Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių

QUOTE(une @ 2011 03 20, 20:45)
net nezinau.. ko gero del to, kad operacijos metu anyway  tures istirt  unsure.gif  operuot tai ar siaip ar taip reikia sake ir ne tik cista, bet ir visa kiauside... unsure.gif

Matai kaip skiriasi daktaru nuomone g.gif uk pirma nori visapusiskai istirti ir tuomet tik nuspresti,nes sako kad ispjauti visada suspes iki 20cm cistos buna kad ir pacios dingsta,todel tik stebi kas vyksta.Bet,jai jos teikia diskonforta tuomet tai pat pjauna,be to ispjaunant jos buna kad vel uzauga.
Papildyta:
QUOTE(une @ 2011 03 20, 20:53)
nu aciu tau labai  4u.gif  bent jau sia minute, tai tikrai gerai pasijauciau  4u.gif

(nors tai, ka as apie jas skaiciau tai nuo tavo informacijos ir labai skiriasi  biggrin.gif  bet uk dazniausiai mes renkames tiketi tuo, kuo norime tiketi  smile.gif )

Prasom smile.gif tikrai tave suprantu,bet rimtai pagalvuok gal dar i vilniu nuvyk pries operacija,tiesa labai brangus ten tyrimai.Tiesiog domejausi kainomis nes galvojau grizti i lt tyrimams,bet mane kainos atbaide biggrin.gif uk viskas nemokama vaistai tai pat ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukselis35 @ 2011 03 20, 20:59)
Matai kaip skiriasi daktaru nuomone g.gif uk pirma nori visapusiskai istirti ir tuomet tik nuspresti,nes sako kad ispjauti visada suspes iki 20cm cistos buna kad ir pacios dingsta,todel tik stebi kas vyksta.Bet,jai jos teikia diskonforta tuomet tai pat pjauna,be to ispjaunant jos buna kad vel uzauga.
Papildyta:

Prasom  smile.gif tikrai tave suprantu,bet rimtai pagalvuok gal dar i vilniu nuvyk pries operacija,tiesa labai brangus ten tyrimai.Tiesiog domejausi kainomis nes galvojau grizti i lt tyrimams,bet mane kainos atbaide biggrin.gif uk viskas nemokama vaistai tai pat ax.gif

Jai leidzia kysene,tai butinai pasidaryk visuos siuos tirimus pries operacija gal ir operuotis nebereikes bent,magnetini rezonansa pasidayk,Jis kainuoja iki 500lt.priklausomai nuo klynikos.O,ispjaunant visas ciustas tiria jai ir ne puktybines.
Atsakyti
tai tu cistu visokiu gi buna. tik nedidele dalis (ar tik ne vienos rusies ? ) is principo gali supiktybeti... maniske daugiakamere, skystis skirtingas kamerose, kraujotaka panasi kaip buna piktybines, taciau lygiasiene (kas nuteikia gerai smile.gif ) ir dar ten visokiu niuansu, kuriu jau ir neatsimenu... smile.gif

zinok as jau bijau to tyrimo unsure.gif , o kas jei pasakys, kad pikta? vistiek reikes laukti tos datos . tada jau ir isprotet galima unsure.gif o dabar bent jau sviesesniu minuciu buna... smile.gif
o gydytojas (na as juo pasitikiu, nes ji rekomendavo ta drauge gydytoja, kuria laaaabai pasitikiu), kad bet kokiu atveju, tokio darinio laikyt negalima, nes su laiku gali supiktybeti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 20 kovo 2011 - 19:05
QUOTE(Aukselis35 @ 2011 03 20, 21:02)
Papildyta:

Prasom  smile.gif tikrai tave suprantu,bet rimtai pagalvuok gal dar i vilniu nuvyk pries operacija,tiesa labai brangus ten tyrimai.Tiesiog domejausi kainomis nes galvojau grizti i lt tyrimams,bet mane kainos atbaide biggrin.gif uk viskas nemokama vaistai tai pat ax.gif
Papildyta:

Jai leidzia kysene,tai butinai pasidaryk visuos siuos tirimus pries operacija gal ir operuotis nebereikes bent,magnetini rezonansa pasidayk,Jis kainuoja iki 500lt.priklausomai nuo klynikos.O,ispjaunant visas ciustas tiria jai ir ne puktybines.

atsiprasau uz klaidas paskubomis atrasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukselis35 @ 2011 03 20, 19:03)
atsiprasau uz klaidas paskubomis atrasiau blush2.gif

jau klaidos tai siuo metu maziausiai erzina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 03 20, 21:02)
tai tu cistu visokiu gi buna. tik nedidele dalis (ar tik ne vienos rusies ? )  is principo gali supiktybeti... maniske daugiakamere, skystis skirtingas kamerose, kraujotaka panasi kaip buna piktybines, taciau lygiasiene (kas nuteikia gerai smile.gif ) ir dar ten visokiu niuansu, kuriu jau ir neatsimenu...  smile.gif

zinok as jau bijau to tyrimo  unsure.gif , o kas jei pasakys, kad pikta? vistiek reikes laukti tos datos . tada jau ir isprotet galima  unsure.gif  o dabar bent jau sviesesniu minuciu buna... smile.gif
o gydytojas (na as juo pasitikiu, nes ji rekomendavo ta drauge gydytoja, kuria laaaabai pasitikiu), kad bet kokiu atveju, tokio darinio laikyt negalima, nes su laiku gali supiktybeti .

Visokiu nuomoniu esama,jai yra piktybine tai tokia ir bus,kiek daktaru tiek nuomoniu g.gif as turejau cista pries 6 met.du metus stebejo jos digo ir vel uzaugo.Jos auga nes organizmas sutrinka,geriant kontraceptines tabletes organizmas ilsysi ir cistos subliuksta arba is vis prapuola man taip ir buvo.Sprendziant is tavo pasakojimo apie tavo cistas jos nera piktybines kilmes,tai papildomi tyrimai padeti gali nes daktarai tik spelioja,o magnetinis rezonansas duoda tikslu vaizda ir ligos pakenkimo stadija.Ryt tau vakare parasysiu daugiau suzinosiu po vizito pas daktara.
Atsakyti
QUOTE(Aukselis35 @ 2011 03 20, 18:50)
Na dar bandysiu paguosti net ir piktybines kilmes sekmingai isoperuojamos ir po gydimo visikai igydomos gali tureti vaiku (...)

dar sita vieta norejau pakomentuoti. jei darinys piktybinis, tai isoperuojama ir antra kiauside ir net gimda pasalinama, tai po to vaikuciu susilaukti jau tikrai neimanoma.

o sekmes dideliausios rytoj! tikiuosi isgirsi tik geras zinias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 03 18, 15:20)
sveikos . gal kazkas su panasia kaip mano ligos istorija? labai reikia paguodziamu zodziu...

pas mane cista 11cm. ribinio piktybiskumo. markeriai normose. netrukus operuos-pasalins ir kiauside su kiausintakiu, o operacijos metu sius skubiam istyrimui ar nepiktybine... jei taip-salins viska-antra kiauside, gimda, dali taukines....
gydytojas sako, kad negali pasakyt 100% vezinis darinys, bet kai kas rodo ji esant toki  unsure.gif 

gal kazkam panasiai buvo?  unsure.gif

sveika,
pas mane uzaugo apie 12cm cista. Siaubas.... As pati ja uzciuopiu. Man lygiai ta pati sake, kad greiciausiai jau salins viena kiauside nes jau nebeimanoma issaugot. gyvenime neturejau jokiu cistu o cia va pusmetis po gimdymo ir tokia nesamone. Paeme ir man tuos vadinamus zymenis del vezio tai klaikiai bijau atsakymu. pas mane tai cista tipo su kazkokiom ataugom viduje kaip gydytojas sake, kurios man nepatinka (suprask gali buti piktybines)
tai jei tie markeriai normose tai kaip nustate kad ribinio piktybiskumo?
O tai laparaskopijos budo operuos ar pjaus?
kmuk lankais? pas koki gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(une @ 2011 03 20, 18:53)
kraujo tyrimai pas mane geri. tris skirtingus zymenis dare ir visi normose. bet tai pasirodo nieko nereiskia...
echoskopu matesi, kad yra pozymiu ir piktybiniu ir yra tokiu, kurie budingi nepiktybiskai. bet kaip jis issireiske: negrazus darinys ir labai paguodziamo negaliu nieko pasakyt  unsure.gif  sake, kad greiciausiai bus ribinio piktybiskmo... bet paaiskes tik operacijos metu nusiuntus skubiam istyrimui...
tai tau dar neoperuota? kur lankaisi pas gydytojus?

(kaip gerai, kad nors kas nors atsiliepe...  smile.gif  )

o kokie tie piktybiskumo pozymiai nesake?

Ir isvis esu klaikiai pikta ant savo gines nes kai rado 7cm ant 5cm cista tai sake ateik po 3men. o dabar ji jau ir 12cm uzaugo. As visiskai nesusidurus su tom cistom tai galvojau kad gal normalu kad taip negreit pasake ateit o dabar jau vsio viena puse pjaut reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglucia: 26 kovo 2011 - 17:49
as tai nesuprantu kas man yra, jau 3-ia diena man is tos vieteles teplioja krauju. nezn ka daryt, nesuprantu kas man yra, bet bijau kad gali buti cista. o pas gydytoja eiti bijau, nes paskutiniu metu labai daznai ten lankausi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 31, 22:12)
as tai nesuprantu kas man yra, jau 3-ia diena man is tos vieteles teplioja krauju. nezn ka daryt, nesuprantu kas man yra, bet bijau kad gali buti cista. o pas gydytoja eiti bijau, nes paskutiniu metu labai daznai ten lankausi.  doh.gif

Sveika geriau cista nei koks auglys unsure.gif , nebijok ir nueik pas daktara. ZInok man pries du metus ciklo viduryje irgi tepliodavo krauju ir taip net ris ciklus is eiles begiodavau pas daktarus kaip i parduotuve blush2.gif man atliko visus imanomus tyrimus ir pilvo eho ir vaginalini eho ir PAP tyrima padare, bet aciu Dievui nieko nerado nei cistu nei polipu nei miomu, dakatarai pasake, kad taip buna kartais sutrinka kaz kas, bet sake greiciausiai tokia ovuliacija pas mane buvo nes ir pilvo apacia tempe. Taigi nebijok ir butinai nueik nesvarbu, kad daznai lankaisi pas juos juk sveikata brangiau mirksiukas.gif
O kaip teplioja pas taves? sviezus kraujas?ar isskyros su krauju? ar stipriai? tau gal ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 04 01, 08:53)
Sveika geriau cista nei koks auglys unsure.gif , nebijok ir nueik pas daktara. ZInok man pries du metus ciklo viduryje irgi tepliodavo krauju ir taip net ris ciklus is eiles begiodavau pas daktarus kaip i parduotuve blush2.gif man atliko visus imanomus tyrimus ir pilvo eho ir vaginalini eho ir PAP tyrima padare, bet aciu Dievui nieko nerado nei cistu nei polipu nei miomu, dakatarai pasake, kad taip buna kartais sutrinka kaz kas, bet sake greiciausiai tokia ovuliacija pas mane buvo nes ir pilvo apacia tempe. Taigi nebijok ir butinai nueik nesvarbu, kad daznai lankaisi pas juos juk sveikata brangiau mirksiukas.gif
O kaip teplioja pas taves? sviezus kraujas?ar isskyros su krauju? ar stipriai? tau gal ovuliacija?

man isskyros su krauju, siaip daznokai man buna, nuo kokiu 17 metu kas kart. doh.gif
man ka tik baigesi persirgimas, pries sirgima irgi buvo taip pat.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 04 01, 23:32)
man isskyros su krauju, siaip daznokai man buna, nuo kokiu 17 metu kas kart. doh.gif
man ka tik baigesi persirgimas, pries sirgima irgi buvo taip pat.

Ir nei vieno karto neuzsiminet tai savo ginekologui? unsure.gif manau blogiau nebus jei apziures kiausides jusu su vaginaliniu ehoskopu, kad nebutu cistu ir kakleli, gal kokia zaizdele kraujuoja arba ovuliacija tokia vyskta, patarciau butinai nueiti pas daktara ir tikrai nieko nebijokit, viskas bus gerai. Sekmes 4u.gif
Parasykit kaip seksis mirksiukas.gif O kiek jums metu? jei sakot nuo 17 taip buna gal tiesiog dar menesiniu ciklas nesusireguliaves yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 04 02, 08:28)
Ir nei vieno karto neuzsiminet tai savo ginekologui? unsure.gif manau blogiau nebus jei apziures kiausides jusu su vaginaliniu ehoskopu, kad nebutu cistu ir kakleli, gal kokia zaizdele kraujuoja arba ovuliacija tokia vyskta, patarciau butinai nueiti pas daktara ir tikrai nieko nebijokit, viskas bus gerai. Sekmes 4u.gif
Parasykit kaip seksis mirksiukas.gif O kiek jums metu? jei sakot nuo 17 taip buna gal tiesiog dar menesiniu ciklas nesusireguliaves yra g.gif

man virs 20 jau gerokai. as pageriau nakvisu, tai dabar jau nera kraujo. galvoju gal jos kazka sutvarko.
Atsakyti