Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas

QUOTE(Nordex @ 2007 03 02, 11:49)
Liuks  thumbup.gif ir mums reiks isbandyt situs homeopatinius  bigsmile.gif
pastaruoju metu imu darytis naturalaus gydymo salininke assa.gif nes gydytojai tik kiek susirgusiam vaikui iskart puola antibiotikus rasyt ph34r.gif
o as nueinu i homeopatine vaistine, papasakoju kame reikalas, tos moteraites man vaistukus - ir puikiai sveikstam be antibiotiku....  thumbup.gif
aisku, nekalbu apie kokius infekcinius susirgimus  schmoll.gif

O as geriu eziuole. Yra daktaro Taiso lasiukai ir yra lietuvisškai (imunosan). Jei gerai, kai tik tik pajunti ligos simptomus arba prasideda epidemija (profilaktikai) ir dar dideles dozes vitamino C arba citrinos. Man padeda, o ir imunine sistema gerokai sustiprina.
Atsakyti
As siuo metu gydausi gripa antibiotikais,nes jokie tera flu,gripexai,skysciai nebepadejo+prasidejo komplikacijos,pradejo ausys skaudet,kosiju......beto bijojau vaika uzkresti.Tik siandien jauciuosi siek tiek geriau,dvi paras prasikankinau su sanariu ir kaulu skausmais,siandien jau taip nebeskauda,tik ausys uzgultos,persti...
Atsakyti
Taigi va, noriu pakalbėti apie tą nemalonią ligą, kuri užpuola mane tiek šaltais, tiek šiltais orais doh.gif

nebežinau ką daryti, sloga, peršalimas kankina vos ne kas mėnesį, rodos tik išsigydau, ir vėl kokią bacilą pasigaunu g.gif

gal imunitetas silpnas?
Atsakyti
Vit C trūkumas rolleyes.gif
Peršalimo ligas, mes įveikiam didelėm C vit dozėm thumbup.gif , o jį pavartojus ilgiau, neliko ir ko įveikinėt smile.gif
Atsakyti
Nesergu gripu jau 15 metų..Vitaminų nevartoju,papildų vengiu,bet visus metus stengiuosi pilnavertiškai maitintis,obuoliai visada ant stalo,svogūnų laiškai,ridikėliai visą žiemą,rūkytą žuvį dažnai valgau,mėsą raudoną..
Gal tau reikėtų skiepintis nuo gripo.. g.gif
Atsakyti
O gal čia žiedadulkės kaltos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 03 02, 12:57)
As siuo metu gydausi gripa antibiotikais,nes jokie tera flu,gripexai,skysciai nebepadejo+prasidejo komplikacijos,pradejo ausys skaudet,kosiju......beto bijojau vaika uzkresti.Tik siandien jauciuosi siek tiek geriau,dvi paras prasikankinau su sanariu ir kaulu skausmais,siandien jau taip nebeskauda,tik ausys uzgultos,persti...

Užsukusioms čia-laikas skiepytis.Gripas pralėks pro jus kaip vėjas biggrin.gif
Atsakyti
va , aš tai vis nenusprendžiu skiepytis ar ne , mano giminėje ir šeimoje niekas nesiskiepija , net kreivai žiūri į tokius dalykus ....
Atsakyti
Vieni skiepais dziaugiasi,kiti ne.As pati tai nesiskiepiju,siaip geriau linkusi stiprinti organizma vitaminais,"B" grupes,citrinomis.Nuo gripo man gerai padeda Thera-flu,Gerolmytrolis,-jei kosciu,sloguoju.
Atsakyti
QUOTE(netaip* @ 2008 10 25, 21:51)
Vieni skiepais dziaugiasi,kiti ne.As pati tai nesiskiepiju,siaip geriau linkusi stiprinti organizma vitaminais,"B" grupes,citrinomis.Nuo gripo man gerai padeda Thera-flu,Gerolmytrolis,-jei kosciu,sloguoju.

Esu iš tų, kurios skiepijasi n metų ir esu tuo lb patenkinta ir šiemet jau pasiskiepijau. Visada skiepijuosi apie spalio vidurį ir viskas būna čiki. biggrin.gif
Atsakyti
kaip manote ar tai gripas ? skauda galva , viduriuoju , labai salta , skauda rankos kojos , pykina , salta labai.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 10 28, 14:32)
kaip manote ar tai gripas ? skauda galva , viduriuoju , labai salta , skauda rankos kojos , pykina , salta labai.

O temperatura yra? Virusas gal kazkoks, nebutinai gripas gal g.gif
Papildyta:
http://www.homosanit...iepai_nuo_gripo

Nebenoriu skiepytis g.gif Nors ir siaip abejojau...
Atsakyti