Mane operavo prieš metus. Ginekologė įtarė miomą, echoskopija rodė cistą vienoje kiaušidėje. Pasirodo, buvo ir mioma, ir cista, todėl vietoj laparoskopijos darė laparatomiją. Cista mano buvo dermoindinė, t.y., likusi nuo embriono laikų (viena kiaušidė niekad ir nefunkcionavo, nors mm niekada nebuvo nei labai gausios, nei skausmingos).
O jūs negeriat nakvišų aliejaus kapsules? Galvoju pradėti jas vietoj kt, pagert kelis mėnesius ir vėl pasirodyt gyd. atsinaujino cista ar ne?
QUOTE(Bonpari @ 2011 09 29, 21:22)
O jūs negeriat nakvišų aliejaus kapsules? Galvoju pradėti jas vietoj kt, pagert kelis mėnesius ir vėl pasirodyt gyd. atsinaujino cista ar ne?
Aš gėriau 4 mėnesius nakvišų aliejų, bet ne kapsulėse, o būtent aliejų ( tokį ). Man cistos per visus tuos mėnesius sprogdavo per kiekvienas mėnesines, vėliau vėl mažytės atsirasdavo, kai nebegėriau - išsilaikė ir kelis mėnesiu, dabar laukiu vizito, žiūrėsiu, ar nedingo, manau, vėl pradėsiu gerti tą aliejų, tuo pačiu stiprindama organizmą žiemai. Gerdavau nakvišų ir agurklių aliejų iš to pačio gamintojo, tiesa, agurklių buvo šlykštokas

QUOTE(Santaika @ 2011 09 29, 23:06)
O svorio augimo nepastebėjot nuo nakvišų? Aš kažkada seniau nusipirkau ir bandžiau gert, bet man pasirodė, kad auga svoris ir kažkaip mečiau, tai stovėjo namų vaistinėlėje tas butelis nakvišų kapsulių. Bet va dabar kai nesinori nuodytis kt, cista dėl jų išnyko, sakau bandysiu gert vėl jas, norisi, kad neatsinaujintų

QUOTE(Bonpari @ 2011 09 30, 10:08)
QUOTE(Santaika @ 2011 09 29, 23:06)
O svorio augimo nepastebėjot nuo nakvišų? Aš kažkada seniau nusipirkau ir bandžiau gert, bet man pasirodė, kad auga svoris ir kažkaip mečiau, tai stovėjo namų vaistinėlėje tas butelis nakvišų kapsulių. Bet va dabar kai nesinori nuodytis kt, cista dėl jų išnyko, sakau bandysiu gert vėl jas, norisi, kad neatsinaujintų

Man netgi atvirkščiai - svoris krito

Visgi, kiekvieno organizmo reakcija į įvairius maisto papildus turbūt skirtinga

Na taip, kiekvienas organizmas individualus, reiks ir man pabandyt gal iš ryto, nieko nevalgius, nes dabar gerdavau per pietus arba vakare
QUOTE(Bonpari @ 2011 09 30, 12:23)
Na taip, kiekvienas organizmas individualus, reiks ir man pabandyt gal iš ryto, nieko nevalgius, nes dabar gerdavau per pietus arba vakare
Kapsulės, apskritai, yra geriamos valgio metu arba po valgio, man taip atrodo

Sveikos 
Noriu papasakot savo istorija, kad padrasinciau visas, kurioms rado cistas.
Pries beveik 10 metu, sutriko menesines. Praechoskopavus paaiskejo, kad turiu cista kiausideje 5X4 cm su plaukuciais viduje. Paskyre operacija. Cista iseme loporoskopu ir nusiunte istirti. Ji buvo ribinio piktybiskumo, todel paskyre antraja operacija ir iseme kiauside, bei paeme poemius is kitos kiausides ir gimdos. (Beje, antra operacija atliko prof. Cigrejiene, dabartine seimo nare. Lb superine gydytoja.) Atsakymai buvo dziuginantys, kitur viskas buvo gerai. Dar metus pabuvau iskaitoje.
Dabar as turiu dar viena dukryte, kuriai jau tuoj 3 metukai
Nerimo buvo ir labai daug, bet viskas baigesi laimingai
Linkiu visoms stiprybes.

Noriu papasakot savo istorija, kad padrasinciau visas, kurioms rado cistas.
Pries beveik 10 metu, sutriko menesines. Praechoskopavus paaiskejo, kad turiu cista kiausideje 5X4 cm su plaukuciais viduje. Paskyre operacija. Cista iseme loporoskopu ir nusiunte istirti. Ji buvo ribinio piktybiskumo, todel paskyre antraja operacija ir iseme kiauside, bei paeme poemius is kitos kiausides ir gimdos. (Beje, antra operacija atliko prof. Cigrejiene, dabartine seimo nare. Lb superine gydytoja.) Atsakymai buvo dziuginantys, kitur viskas buvo gerai. Dar metus pabuvau iskaitoje.
Dabar as turiu dar viena dukryte, kuriai jau tuoj 3 metukai

Nerimo buvo ir labai daug, bet viskas baigesi laimingai

Linkiu visoms stiprybes.
O man dabar menesines vos ne kas savaite kartojasi
Kadangi esu ne Lt, tai greit lekiau pas benrosios praktikos gydytoja, issirekalavau tyrimo, bet nieko blogo nerado. Sako gali but nuo kontraceptinio pleistro. Nors pries keleta metu naudojau, nieko panasaus nebuvo. Kol gausiu siuntima pas ginekologa, bandysiu nutraukt ju naudojima. Taip nenoriu jokiu kitu naudot
Buvo paskyre tabletes, tai buvo baisus pasalinis poveikis.
Tik bijau, kad nutraukus vel neatsinujintu endometrioze

Kadangi esu ne Lt, tai greit lekiau pas benrosios praktikos gydytoja, issirekalavau tyrimo, bet nieko blogo nerado. Sako gali but nuo kontraceptinio pleistro. Nors pries keleta metu naudojau, nieko panasaus nebuvo. Kol gausiu siuntima pas ginekologa, bandysiu nutraukt ju naudojima. Taip nenoriu jokiu kitu naudot

Tik bijau, kad nutraukus vel neatsinujintu endometrioze

visiskai ne i tema.Bet gal zinot kur rasti ,kaip susisiekti su gyd. Povilu Vanagu?
bandziau sian priskambinti i kriks.gimd. namus ,bet nieko

QUOTE(ShihTzu @ 2011 11 07, 20:22)
visiskai ne i tema.Bet gal zinot kur rasti ,kaip susisiekti su gyd. Povilu Vanagu?

pabandyk parasyt i endomeriozes skyreli arba i laparoskpijos skyreli ten yra mergaiciu kurios pas ji operavos gal gales padeti

Labas visoms..
as ir turiu tokia dovanele
Siryt atradau, kad toj pacioj vietoj ( desinej kiausidej) vel atisrado.. pirma karta buvau isoperuota, antra karta cista sprogo pati, o va dabar vel.. nezinau, kaip elgtis si karta, laukti, kad gal sprogs...
as ir turiu tokia dovanele

Siryt atradau, kad toj pacioj vietoj ( desinej kiausidej) vel atisrado.. pirma karta buvau isoperuota, antra karta cista sprogo pati, o va dabar vel.. nezinau, kaip elgtis si karta, laukti, kad gal sprogs...