gryzau va is ligonines

operacija praejo

ja padare penktad,o siandien, t.y.pirmadieni prasiausi namo.Skausmo tokio,kai po praeitos operuotos cistos tikrai nebuvo,bet tas bado laikotarpis ziauriai iskankino

isivaizduokit,ketvirtad jau pietu nedave,sake vakare klizma bus ir tipo turi isivalyt zarnynas

bet as kaip visada,gerai ,kad buvau isidejus desrikes ir duonos,tai paslapciom suvalgiau,galvoju isklizmuos 2 kartus ir nieko cia nenutiks

taip ir buvo

na o penktad 11 val padare operacija,tai visa diena pramiegojau,nuskausminamuju suleidzia kai tik prasai

maisto jokio,net gerti negalima,na o sestad jau pabudus normaliai toks alkis kankino,sako nieko negausi,tik arbata be cukraus,vanduo,diena bulijonas-vanduo su krapais

badas juodas,tai gerai,kad buvau dar 2 riekes duonos uzsleptos,tai paslapcia vakare suvalgiau ir espumizano turejau,tai isgeriau,kad kartais viduriu nepustu,3 diena tipo trintas maistas,tai nesa vandeni virtu kosiu be prieskoniu,nu maniau numirsiu,gerai,kad atnese drauge bulkuciu,tai is pradziu kaip ta balerina tik uosciau

o vakare galvoju valgysiu,kaip bus taip,plius aisku espumizano ikaliau.Tai va ,tokie mano nutikimais,o sirgti tai 2 diena po operacijos pradejau,nors dar tikrai ne laikas buvo,sake operacija isaukia anksciau

Dabar laukiu,kada siulus issims,tipo po 10 dienu,tada jau pilnai atsigausiu

tikiuosi gal 5 karta jau cistu nebeturesiu

nebijokit mergiates,viskas gerai visoms bus