QUOTE(une @ 2011 03 18, 16:20)
sveikos . gal kazkas su panasia kaip mano ligos istorija? labai reikia paguodziamu zodziu...
pas mane cista 11cm. ribinio piktybiskumo. markeriai normose. netrukus operuos-pasalins ir kiauside su kiausintakiu, o operacijos metu sius skubiam istyrimui ar nepiktybine... jei taip-salins viska-antra kiauside, gimda, dali taukines....
gydytojas sako, kad negali pasakyt 100% vezinis darinys, bet kai kas rodo ji esant toki
gal kazkam panasiai buvo?
pas mane cista 11cm. ribinio piktybiskumo. markeriai normose. netrukus operuos-pasalins ir kiauside su kiausintakiu, o operacijos metu sius skubiam istyrimui ar nepiktybine... jei taip-salins viska-antra kiauside, gimda, dali taukines....
gydytojas sako, kad negali pasakyt 100% vezinis darinys, bet kai kas rodo ji esant toki

gal kazkam panasiai buvo?

Paguosti negaliu bet,labai noreciau pabendrauti sia tema nes man labai aktuali.
Pasidalinsiu savo turima informacija,taigi del cistu piktybiskumo,gydytojas turetu matyti jau po pirmuojo tyrimo eukoskopu ir kraujo tyrimo.Jai piktybinis manau daroma pjiuviu operacija jai ne laparoskopine operacija.
Tiksliau nustatoma kompiuterine tamografija ir magnetiniu rezonansu.
As visa ta tyrimu kosmara praejau siuo metu laukiu atsakimo,del cistu piktybiskumo ir del tolimesnio gydimo.
Pas mane cistos dvi viena 5.5 cm kita 8.5 cm.