Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

QUOTE(introdusa @ 2005 07 15, 11:21)
na tavoji manekenė šaunuolė, kad jau  8.5 kg sveria, aš savąją už dviejų savaičių eisiu sverti, tai kažkaip abejoju ar bent iki 8 kg pritrauksime  g.gif .

Nepergyvenk,mes ana menesi tik 100g priaugom.Labai jau netolygiai svoris auga,ypac pas truputi vyresnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 05 15, 19:17)

Dabar mazajai beveik 11men. sveria ne tiek ir mazai-9,400g thumbup.gif'
Gydytojos komentaras toks:
- nu ir nusere motina, sveria kaip metu!
Ir man idomus vienas dalykas-ar gydytojom buna kada nors gerai? g.gif'

Nu, kaip ta gydytoja gali sitaip vaikeli ir mam izeidineti, specialiai pries akis pasidejau lentele, kurioje matosi - 11men vaikas sveria 7.7kg - 11.5kg, metu nuo 8 iki 12 kg!!!
Gal, Dzine, ji siaip taves uz kazka nemegsta ir jaucia malonuma gnaibytis?
Atsakyti
QUOTE(bavarija @ 2005 07 15, 12:51)

Siaip sveikas judrus vaikas. Kazkodel visai nesijaudinu  smile.gif

na aš irgi nesijaudinu, bet nusibodo kiekvieną kartą poliklinikoje gydytojoms aiškint, kad vaiko badu nemarinu.
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 05 12, 16:39)
Manosios taip pat žandai putlėja, pati darosi vis sunkesnė, ir kiekvieną kartą einant į polikliniką vis tikiuos, kad dabar jau svarstyklės nuo svorio nuluš, bet..... visada netenku amo. Kur tie gramai pabėga vos tik išvažiuojame į polikliniką? schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

geriau nei aš pati nepasakyčiau mirksiukas.gif mūsų situacija analogiška
maniškė coliukė - manekenė 4 mėn. svėrė 5400 g, man truputi neramu, bet valgo kiek nori, pradėjom jau ir košytę valgyti, patiko ir valgo su noru, o svoris labai palengva auga doh.gif bet ir didžkė mano lygiai taip pat augo, per mėnesį po 400 - 700 g priaugdavo ir pusantrų metų svėrė 9400 g, o daba kokia pana tongue.gif užtenka ir ūgio ir svorio thumbup.gif
nors kai pasiskaitau pas bendraamžius, tai slėptis norisi, kokie ten dručkiai visi, o mes blink.gif nors mano gydytoja mane ramina ir sako, bus manekenė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coja: 16 liepos 2005 - 18:59
Na mano 10 mėnesiu sveria lygiai 8 kg, einam svertis kas 2 mėnesiai, tai per juos priaugo 500 gr. Judrus vaikas, stipri, ir visai neatrodo plona smile.gif. Tai gydytoja visiškai ir nesirūpina, kam ta lentelė, jei vaikas gerai atrodo ir pastoviai po kažkiek gramų kas mėnesį priauga smile.gif .
Introdusa, šaunuolė tavo mergička, taip anksti vaikšto thumbup.gif . Mano tai keturiom baisiai mėgsta, tai vaikščiot neįdomu, nors įsikibus tvirtai visur eina smile.gif
Atsakyti
mums 8 tas menuo prasidejo sveriam 7.600 kg bet valgo normaliai ir mp ir mesytes ir koses ir vaisius ir darzoves ir be to jau vaikshciojam prilaikant. labai judrus doh.gif daktare sake normalu , nes kai vaikas judrus svoris ir nukritineja kartu

manau reikia maziau darzoviu duoti, nes nuo ju svorio nepriauginsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 22 liepos 2005 - 20:09
QUOTE(coja @ 2005 07 16, 19:57)
geriau nei aš pati nepasakyčiau  mirksiukas.gif mūsų situacija analogiška
maniškė coliukė - manekenė 4 mėn. svėrė 5400 g, man truputi neramu, bet valgo kiek nori, pradėjom jau ir košytę valgyti, patiko ir valgo su noru, o svoris labai palengva auga  doh.gif bet ir didžkė mano lygiai taip pat augo, per mėnesį po 400 - 700 g priaugdavo ir pusantrų metų svėrė 9400 g, o daba kokia pana  tongue.gif užtenka ir ūgio ir svorio  thumbup.gif
nors kai pasiskaitau pas bendraamžius, tai slėptis norisi, kokie ten dručkiai visi, o mes  blink.gif nors mano gydytoja mane ramina ir sako, bus manekenė tongue.gif

Manoji bendraamziuose irgi pati maziausia, 4 men. svere labai panasiai kaip tavoji: 5500g. Kiek per si menesi priaugo dar nezinau, bet itariu, kaip visad atrodo pasunkejo nemazai, drabuzeliu isaugo, o kai nueini pas gydytoja, tai daugiau 600g. niekad nepriaugo. Tiesa maziau 400g irgi.
O koses mes dar tik pradedam ragaut. Kadangi iki siol valgem MP, tai as neskubejau su tom kosem, nes jei vaikas nelinkes i svori augt, tai jo kosem ir nepriauginsi, o jei linkes, tai tada ir kosiu nereikia.
Tiesa as pati sveriu kazkur apie 45kg, tai gal nereikia noret, kad vaikas butu storas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2005 07 22, 15:43)
Na mano 10 mėnesiu sveria lygiai 8 kg, einam svertis kas 2 mėnesiai, tai per juos priaugo 500 gr. Judrus vaikas, stipri, ir visai neatrodo plona  smile.gif. Tai gydytoja  visiškai ir nesirūpina, kam ta lentelė, jei vaikas gerai atrodo ir pastoviai po kažkiek gramų kas mėnesį priauga  smile.gif .
Introdusa, šaunuolė tavo mergička, taip anksti vaikšto  thumbup.gif . Mano tai keturiom baisiai mėgsta, tai vaikščiot neįdomu, nors įsikibus tvirtai visur eina  smile.gif

na žiūriu, kad coliukių mamoms nėra ko jaudintis, nes beviek visų mažės ir mažiai judrūs ir stiprūs, visus savo "lašinukus" deginantys šliauždami, vaikšiodami ar ropodami.
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 07 26, 14:26)
na žiūriu, kad coliukių mamoms nėra ko jaudintis, nes beviek visų mažės ir mažiai judrūs ir stiprūs, visus savo "lašinukus" deginantys šliauždami, vaikšiodami ar ropodami.

Sveikute,introdusa! 4u.gif
Ar jau sverei savaja si menesi?
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2005 07 26, 16:32)
Sveikute,introdusa! 4u.gif
Ar jau sverei savaja si menesi?

penktadienį sversimės, gal pavysime svoriu tavąją manekenę. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mes grizom siandiem is polilklinikos. Tai per 6menesi priaugom lygiai 200g. Tai dabar sveriam 6.1kg. Aisku, kaip ir daugumos coliukes labai judri. Net gydytoja nustebino savo sugebejimais smile.gif
Atsakyti
Maniškė, kadangi jau moka vaikšioti, tai visai nesiruošia sedėti. Aš net maitinu ją šliauždama iš paskos su šaukštelių košės. Ji pavalgo ir vaikšto, ir vaikšto ir vaikšto,.taip degindama kolorijas. Manau, kad ji "bijo priaugti bereikalingų gramų". smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti