Karambola, o koks jūsų mažylio(ės) vardas?
Labas supermamos
aš, kaip ir visos jūs čia susirinkusios , noriu savo namo
radom mes sklypuką , bet privažiavimo iki jo kolkas dar nėra
gal kuriai iš Jūsų teko susidurti su tokia problemėle, kaip ją sprendėt ir kiek tai kainavo?? (iki keliuko 400 metru) pasidalinkit patirtim

QUOTE(gėlukė @ 2005 10 28, 19:23)
Labas supermamos
gal kuriai iš Jūsų teko susidurti su tokia problemėle, kaip ją sprendėt ir kiek tai kainavo?? (iki keliuko 400 metru) pasidalinkit patirtim

Jeigu tik "kolkas" nera, reiskia kada nors bus. O jeigu eis per svetima sklypa, tai neduok Dieve, nezinai, kam priklausys. O jeigu uzejus bzikui nepraleis, meslo kruva ant kelio uzvers, siuksliu konteineri ar geliu puoda pastatys, pagal motto "mano zeme, ka noriu, ta darau".Tokiu dalyku deja pasitaiko.
ačiū supermamos

QUOTE(Amalia @ 2005 10 29, 10:39)
O jeigu uzejus bzikui nepraleis, meslo kruva ant kelio uzvers, siuksliu konteineri ar geliu puoda pastatys, pagal motto "mano zeme, ka noriu, ta darau".Tokiu dalyku deja pasitaiko.
Ir jie bus teisūs , nėr ko kėsintis į svetimą turtą

QUOTE(Amalia @ 2005 10 29, 09:39)
O jeigu eis per svetima sklypa, tai neduok Dieve, nezinai, kam priklausys.
bet privaziavimas yra projekte kiekvienam sklypui

Geliuke, tavo zemes planelyje yra nurodytas numatomas, "projektuojamas" privaziavimo kelias ( plane yra krastines, toks keliukas dazniausiai projektuojamas ant siauriausios krastines

iš tikrųjų prie bet kokios žemės turi būti privažiavimas. Pas kaimyną , per kurį tik gali patekt prie sklypo turi būt servitutinis kelias. Galbūt žmogelis pasiėmęs žemę sau, o taip dažnai būna
Išeitis - kreiptis pas rajono vyr architektą ir išsiaiškinti ar yra tokis keliukas. Nors šiaip jau ir bylutėje turėtų būti tai pažymėta.
Būna atvejų, kai per klaidą kelio nepažįmi. Ot tada belieka tartis su kaimynais, kas dažnai baigiasi nesėkme arba vėlgi į rajono architektą, kuris turėtų išspręst šią problemą..

QUOTE(gėlukė @ 2005 10 28, 19:23)
Labas supermamos

Bet tai kaip? Visai, visai jokio privažiavimo? Ar koks nors vieškelis eina? Nes jeigu visai nėra, tai turėtų būti vidury laukų.

QUOTE(Kozete @ 2005 10 29, 22:39)
Bet tai kaip? Visai, visai jokio privažiavimo? Ar koks nors vieškelis eina? Nes jeigu visai nėra, tai turėtų būti vidury laukų. 

nesvarbu, kad vidury laukų - privažiavimas turi būti

tai va , kad tas mūsų sklypukas tikrai vidury laukų. aišku , jau suskirstyta žemė sklypais mazdaug po 15-20 arų ir pavadinimas tai numatomai gatvelei duotas bet realiai daba ten dar nėra nei žvirkelio. todėl ir domina mane labai kainos , kad nebūtų kelias už sklypą brangesnis