Mes jau kelis mėnesius lankome
labai faina ir dukrytei patinka
dainuoja savaip kartu
lankome nuo 4 mėnesių
Jo jo ir mano vaikui žiauriai patiko lankom nuo rugsėjo bet na tokie pokyčiai.. na eina ir akys blizga.
Mano drauge veda sunu i Yamahos mokyklele, tik Vytauto pr. buvusiuose Profsajungu rumuose (nezinau kaip jie dabar vadinasi
) Tik jos vaikiukas didesnis- 3 metu, tai eina i didesniu grupe. Kiek zinau is jos pasakojimu, tai vaikas noriai eina (lanko jau apie 1,5 metu) ir jam ten patinka. Na tik tiek galiu pasakyti. Pavasari planuoju ir saviski pradeti vesti, tai galesiu daugiau pakomentuoti
) Kiek zinau internetu galima uzsisakyti nemokamas parodomasias pamokeles. O jei nori galesiu i az vadoves telefona parasyti
Mes einam i Yamahos mokyklele Kelmej, labai fainiai
Labai sauni mokytoja, patys pasiprasem prie vyresniu vaikiuku, nes manoji geriau jauciasi su jais ir labai viska kopijuoja
taigi einam i astunkoju grupe
Uzsiregistruoti galima cia
Cia visu miestu yra
Uzsiregistruoti galima cia
QUOTE(banginukas @ 2007 11 21, 23:06)
Mano drauge veda sunu i Yamahos mokyklele, tik Vytauto pr. buvusiuose Profsajungu rumuose (nezinau kaip jie dabar vadinasi
) Tik jos vaikiukas didesnis- 3 metu, tai eina i didesniu grupe. Kiek zinau is jos pasakojimu, tai vaikas noriai eina (lanko jau apie 1,5 metu) ir jam ten patinka. Na tik tiek galiu pasakyti. Pavasari planuoju ir saviski pradeti vesti, tai galesiu daugiau pakomentuoti
) Kiek zinau internetu galima uzsisakyti nemokamas parodomasias pamokeles. O jei nori galesiu i az vadoves telefona parasyti 
Mes irgi Kultūros rūmuose Kaune lankom -
o kokios užsiemimų kainos? nerandu Yamahos puslapiuky...
QUOTE(linarija @ 2007 11 22, 12:35)
Parašiau į AŽ.
gal kas Telšiuose lankote? Butu įdomu sulaukti atsiliepimų
Užsiregistravome nemokamai pamokėlei, tikiuosi nereiks laukt skambučio tris savaites
o gal geriau į pačią mokyklėlę pasiskambinti
Norėjau paklausti, ar ir kituose LT miestuose (be Klaipėdos) lankant Yamahą reikia mokėti už šventines dienas ir atostogas, nors pamokos nevyksta? Žodžiu, moki už 4, bet gauni 3. Mano atrodo, kad tai paprasčiausias lupikavimas.
Todėl nebelankome mes Yamahos. Tuo labiau, kad per 3 mėnesius kažkokių pokyčių ir nepastebėjome...
Todėl nebelankome mes Yamahos. Tuo labiau, kad per 3 mėnesius kažkokių pokyčių ir nepastebėjome...