Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane seka

QUOTE(Carla @ 2007 02 26, 14:20)

oi Afrodite..na pasakys paranojikas aš..na taip paranojikas tu ir taškas.
Ką ten išsiaiškinsi kai kitas žmogus slapukauja.

g.gif nu tai sakai geriau nekalbet bet pakist klausymo aparata...ka as zinau..a daugiau nieko ka veikt apart knaisiojimusiu ir ieskojimu kazko tokio umn.gif tegu isidarbina dar i pora darbu...
Atsakyti
ne nesakiau , kad nesišnekėt....bet matyt pasišnekėjimas nedavė laukiamų rezultatų, tai griebėsi paskutinės....
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2007 02 26, 14:35)
ne nesakiau , kad nesišnekėt....bet matyt pasišnekėjimas nedavė laukiamų rezultatų, tai griebėsi paskutinės....

aha ir labai "sekmingai" sis planas isdege thumbup.gif
Atsakyti
Butent,jei dar plius vyras yra ne is tu kurie moka garsiai isreikst savo jausmus ar nuoskaudas,tai jis iesko svariu irodymy kad kazkas kazkur ne taip g.gif netikiu kad tai darytu tik is neturejimo ka veikt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 02 26, 14:44)
netikiu kad tai darytu tik is neturejimo ka veikt  schmoll.gif

nu tai gal ir jaucia ka arba tiesiog pavydus be galo ir fantazija veikia gerai bigsmile.gif bet tokie tikrinimai tai nieko gero...dar beliko kad signalizacija ivestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 14:39)
aha ir labai "sekmingai" sis planas isdege thumbup.gif

kaip ten išdegė kaip ne...bet dabar dar viena galimybė pasikalbėt...
čia labai rimtas signalas, kad vyras netiki tuo, ką ji sako..nori pats įsitikint

jei būtų rami sąžinė, kas tokio baisaus atrasti aparačiuką...na įrašinės dieną savaitę...ką ten ras,jei jam negaila laiko tokies aparčiukų perklausymams, vadinasi ji jam brangi, bet nėra tikras dėl jos. O jei moteriškų pokalbių nori pasiklausyt, tai nebrendyla ir tiek...gal suaugs pasiklausęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2007 02 26, 15:02)

jei būtų rami sąžinė, kas tokio baisaus atrasti aparačiuką...

nu nieko baisaus...bet man asmeniskai nepatiktu,tas jo noras kontroliuoti,zinoti ir klausytis ka as darau,ar su kuo kalbu schmoll.gif as turiu teise i asmenine laisve ar ne??? kodel tai toleruoti turim???...namai tampa kalejimu kazkokiu...ne ne..nereikia man tokio 'rupinimosi" schmoll.gif aciu...uztektu pasitikejimo..nera jo? nereikia nieko... bye1.gif
Atsakyti

čia ir nėra "rūpinimasis"..čia yra vyro nerimo išraiška
Tu reaguoji taip, o autorė gal žino daugiau nei mes, kodėl jos vyras taip ja nepasitiki

galima ir beigbeder pasiūlymu pasinaudot, nieko nepasakyt, kad radai ir priplepėt vėjų į tą aparačiuką...bet nežinau ar verta ...aš taip nedaryčiau

man nebūtų baisu rasti tokį aparačiuką, būtų truputį juokinga..bet su vyru pakalbėčiau ta tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 26 vasario 2007 - 15:19
QUOTE(misius @ 2007 02 26, 14:44)
tai jis iesko svariu irodymy kad kazkas kazkur ne taip  g.gif

tai ir sakau- nepasitiki savim. reikia įrodymų bet kokia kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Jei taip elgiasi tai ne tik savim nepasitiki bet ir ja g.gif be dumu nebuna ugnies
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 02 26, 15:25)
be dumu nebuna ugnies

g.gif ar ugnies be dumu??

a jei nores mane stebeti visa para vyras tai eisiu i koki realybes sou bigsmile.gif gales ziureti lygi valios devil.gif
Atsakyti
butent,be dumu mirksiukas.gif nes matyt kazkas papute ir is to kilo lauzas doh.gif kad reikejo imtis tokius priemoniu
Atsakyti