Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių

QUOTE(Glamour @ 2008 02 28, 19:53)
O ką pavyzdžiui skiria profilaktiškai pagerti? Vitaminų, nakvišos, kontarceptikų ar ko? rolleyes.gif

Kiek žinau dažniausiai skiria KT. Mano atveju išrašė homeopatinių vaistų, nes KT gerti nenorėjau
Atsakyti
Guluosi ir as pirmadieni i ligonine operacijai unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

sakiau kad parasysiu kaip praeis laparoskopija. tai vat pasakoju.
viskas praejo gerai. ispjove ta pagrindine cista ant kaires kiausides, dar rado viena mazyte cista 2cm ant desines kiausides ir endometrioze, viska ispjove.
operacija buvo vakar.siaip jauciuosi neblogai tik va del to oro viduj labai nepatogu. verysad.gif
pries operacija daktarai nebuvo mate tos endometriozes, as pirma karta apie ja girdejau, tai pasiskaiciau forume apie ja, tai labai neramu pasidare... eisiu po savaites pas gydytoja, paprasysiu kad daugiau papasakotu. nes po operacijos nepasake labai daug apie tai, tik kad rado ir ispjove... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2008 02 29, 16:39)
Guluosi ir as pirmadieni i ligonine operacijai  unsure.gif

Nesikrimsk, viskas bus gerai, nebeliks daugiau cistos ir būsi sveika thumbup.gif Stiprybės ir sveikatėles Tau 4u.gif

QUOTE(astushke @ 2008 02 29, 22:42)
sakiau kad parasysiu kaip praeis laparoskopija.

Svarbiausia, kad operacija praėjo gerai. Cistų jau nebeturi drinks_cheers.gif O dėl endometriozės nelabai ką ir žinau unsure.gif Šiame puslapyje gali rasti informacijos http://www.sveikas.l...I...id2=
Nors, greičiausiai, jau jį skaitei blush2.gif
Atsakyti
na taip cistu nebera, o kas toliau bus ziuresim. aha pasiskaiciau as ten apie ta endometrioze. nieko gero... unsure.gif na eisiu pas daktara kita saveite ir ziuresiu kas jis pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2008 03 01, 13:56)
Nesikrimsk, viskas bus gerai, nebeliks daugiau cistos ir būsi sveika  thumbup.gif Stiprybės ir sveikatėles Tau  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as jungiuosi i jusu buri. Rado nemaza cista. Ruosia operacijai... Gal zinot kokios dabar "stavkes" uz laparoskopija Kauno klinikose? O kiek mokama uz narkoze?
Atsakyti
QUOTE(Marinda @ 2008 03 04, 18:48)
Sveikos, na ir as jungiuosi i jusu buri. Rado nemaza cista. Ruosia operacijai... Gal zinot kokios dabar "stavkes" uz laparoskopija Kauno klinikose? O kiek mokama uz narkoze?

o pries kiek laiko tau ja rado? gal dar nereikia pulti operuoti? ar buvo paskyre gydyma? nes man irgi rado, o po dvieju savaiciu jos jau nebebuvo, kazkaip dingo unsure.gif
Atsakyti
Na va, man irgi buvo rade cista, kai buvau 14 metu. Tada atsimenu skaudedavo vis desini sona ir viena karta stipriai, tai nuveze i ligonine, padare tyrimus ir rado cista kiausidej, taciau ne operavo, o israse vitamina E ir foline rugsti. Taciau man vis atsinaujina tie skausmeliai, ypac pries menesines buna maudzia pilvo apacia. O dabar jau pora dienu skauda desini sona ir tik tada, kai pasilenkiu, o pasilenkus pakeliu kaire koja. Tai nezinau dabar, ar cia raumuo vistik patemptas ar tureciau sunerimti ir eiti pas ginekologe. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justee: 05 kovo 2008 - 19:36
QUOTE(justee @ 2008 03 05, 18:35)
Na va, man irgi buvo rade cista, kai buvau 14 metu. Tada atsimenu skaudedavo vis desini sona ir viena karta stipriai, tai nuveze i ligonine, padare tyrimus ir rado cista kiausidej, taciau ne operavo, o israse vitamina E ir foline rugsti. Taciau man vis atsinaujina tie skausmeliai, ypac pries menesines buna maudzia pilvo apacia. O dabar jau pora dienu skauda desini sona ir tik tada, kai pasilenkiu, o pasilenkus pakeliu kaire koja. Tai nezinau dabar, ar cia raumuo vistik patemptas ar tureciau sunerimti ir eiti pas ginekologe.  unsure.gif

nenoriu gasdinti, bet as manau kad vis del to vertetu pasitikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 02 28, 19:53)
O ką pavyzdžiui skiria profilaktiškai pagerti? Vitaminų, nakvišos, kontarceptikų ar ko?

Man vitamino E skyrė g.gif
Atsakyti
Query, ar padėjo, ar dar nežinai. Man kadaise buvo skyrę vit A ir E ir ZN jei neklystu ir kontraceptiku. Tik po kokių metų išnyko.
Atsakyti