Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

QUOTE(Laumiux @ 2007 12 04, 20:31)
Norėjau paklausti, ar ir kituose LT miestuose (be Klaipėdos) lankant Yamahą reikia mokėti už šventines dienas ir atostogas, nors pamokos nevyksta? Žodžiu, moki už 4, bet gauni 3. Mano atrodo, kad tai paprasčiausias lupikavimas.  g.gif
Todėl nebelankome mes Yamahos. Tuo labiau, kad per 3 mėnesius kažkokių pokyčių ir nepastebėjome...

Tikriausiai pastebejote, kad kai kuriais menesiai buna 5 savaitines dienos (5 pirmad., 5 antrad., ir t.t.) tai kad jei viena menesi buna 3 pamokos, koki kita bus 5 pamokos.

o del pokyciu - muzikos pamokos - kaip vitaminai, poveikis jauciamas tik po ilgalaikio ir sistemingo vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2007 12 04, 21:56)
Tikriausiai pastebejote, kad kai kuriais menesiai buna 5 savaitines dienos (5 pirmad., 5 antrad., ir t.t.) tai kad jei viena menesi buna 3 pamokos, koki kita bus 5 pamokos.

o del pokyciu - muzikos pamokos - kaip vitaminai, poveikis jauciamas tik po ilgalaikio ir sistemingo vartojimo.

Aišku, nestudijavau viso ateinančių metų kalendoriaus. 5 turėtų būti sausį. Bet tada bus žiemos atostogos.
Geriau būtų, kad už mėnesį, kai vyks tik 3 pamokos, reikėtų ir mokėti už 3, o kai bus 5 - už 5. O kas nori į koncertą, tai tegul ir už jį papildomai sumoka. O mes į koncertą nėjome, nes mano dukrytė bijo didelės minios. Tai kam be reikalo stresinti vaiką. Tai aš paprašiau, kad mus priimtų į kokią papildomą pamokėlę. Aišku, nepriėmė. Nors koks skirtumas, kiek tų mamyčių ten strakalioja - 5 ar 6...
Ir paleido mus labai lengvai...
Nieko, mums užteks ir baseino. O kai bus 3 metų, tų "muzikalkių" bus didesnis pasirinkimas, kur taip nelupikaus...
Atsakyti
mes tai jau antras menesis vaikstom i sias pamokeles ir tikrai dziaugiuosi kad lankom, nes maziukei labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif Mes irgi lankom šią mokyklėlę ir esame labai patenkinti. thumbup.gif Sūnelis namie prašo įjungti tas daineles ir liepia šokt ir dainuot kartu, skaito knygutę, kartoja, ką išmoko pamokėlėj. Vienu žodžiu, thumbup.gif
Labai daug priklauso nuo mokytojos, kaip ji veda pamokėlę, kokį priėjimą turi prie kiekvieno vaikelio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau is anksto jei ne cia paklausiu, taciau ieskau informacijos
dukra mokosi muzikos mokykloje ir norim pirkti instrumenta tai yra pianina tik kad jis butu nesiojamas(kur kas lengviau transportuoti),taciau paziurejus i kaina labiau apsimoketu pirkti sintezatorius (uz ta pacia kaina gauni daugiau visokiu funkciju)juk mokykloj mokosi tik pagrindiniu kuriniu o kai vaikas bus paauglys nores gal ir pats save isreiksti ir pats kurti besimokydamas,tad sintezatorius turi kur kas daugiau galimybiu,saviraiskai ir kurybai.
Tik kiek suprantu ten nera 8 oktavu,ir klaviatura neplaktukine gal kas galite pakonsultuoti siuo klausimu?ar bent nukreipti i kuria tema reiktu ieskoti informacijos?
Aciu uz pagalba
Atsakyti
Mes pradėjom lankyti Yamahos pamokėles Jonavoj. Jaunesniųjų grupėj. O sakykit, ar apsimoka pirkti tą CD ir knygelę ?
Atsakyti
labas, mes neseniai lankom, bet sūneliui labai patinka. namuose prašo įjungti tą CD. tiesą sakant jau atsibodo man ir vyrui, bet mažiukui liuks, jis atsimena, ką išmokė, parodo pagal daineles, pašoka. taip kad pirkit, mergaitems turi patikti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svetute777 @ 2008 01 22, 17:19)
labas, mes neseniai lankom, bet sūneliui labai patinka. namuose prašo įjungti tą CD. tiesą sakant jau atsibodo man ir vyrui, bet mažiukui liuks, jis atsimena, ką išmokė, parodo pagal daineles, pašoka. taip kad pirkit, mergaitems turi patikti. thumbup.gif

mes jau antri metai lankom, tai maniske su tecio masina nenori net vaziuot, verkia kai tetis veza i darzeli, nes atseit pas ji masinoj nera ruoniuko ar astunkojo muzikytes.
o kai as vezu i darza ar seip kur kartu vaziuojam, tai siaubas man: turi savo dainas "favorites", kurias praso kad siek tiek pagarsinciau, o tai reiskia kad kaloneles turi jau net dzergzti nuo garso..tyliai, nemegsta klausyt, tik garsiai!
bet Yamaha liuks!
Atsakyti
gal kas gelėtų pasakyt, kuo yamahos mokyklėlės nuo suzuki skiriasi, gal kas yra lankęs abi mokyklėles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2008 01 24, 13:40)
gal kas gelėtų pasakyt, kuo yamahos mokyklėlės nuo suzuki skiriasi, gal kas yra lankęs abi mokyklėles? g.gif

net nesidomejau suzuki, bet esu girdejus kad ir ten panasi metodika.
Atsakyti
Sūnus lanko jau antrus metus - labai patinka. Šiemet pradėjo groti su sintezatoriumi, labai gerai sekasi, noriai viską atlieka thumbup.gif
Atsakyti
Ar yra Yamahos mokykleles grupe Fabijoniskese, Vilniuje?
Atsakyti