Neveltui mano pastangos - maitinu kas 2 val, ir diena ir nakti -kad tik pavalgytu daugiau. Dar ir koses kruopu pradejom po truputi valgyt. Iki ,,normos" dar truksta 800gr, kaip paskaiciavo gydytoja. Dar negavom ne vieno skiepo - vis laukia, kada didesnes paaugsim...
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2007 09 13, 21:04)
Sveikos mamytes, siandien buvom poliklinikoje, sveremes -  4 menuo jau sukako! taigi per 4 menesi priaugom 700 gr. Dziugu, nes tai didziausias svoris, kuri priaugom per visa laika kai gimem. Neveltui mano pastangos - maitinu kas 2 val, ir diena ir nakti -kad tik pavalgytu daugiau. Dar ir koses kruopu pradejom po truputi valgyt. Iki ,,normos" dar truksta 800gr, kaip paskaiciavo gydytoja. Dar negavom ne vieno skiepo - vis laukia, kada didesnes paaugsim...

thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu kad jau tiek priaugo va matai ir sakem kad viskas bus gerai assa.gif
Atsakyti
smagu kad augat
Atsakyti
per anksti apsidziaugiau. per savaite tik 10 gr. priaugo...
Nusipirkau svarstykles, tai dabar is vis is proto iseisiu.
o ir kruopu kose jau valgom. Vienu zodziu progresas nulinis verysad.gif
Atsakyti
manau jei vaikas yra linksmas, niekuo neserga, dar nesirodo dantukai tai nieko ir nera, paprasciausiai esat nevalgiukai ir tiek, kalbu is savo patirties, nes manoji lygiai taip pat, tik jus per ris menesius tiek priaugo o mes per pusmeti, aisku buvau soke nemazam, gydytojai niekuo negali padeti nes nieko nera, o as nebe nezinojau ka ir kaip beduoti, aisku maitnau MP, bet ne kas 3 val kaip iprasta bet kas 1.5 - 2 nepilnai mirksiukas.gif ta ip kad patriu nesinevuoti per daug nes kudikis tai jaucia mirksiukas.gif
Atsakyti
mano dukrytei irgi svoris neuago,labai dėl to pergyvenau. bet po nusiraminau ji auga sveika,žvali judri mergytė
Atsakyti
Sveikutes mano sunui 8 metai,turiu problema nieko nevalgo,jau trecius metus priaauga po 500 g.Gal kuri patarsit kur kreiptis ir ar tai normalu?ir kiek turi sverti tokio amziaus vaikai
jis sveria 24 kg
o ugis apie 134
aciu bigsmile.gif
Atsakyti
manau normalu, mano dvyniai panašių "gabaritų"

apie 130cm ūgio, ir 25kg svorio.
nors ir daug ir su apetitu valgo, bet yra "kaulų vyniotiniai" - šonkaulius susikaičiuoti galima lotuliukas.gif

mano dvyniam sausį bus 8m.
Atsakyti
Mano dukryte greit bus 7m. ji sveria 26kg ugis 1.28, o jos bendraamze drauge truputeli uz ja dar vyresne 3 men. sveria tik 18kg o ugis 1.20, ir tai normalu abiem atvejais. Tai manau jei 8m. vaikas sveria 24kg tai visai normalu juk buna taip kad neauga tas svoris o paskui greit pradeda augt. Kad butu ramiau galit pasidaryti kraujo tyrimus jeigu viskas gerai manau tikrai nera del ko nerimauti.
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 12 03, 23:58)
Sveikutes mano sunui 8 metai,turiu problema nieko nevalgo,jau trecius metus priaauga po 500 g.Gal kuri patarsit kur kreiptis ir ar tai normalu?ir kiek turi sverti tokio amziaus vaikai
jis sveria 24 kg
o ugis apie 134
aciu bigsmile.gif

Apsiženys, sustorės iki normalaus svorio ir daugiau wub.gif ... juokauju..

Tačiau visad galima paklausti pas savo vaiko gydytoją. Jos turi svorio ir ūgio lenteles (diagramas), kuriose pagal amžių yra nurodytos vaikų augimo "normos".
Atsakyti
Juk negali visi vaikai augti pagal tas lenteles. O tai ką, jeigu maniškis 8metų, o sveria 35kg. ūgis 135cm.
O ir neatrodo kad būtų kokis storulis ar nutukęs.
Atsakyti