Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas

QUOTE(denaxa @ 2009 02 08, 16:01)
Cia ne gripas,paprasta virusine,gripas nuo slogos neprasideda.O krutis gali kiek skaudeti temperaturai kilstelejus,man irgi taip buna smile.gif

pritariu. gripui budinga auksta temperatura.
Atsakyti
Jau neįsivaizduoju ,kaip stiprinti imunitetą doh.gif ištisai sergu.Šiemet jau gal 4-5 kartą ...
Ir kuo tik nenuodiju saves gripexai,fervexai,coldrexai,mukafloidai,paracetamoliai,mukaltinas,nuo gerklės įvairūs ... akių skausmas baisus,temperatūrakosulys ,gerklės toks skausmas kad užmigti sunku ,prakaituoja kūnas arba šaltis purto... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As irgi save nuodiju tais brudais,bet ,kad nuo ju mane pykina.Siaubas uzimta visa galva-ausis, gerkle,o dar pradejo peti ,ranka skaudet,kad prie visko neprasidetu koks tarpsonkaulinio uzdegimas.Kuo toliau ,tuo labiau gailiuosi ,kad nesiskiepijau .Visgi as daugiau tikiu ju teigiama nauda ,nei neigiama.Dabar savijauta katastrofiska.O
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 11, 18:02)
As irgi save nuodiju tais brudais,bet ,kad nuo ju mane pykina.Siaubas uzimta visa galva-ausis, gerkle,o dar pradejo peti ,ranka skaudet,kad prie visko neprasidetu koks tarpsonkaulinio uzdegimas.Kuo toliau ,tuo labiau gailiuosi ,kad nesiskiepijau .Visgi as daugiau tikiu ju teigiama nauda ,nei neigiama.Dabar savijauta katastrofiska.O

Kiekvieno žmogaus pasirinkim teisė .Pati skiepinausi kas metai ...taip kas metai ir sergu...ir sunkiai ... ir tikrai jau aš netikiu skiepų nauda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 11, 20:34)
Kiekvieno žmogaus pasirinkim teisė .Pati skiepinausi kas metai ...taip kas metai ir sergu...ir sunkiai ... ir tikrai jau aš netikiu skiepų nauda  schmoll.gif

tai vat vat kad tie skiepai neveikia...šiandiena sesė mano jau atgulė gripu nors skiepijos...niu aš nesiskiepijau dar nesergu...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 11, 18:53)
tai vat vat kad tie skiepai neveikia...šiandiena sesė mano jau atgulė gripu nors skiepijos...niu aš nesiskiepijau dar nesergu...

šiaip kiek girdėjau ( tik nežinau ar tai tiesa) anksčiau veikdavo tie skiepai ir viskas gerai būdavo o dabar jau ir tie gripai kitokie o tie skiepai vis dar tie patys eina g.gif
Atsakyti
gali buti kad kitokie geresni budavo arba tos ligos labai jau agresyvios pasidarė...nu buvo ji pas daktare sakė klaususi kodėl taip tai sakius kad kai pasiskiepija lengviau praserga...nu išsigandau kad manes nekabytu tas gripas influcida paėmiau pačiulpt...jos rašo nuo peršalimo ir nuo gripo...hemopatinės...
Atsakyti
Aš irgi įtariu, kad man gripas. Tik kaip tik jau kokias pora savičių prieš susirgdama gėriau bičių pikio, medaus ir vitamino C papildus, stiprinančius imunitetą. Galvoju gal dėl to keistas man sirgimas. Pirmą dieną silpna buvo ir nedidelė temperatūra, truputi gerklę perštėjo. Purškiausi labai gerai lyg šiol man padėjusiu ramunėlių ir čiobrelių purškalu. Kitą dieną temperatūra 37.3. Naktį išprakaitavau, ryte temperatūra 36.9 tai išėjau į darbą, gerklę jau skaudėjo siaubingai.Darbe tiek silpna buvo, kad net rankos drebėjo, pradėjo pykinti. Namie grįžus 37.4 po kelių valandų 37.7. Tą naktį prakaitavau skaudėjo kaulus, strėnas, selių nuryt negalėjau, gerklė puslėm išėjo ir pūliais. Ryte temperatūros nebeturėjau. Daktarė išrašė biuletenį 3 dienom manydama, kad pernelyg sureikšminu viską. O aš jau kitą dieną skrepliais atsikosėjau, gerklę skauda, kad ryt negaliu. Vaistų išrašė tik nuo skausmo ir tablečių gerklei. Šiandien 37.4 visą dieną, tikiuosi vakare neužkils didesnė.Tai gydausi kuo tik galiu:

be medaus, arbatų ir kt. naturalių priemonių, dar gripheel homeopatinius geriu, taip pat papildus vis dar tuos pacius su vit C, bičių pikiu ir medum, skalauju dr. Nona druska gerklę ir geriu nimesil. Nes jei iseisiu i darba penktadieni turbut vel atkrisiu. Nesitiki, kad tokie negalavimai per rytoju praeis.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 02 11, 22:43)
Aš irgi įtariu, kad man gripas. Tik kaip tik jau kokias pora savičių prieš susirgdama gėriau bičių pikio, medaus ir vitamino C papildus, stiprinančius imunitetą. Galvoju gal dėl to keistas man sirgimas. Pirmą dieną silpna buvo ir nedidelė temperatūra, truputi gerklę perštėjo. Purškiausi labai gerai lyg šiol man padėjusiu ramunėlių ir čiobrelių purškalu. Kitą dieną temperatūra 37.3. Naktį išprakaitavau, ryte temperatūra 36.9 tai išėjau į darbą, gerklę jau skaudėjo siaubingai.Darbe tiek silpna buvo, kad net rankos drebėjo, pradėjo pykinti. Namie grįžus 37.4 po kelių valandų 37.7. Tą naktį prakaitavau  skaudėjo kaulus, strėnas, selių nuryt negalėjau, gerklė puslėm išėjo ir pūliais. Ryte temperatūros nebeturėjau. Daktarė išrašė biuletenį 3 dienom manydama, kad pernelyg sureikšminu viską. O aš jau kitą dieną skrepliais atsikosėjau, gerklę skauda, kad ryt negaliu. Vaistų išrašė tik nuo skausmo ir tablečių gerklei. Šiandien 37.4 visą dieną, tikiuosi vakare neužkils didesnė.Tai gydausi kuo tik galiu:

be medaus, arbatų ir kt. naturalių priemonių, dar gripheel homeopatinius geriu, taip pat papildus vis dar tuos pacius su vit C, bičių pikiu ir medum, skalauju dr. Nona druska gerklę ir geriu nimesil. Nes jei iseisiu i darba penktadieni turbut vel atkrisiu. Nesitiki, kad tokie negalavimai per rytoju praeis.

nu jeigu i darba išeisi tai tikrai gerai nebus...jau 2 mano pazystamos ligoninėje gulėjo po gripo komplikavos i plauciu uzdegimus verysad.gif
Atsakyti
Baisu tos ligos...man tai balso stygos silpna mano vieta...nepasneku visa gerklė išpūliavosijau tiesiog burdava o neraudona doh.gif irgi ryt seiles sunku ir kalbėti išvis neįmanoma doh.gif doh.gif pašnibždom dar dar išeinaa kažkiek doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 11, 11:18)
Jau neįsivaizduoju ,kaip stiprinti imunitetą  doh.gif  ištisai sergu.Šiemet jau gal 4-5 kartą ...
Ir kuo tik nenuodiju saves gripexai,fervexai,coldrexai,mukafloidai,paracetamoliai,mukaltinas,nuo gerklės įvairūs ... akių skausmas baisus,temperatūrakosulys ,gerklės toks skausmas kad užmigti sunku ,prakaituoja kūnas arba šaltis purto... verysad.gif  verysad.gif

siemet? ar praeitais metais?
as anksciau sirgau lb daznai.
jau antrus metus geriu Rebomunyl, visada isskyrus vasara geriu Citrosept. jei sergu - dviguba doze. turiu nuolatine sloga. kazkada matyt komplikacijos po sinusito atsirado, ir kankinuosi jau keleta metu verysad.gif
o paskutinius persalimus/virusus bandziau gydyt kompresais ant gerkles ir , garstycio lapeliais ant krutines. ir gan sekmingai thumbup.gif
bet kazkaip laikausi dar. visa rudeni nesirgau yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 02 11, 19:13)
šiaip kiek girdėjau ( tik nežinau ar tai tiesa) anksčiau veikdavo tie skiepai ir viskas gerai būdavo o dabar jau ir tie gripai kitokie o tie skiepai vis dar tie patys eina  g.gif

skiepai kiekvienais metais kitokie.
gripai aisku keiciasi. ir kas baisiausia nezinom koks ateis.
Papildyta:
QUOTE(daliuk @ 2009 02 11, 18:53)

skiepai neapsaugo nuo gripo.
kazkaip keista vis dar girdeti, kad zmones mano kad jei pasiskiepijai - nesirgsi
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 12, 09:00)
siemet? ar praeitais metais?
as anksciau sirgau lb daznai.
jau antrus metus geriu Rebomunyl, visada isskyrus vasara geriu Citrosept. jei sergu - dviguba doze. turiu nuolatine sloga. kazkada matyt komplikacijos po sinusito atsirado, ir kankinuosi jau keleta metu  verysad.gif
o paskutinius persalimus/virusus bandziau gydyt kompresais ant gerkles ir , garstycio lapeliais ant krutines. ir gan  sekmingai  thumbup.gif
bet kazkaip laikausi dar. visa rudeni nesirgau yahoo.gif

Šiemet doh.gif unsure.gif
turiu ir nuolatinę slogą ,žiemą,pavasarį,vasarą,rudenį doh.gif kaip sloga gydotės?
Atsakyti