Įkraunama...
Įkraunama...

pasimetusi

QUOTE(beata777 @ 2007 03 03, 00:45)
su vedybom manau tikrai skubeti neverta, nes jei jau uzsivelki balta suknele ir eini prie altoriaus, tai noretusi kad tai butu karta ir visam gyvenimui. o tokiam apsisprendimui neturi kilti jokiu abejoniu, manau....
na o jei imanoma, tai geriausia pagyventi kartu maziausiai pora metu ir tada jau apsispresti....

swoon.gif swoon.gif Na tai aišku, kol nesi tikra- jokių suknių ir jokių vestuvių. Tik 2,3, 4... vaikus pagimdyt nuo žmogaus DĖL KURIO NESI tikra, o tada ir tuoktis galima. thumbup.gif O jei dar netikra- tai ir nuo kito vyro, ir dar nuo kito... kol tikra busi thumbup.gif Gal tokiu būdu vyro vaisingumą tikrina? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 03 kovo 2007 - 12:41
QUOTE(beata777 @ 2007 03 03, 00:45)
su vedybom manau tikrai skubeti neverta, nes jei jau uzsivelki balta suknele ir eini prie altoriaus, tai noretusi kad tai butu karta ir visam gyvenimui. o tokiam apsisprendimui neturi kilti jokiu abejoniu, manau....

noretusi, bet ne visada taip buna. O balta suknele tikrumo nesuteikia. ne nuo sukneles viskas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 03, 14:38)
swoon.gif  swoon.gif Na tai aišku, kol nesi tikra- jokių suknių ir jokių vestuvių. Tik 2,3, 4... vaikus pagimdyt nuo žmogaus DĖL KURIO NESI tikra, o tada ir tuoktis galima.  thumbup.gif O jei dar netikra- tai ir nuo kito vyro, ir dar nuo kito... kol tikra busi  thumbup.gif Gal tokiu būdu vyro vaisingumą tikrina?  mastau.gif

jei tu cia bandai man taikyt, tai del savo vyro esu tikra, tik tuoktis reikalo jokio nematau....
prie ko cia jei nesi tikra jokiu sukniu ir vestuviu, pagal autores pasakojima, vyras nenori prasmatniu vestuviu, o ji nori, todel jei patariau palaukti, kol ir jis panores, kol ir jis bus tikras....nes apie suknele ir prasmatnias vestuves ji visada svajojo, tai kodel ji turi tos svajones atsisakyti, ir tiesiog nueiti ir susirasyti....
man tokiai kvailelei paaiskinkit, kaip vaikai susije su vestuvem, nesuprantu....
vaikas yra moters prigimtis, jos dalele, na o vyras siandien yra, o po metu gali buti su kita, ar dar kokia nors kita situacija, o vaikas visada bus su tavim....neziurint i tai ar tu busi su tuo vyru, ar ne
vaikas dazniausiai yra pradedamas is dideles meiles ir visiskai nemastant apie ateiti, galbut siandien tau tas vyras idealus, o po 4 metu bendro gyvenimo suprasi, kad ne tas vistik zmogus, su kuriuo noretum pragyvent visa gyvenima....

o apskritai as norejau autorei pabrezti, kad neatsisakytu savo svajones uzsideti baltaja suknele ir atsvesti prasmatnias vestuves, na o jei jos vyras dabar to nenori, tai reikia palaukt, vistiek tas stampas niekonekeicia, tik bus igyvendinta nuo mazumes gvildenta svajone....
na va kaip visada romana parasiau, tik turbut jo niekas ir vel teisingai nesupras doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 03, 15:02)
noretusi, bet ne visada taip buna. O balta suknele tikrumo nesuteikia. ne nuo sukneles viskas priklauso.

jeigu mergina apie tai visada svajojo, nematau jokio reikalo atsisakyt...
yra tokiu, kurioms visvien, kurios eina ir tiesiog susiraso, na ir thumbup.gif
tai pasirinkimo laisve mirksiukas.gif
as dabar tikrai nenoreciau prasmatniu vestuviu, o tiesiog nubegtume susirasytume, ir kita diena i kelione dviese wub.gif wub.gif wub.gif bet maniskis nori prasmatniu vestuviu, kuriu tikriausiai niekada ir nesulauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sorry, kad zodziai kartojasi, bet noriu, kad mane teisingai suprastumet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata777: 03 kovo 2007 - 23:10
QUOTE(beata777 @ 2007 03 04, 00:06)
vaikas yra moters prigimtis, jos dalele, na o vyras siandien yra, o po metu gali buti su kita, ar dar kokia nors kita situacija, o vaikas visada bus su tavim....neziurint i tai ar tu busi su tuo vyru, ar ne

Tai vaikas nėra ir savo tėvo dalelė? blink.gif O ir porai išsiskyrus vaikas nebūtinai lieka su motina. Iš kur toks savininkiškumas? Aišku ryšys su motina daugeliu atveju gal ir stipresnis, bet visavertėje šeimoje tėvo vaidmuo irgi labai nemažas.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 04, 01:18)
Tai vaikas nėra ir savo tėvo dalelė? blink.gif O ir porai išsiskyrus vaikas nebūtinai lieka su motina. Iš kur toks savininkiškumas? Aišku ryšys su motina daugeliu atveju gal ir stipresnis, bet visavertėje šeimoje tėvo vaidmuo irgi labai nemažas.

niekas del to ir nesigincija, kad tik daugiau tokiu teveliu butu, bet deja deja musu vyrai retai kada prisiima atsakomybe, ypac po skyrybu visiskai uzmirsta, kad tuos vaikus turi....
na zinoma yra ir mamyciu, ne ka geresniu, bet gi kiekviena atveji nenagrinesim, as pasakiau abstrakciai, o kiekviena supranta taip, kaip jai paranku....ir tiek...
o kalbant apie visaverte seima zinoma, kad abu vaidmenys yra labai svarbus ir as tik uz tokias seimas,kad tik vaikai turetu abu tevelius visada, bet deja.....realybe ir statistika, ypac Lietuvoj siuo atzvilgiu ziauri, o as realiste,o ne optimiste mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 12:20)
Žinau, kad nebalionams pūsti užtat ir pasimetusi. Man taip apmaudu, kad kartais gyvenimas toks žiaurus.  Manai, kad viskas taip gražu ir faina, o po to bac ir viskas griuva...
Didžiausia problema, kad aš jį myliu. Bet ir save myliu ne ką mažiau. Tikiuosi, pasirinksiu teisingiausia sprendimą.

Ačiū už nuomones. Laukiu dar.

Visos temos neskaiciau 4u.gif
Siulyciau bandyt su juo pasikalbet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 04 kovo 2007 - 03:16
Del vedybu - ju norim visos, tai budinga visoms kulturoms ir nematau reikalo cia mergaites uz tai smerkti. Vienos teka 18, kitos 30, dar kitos visai neteka. Santuoka ne vien tam kad paliudytu meile ir iteisintu buvima kartu..Santuoka turi daug funkciju...Mano nuomone labiau nenormalu nenoreti isteketi nei noreti...Tikrai nesmerkiu ir tu, kurie gyvena nesusituoke ir nesakau, kad nuo to priklauso santykiu kokybe...
O del tu prezervatyvu - kazkodel man atrodo, kad tu pasamoningai visada norejai rasti kazka, kas tave sustabdytu nuo tokio skubejimo (kitaip tariant nuimtu rozinius akinius). Radai, tik ar tie itarinejimai pagristi, nelabai aisku....Na bent jau as radusi prezervatyvu pas vyra gal ir nustebciau, bet tikrai nepagalvociau kad turi kita,,, Va jei kokias pedkelnes, tada butu gun_rifle.gif biggrin.gif
Sakai, kad jis tavimi manipuliuoja. O gal leidiesi manipuliuojama? Esi brandi ir uz jusu santykius esate atsakingi jus abu. Jei jis tau nesugebejo net paaiskinti is kur gavo tuos prezervatyvus beveik galiu garantuoti, kad busi nors ir ploksciu pilvu ir be celiulito, bet vaiku mamyte, padeta po vyro padu. Arba keiskis arba mokykis gyventi taip,,,Tik tiesa sakant, jei bendraujate ilgai, toks santykis pas jus ko gero senai - juk is oro manipuliuoti nieks nepradeda. Pradek kovoti uz savo vieta ir nuomone ir nepasiduok,,,Nors ir baigsis skyrybomis iki vestuviu. Mes su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hip: 04 kovo 2007 - 04:44
QUOTE(beata777 @ 2007 03 04, 00:06)
jei tu cia bandai man taikyt, tai del savo vyro esu tikra, tik tuoktis reikalo jokio nematau....

Gerbiu (nors ir nesuprantu) APSISPENDIMĄ nesituokt, bet vaiko ir vestuvių PLANAVIMAS tuo pat metų man nepriimtinas dalykas. Taip pat ir aname poste išsakyta mintis kad vaikus gali planuot su bet kuo, o jau tuokiantis turi būti tikras.

man tokiai kvailelei paaiskinkit, kaip vaikai susije su vestuvem, nesuprantu....

Nebus vaikas visada su tavim, paaugs ir išeis, o tu liksi viena (su tokiu požiūriu) arba su mylimu ir mylinčiu vyru (jei esi moteris, kurios prigimtis šeima, o ne veislinis moteriškos lyties padaras). O matant nepagarba savo tėvui mergina vargu ar gerbs jus, o berniukui... lieka iš karto į spermos donorius rašytis. Beto, man atrodo moterys nėra sąžiningos taip kalbėdamos. Čia tik iš nesekmių meilėje. Kitaip gyventų vienos su vaikais ir būtų laimingos, ale kažko be vyro reta buna tikrai laiminga.

Beata777, netaikau nei tau, nei kuriai kitai asmeniškai. Tai mano požiūris ir tiek. Pilnai suprantu, kad kažkam, arba net daugumai jis gali atrodyti neteisingas, kvailas, absurdiškas, nesuprantamas ar dar koks.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 04, 16:22)
Beto, man atrodo moterys nėra sąžiningos taip kalbėdamos.

Pilnai suprantu, kad kažkam, arba net daugumai jis gali atrodyti neteisingas, kvailas, absurdiškas, nesuprantamas ar dar koks.

Man tai neatrodo nei kvailas, nei absurdiskas. Absurdiskai skamba butent tas parasymas, kad vaikas yra moters prigimtis ir todel vaikas visada bus su mama, neziurint i tai ar tu busi su tuo vyru, ar ne.
Kaip zinia, yra nemazai atveju, kai yra priesingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo com: 04 kovo 2007 - 15:45
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 13:22)
Labas, esu nauja narė. Esu švelniai tarus, pasimetusi. Stoviu prie didelės sienos ir nežinau, ką daryti... apeiti ar nusigręžti ir eiti toliau, bet i kitą pusę.
Su vaikinu draugaujam 2 metus, kartu negyvenam, nes aš nenoriu. Prieš daugiau nei pusę metų santykiaujam be apsisaugojimo priemonių (aš skaičiuoju, tai kartai tenka ir su prezervatyvais).  Prieš du menėsius kreipiausi į gydytojus, dabar gėriu vitaminus, nes planuojam vaikelį ir po dviejų savaičių nešim pareiškimus  į santuokų rūmus. Viskas lyg ir gražu, bet šį savaitgalį, turėjau  iš jo tokio vyriško rankinuko pasiimti automobilio dokumentus, nes mano neužsivedė automobilis ir...suradau aš pas jį prezervatyvus, kurių mes kartu nepirkome ir kurie tikrai skirti ne mums. Suradau skirtingų rūšių, visi super thin ir vieni flavoured (iš viso 3vnt).
Ir dabar nežinau ką toliau daryti. Kaip galima mums gyventi toliau, jei as dabar jauna, be jokiu celulitų ir apdribusių pilvų. Atvirai kalbamės apie seksą ir pan. O jis jau neištikimas ir aš to nepastebėjau, kol nesuradau tų prezervatyvų. Siaubas. Kam tada viską planuoti ir mane taip įskaudinti.
Laukiu jūsų nuomonių. Su juo dar nesikalbėjau, nes nežinau, ką aš dar noriu jam pasakyti.  verysad.gif

gal tie prezervativai nebutinai reiskia neistikimybe g.gif atvirai pasikalbekit ir ishsiaishkinkit, nes jei planuojat santuoka, tai ir as tokioj situacijoj pasimesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 04, 17:22)
Gerbiu (nors ir nesuprantu) APSISPENDIMĄ nesituokt, bet vaiko ir vestuvių PLANAVIMAS tuo pat metų man nepriimtinas dalykas. Taip pat ir aname poste išsakyta mintis kad vaikus gali planuot su bet kuo, o jau tuokiantis turi būti tikras.
Nebus vaikas visada su tavim, paaugs ir išeis, o tu liksi viena (su tokiu požiūriu) arba su mylimu ir mylinčiu vyru (jei esi moteris, kurios prigimtis šeima, o ne veislinis moteriškos lyties padaras).  O matant nepagarba savo tėvui mergina vargu ar gerbs jus, o berniukui... lieka iš karto į spermos donorius rašytis. Beto, man atrodo moterys nėra sąžiningos taip kalbėdamos. Čia tik iš nesekmių meilėje. Kitaip gyventų vienos su vaikais ir būtų laimingos, ale kažko be vyro reta buna tikrai laiminga.

Beata777, netaikau nei tau, nei kuriai kitai asmeniškai. Tai mano požiūris ir tiek. Pilnai suprantu, kad kažkam, arba net daugumai jis gali atrodyti neteisingas, kvailas, absurdiškas, nesuprantamas ar dar koks.

as taip ir galvojau, kad neteisingai ir vel isreiskiau mintis....
niekur rodos nerasiau, kad vaika reikia susilaukt su bet kuo, priesingai, manau, kad dazniausiai vaikas gimsta is dideles aistros ir meiles, taciau labai daznai ta aistra isblesta, meile praeina ir ateina skyrybos, ir niekas neatsizvelgia i tai, kad yra vaikas....tai, kodel tada butent po vestuviu turi but planuojamas vaikas?
o jau pacios vestuves, tai mistine svajone ir ta balta suknele ax.gif jau susituokus, ypac baznycioje, noretusi, kad tai testusi visada,del to ir sakau, kad su jom geriau neskubet....
yra daug moteru, kurios galvotruksciais lekia i baznycia tuoktis, ir vaiku susilaukia, bet po poros meteliu neretai buna skyrybos
o yra daug moteru, kurios gyvena susidejusios su tuo paciu vyru 10 metu, susilaukia vaikuciu ir tik po to iteisina savo santykius, arba isvis ju niekada taip ir neiteisina
todel dar karta pasikartosiu, kad manau, jog cia vistik bendros nuomones nerasim, nes kiekvienas turi pasirinkti sau tinkamiausia gyvenimo buda....
svarbiausia, kad seima neissiskirtu ir gyventu laimingai, nes kitu atveju nukencia tik vaikai.....cia ne i tema, bet norejosi parasyt!
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 03 03, 23:06)
tik turbut jo niekas ir vel teisingai nesupras doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nenuvertink mūsų ax.gif
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 04, 15:22)
Nebus vaikas visada su tavim, paaugs ir išeis, o tu liksi viena (su tokiu požiūriu) arba su mylimu ir mylinčiu vyru (jei esi moteris, kurios prigimtis šeima, o ne veislinis moteriškos lyties padaras). 

Aš supratau, kad beata777 kalbėjo apie konkretų atvejį kai vaikelis šeimoje jau yra, bet vyras nežino ko nori ir ar iš vis nori. Va tokiu atveju greičiausiai vaikelis liks su mama. Na sakykime, kad kalbame apie gerą mamą ir negerą tetį.
Atsakyti