QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 15:04)
as tai jam toki irasa padaryciau... visu garsu koki laidotuviu marsa uzleisciau...ar kazka panasaus.... o pati tom keliom valandom is namu iseiciau.... kita diena koki futbola per telika.... o ka? nepazista jis manes iki galo, tegu susipazista....nori zmogus zinot, tegu zino... argi gaila... kokiai draugei paskambinus apie kotletu recepta pusvalandi....paskui apie netolima gera karjera... pasiulymus darbo gerus.... tegu pavydi...

Tai ir palikau vakar visu garsu palikus telika ir isejau rubu lygint - sakau te pasiklauso, kad taip rupi . O taip norejosi koki sekso filma visu garsu paleist
QUOTE(misius @ 2007 02 26, 15:20)
Vadinasi tam yra priezastis

be reikalo niekas tokiais dalykais neuzsiimtu,juolab vyras

tai gal vertetu savyje pasiknaisiot ir paieskot kas buvo ne taip ir kas galejo vyrui neiitikti

Priezasciu zinoma yra. 7 m sedejau namuose - auginau vaikus. O va pries pusmeti isejau i darba, kuriame greit igavau pasitikejima, per pusmeti gavau pareigas apie kurias jis svajoja 10 metu ir panasiai. Maziau bunam kartu, esu labiau pavargusi nei anksciau . Bet ne nuo vyru demesio, o nuo to , kad tikrai daug naujos informacijos, daug darbo .... O dabar dar susikloste tokia situaciaj, kad turejau laaabai daug darbo parsinesusi namo ir paprasiau, kad vaikus pasaugotu mano mama. Kai vyras tuo metu isejo i budejima....
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 26, 16:07)
Aha dar kamerą filmavimo palikti galima- tas pats lygiai
Nu pažeminimas nerealus

baisiausia, kad man paciai jau paranoja, kad mane stebi....
QUOTE(Carla @ 2007 02 26, 16:14)
joks čia siaubo filmas...vyras kažkodėl nepasitiki Tavim...o gal tam turi priežasčių ar pagrindo..čia jau Tau geriau žinot

Tai jau tikrai gerai zinau, kad meiluzio neturiu
QUOTE(misius @ 2007 02 26, 16:44)
Butent,jei dar plius vyras yra ne is tu kurie moka garsiai isreikst savo jausmus ar nuoskaudas,tai jis iesko svariu irodymy kad kazkas kazkur ne taip

netikiu kad tai darytu tik is neturejimo ka veikt

Mes isties nemokam sneketis.....
QUOTE(milanija @ 2007 02 26, 18:06)
Nieko baisaus rast namie toki aparaciuk,bet as manau kad be pagrindo nebuvo ten padetas

Jei nieko neslepia tai labai skaudu,reiskia kad vyras nepasitiki tik kodel?
Bet greiciausiai kazka itaria

Bet tik kad keista buda pasirinko suzinot,kas tokio gali ivykt namie

meiluzio i namus juk neparvesi

gal tiek proto dar turi?

Tai tame ir reikalas, kad galimybiu parsivest tai kaip ir yra - vyras dirba toki darba, kad tenka budeti naktimis..... Bet galimybes, tai dar nereiskai, kad TAIP IR DARAU.
QUOTE(MyWay @ 2007 02 26, 18:13)
tai kaip viskas baigėsi, ar vyras toliau įtarinėja?

QUOTE(beata777 @ 2007 02 26, 18:29)
kazkaip dingo is akiracio temos autore, idomu, ar pasikalbejo ji vistik su vyru.....
Dar mes net susitike nebuvom - dar negrizo namo.