Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras mane seka

mega_shok.gif
baigta su pletkais mūsų namuose unsure.gif
Atsakyti
Vadinasi tam yra priezastis g.gif be reikalo niekas tokiais dalykais neuzsiimtu,juolab vyras doh.gif tai gal vertetu savyje pasiknaisiot ir paieskot kas buvo ne taip ir kas galejo vyrui neiitikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 02 26, 14:20)
Vadinasi tam yra priezastis g.gif  be reikalo niekas tokiais dalykais neuzsiimtu,juolab vyras  doh.gif  tai gal vertetu savyje pasiknaisiot ir paieskot kas buvo ne taip ir kas galejo vyrui neiitikti  g.gif

Nu laba diena doh.gif priezastis mat... kokia ji bebutu, klausyt kiekvieno pirstelejimo namuose.... nu jau atsiprasau.... va , paskaityt vyro zinutes jo mobiliajame - neetiska, o nuo iki vos ne visos paros.... galima?
Vyrai neuzsiimtu? Vyrai gerokai smalsesni nei moterys, tik vaidina... tokius cia mat labai rimtus....teisingus.... tongue.gif
O jei kas netiko... tam vyrui... tegu pats ir pasako....
Suk galva kaip itikt, suk kaip sudomint....nu gerai - susidomejo. Kame problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 26 vasario 2007 - 13:46
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 13:44)

O jei kas netiko... tam vyrui... tegu pats ir pasako....

butent..jei kazkas nepatiko-ateini ir sakai..o ne visokius aparaciukus palikinet..tegu sau i gera vieta susikisa ir klausosi protest.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 13:49)
butent..jei kazkas nepatiko-ateini ir sakai..o ne visokius aparaciukus palikinet..tegu sau i gera vieta susikisa ir klausosi protest.gif ...

Tai jis dar nežino ką sakyti bigsmile.gif
Jau čia man toks nepasitikėjimas savim..... Tai jeigu žinai ką nors tai žinai, bet ne- reikia pakišti po nosim įrodymą cool.gif Filmų prisižiūri per daug irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 26, 13:52)
Tai jis dar nežino ką sakyti  bigsmile.gif 

tai ateini ir sakai..sakes man,esu paranojikas,man vaidenasi,ir va ka daryt,padek biggrin.gif ...jomajo sneketis reikia su mumis,o ne pasiklausymo aparatus kist doh.gif ...visu pirma toks dalykas mane pazemintu,antra-gautu i kupra,ir trecia-manau jis pats man "gera" minti pakistu su tokiais bairiais devil.gif

Atsakyti
Manau, kad toks pasiklausymas yra tolygus telefono tikrinimui ir įsilaužimui į asmeninį paštą. Niekuo nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 26, 14:52)
Tai jis dar nežino ką sakyti  bigsmile.gif 
Filmų prisižiūri per daug  irnesakyk.gif

Kaip nezino? Tai kas jam blogai? Slieku ant asfalto iesko? blink.gif Jam gerai, nezino kas blogai, o iesko ko nepametes? doh.gif
Nori rast, tai ras.... tongue.gif irnesakyk.gif
O jei vaidenasi, tegu zegnojasi .......
tease.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 02 26, 14:57)
Manau, kad toks pasiklausymas yra tolygus telefono tikrinimui ir įsilaužimui į asmeninį paštą. Niekuo nesiskiria.

skiriasi ir labai daug
Leidima gavo is tarnybu kazka sekti? Ka as zinau, jei jis ne vyras, o bernas tik, gal mano gimines ar draugus apiplest ruosiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 02 26, 13:57)

Aha dar kamerą filmavimo palikti galima- tas pats lygiai g.gif
Nu pažeminimas nerealus unsure.gif
Atsakyti
joks čia siaubo filmas...vyras kažkodėl nepasitiki Tavim...o gal tam turi priežasčių ar pagrindo..čia jau Tau geriau žinot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 26, 15:07)
Aha dar kamerą filmavimo palikti galima- tas pats lygiai  g.gif

Aha. Lygiai lygiai. doh.gif
Ar susikta zinute ar visu namie esanciu, i svecius atejusiu, pasiklausymas ir filmavimas....jokio nuostolio...
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 26, 13:16)
mega_shok.gif
baigta su pletkais mūsų namuose  unsure.gif

doh.gif o visai gali būti ..kad jjam įdomu ir bobiški pletkai..tikrai ne paslaptis, kad vyrams įdomu apie moterys šnekasi, kai jų nėra...bet čia truputį nesubrendimo lygis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 13:55)
tai ateini ir sakai..sakes man,esu paranojikas,man vaidenasi,ir va ka daryt,padek biggrin.gif ...jomajo sneketis reikia su mumis,o ne pasiklausymo aparatus kist doh.gif ...visu pirma toks dalykas mane pazemintu,antra-gautu i kupra,ir trecia-manau jis pats man "gera" minti pakistu su tokiais bairiais devil.gif

oi Afrodite..na pasakys paranojikas aš..na taip paranojikas tu ir taškas.
Ką ten išsiaiškinsi kai kitas žmogus slapukauja.
Gerai , kai poros santykiai atviri, bet jei žmogus sugalvojo pasiklausymo aparatą pakišt, tai tikrai nekvepia ten jokiu atvirumu
Atsakyti