Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių

QUOTE(J_Vaida @ 2010 07 08, 09:14)
Dekui uz patarima, turbut taip ir reiks padaryt

Na kontraceptikai greiciausiai pades tai cistai issivaikscioti, bent jau man taip buvo. Pas mane buvo 3 cm cista, reikejo gerti KT 3-4 menesius ir tada vel tikrintis. 4u.gif
Atsakyti
As tai pati paprasiau, kad israsytu kontraceptikus, kuriuos as naudoju ir viskas. nieko nei pasakojo, nei sake, kad pakartotinai ateit.. nulis emociju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2010 07 08, 17:27)
Na kontraceptikai greiciausiai pades tai cistai issivaikscioti, bent jau man taip buvo. Pas mane buvo 3 cm cista, reikejo gerti KT 3-4 menesius ir tada vel tikrintis.  4u.gif

Man asmeniskai cistos prasidejo nuo kantraceptiku, o butent nuo varines spirales. Tai dabar rosiuosi traukti ja lauk. Gal susitvarkys viskas
Atsakyti
Na as tai naudojau tabletes, bet metus laiko ju negeriau, tai dabar vel prie ju grizau
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2010 07 08, 18:31)
Man asmeniskai cistos prasidejo nuo kantraceptiku, o butent nuo varines spirales. Tai dabar rosiuosi traukti ja lauk. Gal susitvarkys viskas

ar gali but nuo jos? g.gif as ir turejau ja,rado cista,buvo maza,net nesiule operuot,pati nusprendziau nelaikyt.Kai isoperavo,pasake,kad vis tik nebutu isnykus nuo kontraceptiniu tableciu schmoll.gif patare isidet mirena,nes ji apsaugo nuo visokiu cistu ir miomu,greit desiu jau smile.gif
Atsakyti
Na man dvi ginekologes jau sake, kad kol geri KT cistos susiformuot praktiskai negali, nes KT reguliuoja kiausidziu veikla. O cistos atsiranda nuo netvarkingos kiausidziu veiklos. (cia jeigu apie cistas kiausidese, ju ir kitur gali buti)
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 07 08, 21:19)
ar gali but nuo jos?  g.gif as ir turejau ja,rado cista,buvo maza,net nesiule operuot,pati nusprendziau nelaikyt.Kai isoperavo,pasake,kad vis tik nebutu isnykus nuo kontraceptiniu tableciu schmoll.gif  patare isidet mirena,nes ji apsaugo nuo visokiu cistu ir miomu,greit desiu jau smile.gif

Na, nezinau kaip su ta Mirena yra. Aš šiandieną šiaip, profilaktiškai nuėjau pas gin., tai rado cistą 4 cm. Pasidariau CA125 kraujo tyrimą, pažiūrėsim kas bus po 2 savaičių. O Mireną turiu nuo 2008 metų. Gin. sakė, kad ne pirmas atvejis su Mirena. Aš pradėjau mąstyti, gal ją iššsiimti reikėtų. Dar pasiskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2010 08 10, 10:29)
Na, nezinau kaip su ta Mirena yra. Aš šiandieną šiaip, profilaktiškai nuėjau pas gin., tai rado cistą 4 cm. Pasidariau CA125 kraujo tyrimą, pažiūrėsim kas bus po 2 savaičių. O Mireną turiu nuo 2008 metų. Gin. sakė, kad ne pirmas atvejis su Mirena. Aš pradėjau mąstyti, gal ją iššsiimti reikėtų. Dar pasiskaitysiu.

tai juk nereiskia,kad su mirena nera tikimybes cistoms uzaugti g.gif
Bet ji mazesne ir be to man gydytojas sake, kad mirena labiau nuo miomu apsaugo smile.gif
Atsakyti
prisijungiu prie cistų turėtojų, pasirodo ir aš turiu 6cm, tik nžn kokią,jaučiu dešinėje pusėje skausmą, pilvas - išpūstas..prie kirkšnių, kaip ir pabrinkimai, krūtys- jautrios..niekad nemaniau, kad tai cistų požymiai..... gydytoja tik išrašė gerti Duphaston ir dar kažkokių, neįskaitau vaistų... pasidariau CA125 tyrimą, ats tik penktadienį.. kad tik būtų gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 11 rugpjūčio 2010 - 19:41
Ar gali visai neskaudėti šonų turint cistą (cistų) ???
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 08 16, 17:17)
Ar gali visai neskaudėti šonų turint cistą (cistų) ???

aisku gali,man visiskai nieko neskaudejo,kol nenuejau pas gine ir ji nepamate smile.gif
Atsakyti
ar kam nors gydytoja patare nenaudot kontraceptiku?
Gal kas zino kokiu zoleliu ar dar kazko kas padetu, nes man kontraceptikai nusiplinino kiausidziu veikla ir taipa atsirado cistos.
Vaiku as dar nenoriu turet, tik po metuku ar dvieju planuoju ka patarsit?
Atsakyti