Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

QUOTE(light blue @ 2008 04 16, 18:54)
yra pusplapis jų, tai apie pamokėles ir grupes amžiaus ten rasi wink.gif mes lankome Robį, nesenai. Lankome tai tiksliau aš lankau  lotuliukas.gif Vaikiukas mano tai duodasi savais reikalais. Kiek naudos nežinau, bet labai šauni vadovė, man pačiai visai nieko smile.gif

na ju psl buvau as bet nieko gero neradau tik amziu grupes, kiek skaciau tai jie cia gelezinio vilko 9 yra tai mus netoli reiks gal uzeiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indriukass @ 2008 04 16, 22:44)
na ju psl buvau as bet nieko gero neradau tik amziu grupes, kiek skaciau tai jie cia gelezinio vilko 9 yra tai mus netoli reiks gal uzeiti  smile.gif

mes Kaune lankome. Šiaip jau nelabai kas laiko liko, vasarą bent pas mus nedirba, tai jaučiu jums verta nuo rugsėjo startuoti vyrensių grupėje. O veikla tai labai elementari, toks mini įvadėlis į ritminką, judesiukus ir tt. Man pradžioje per daug elementartu pasirodė, bet kad ir tas vaikelis dar toks mini smile.gif Tai manau kaip ir tinkama viskas jo amžiuj
Atsakyti
QUOTE(indriukass @ 2008 04 16, 21:44)
na ju psl buvau as bet nieko gero neradau tik amziu grupes, kiek skaciau tai jie cia gelezinio vilko 9 yra tai mus netoli reiks gal uzeiti  smile.gif

mes lankėm ir labai patiko, bet laikas mums nebetiko todėl nebelankome, bet aš visom keturiom už, tikrai šauni mokytoja ir veiklos užtenka smile.gif
Atsakyti
Mes lankome. mano dukrytei labai patinka thumbup.gif mokytoja Rita labai puiki pedagoge 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo rugsejo bandysim lankyti, nes vasara jie nedirba.
Atsakyti
Sveikos mamos,

Gal kas turit jau nebereikalinga pagal robio programa knygute ir kompakta parduoti? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mes taip pat domimės Yamaha muzikos mokykla ir kai tik bus galimybė pradėsim lankyti mirksiukas.gif Pastebėjom, kad mūsų mažius praktiškai visą dieną praniūniuoja. Turi tokias grojančias varles, kai jos kvaksi jis joms iš paskos bigsmile.gif Buvom vestuvėse muzikantai dainuoja- jis jiems pritaria su savo lialialia.... Gal ir nebus didelis muzikantas, bet pabandyti verta. Jau ir bandomąjai pamokai užsiregistravom ax.gif Gal kas žinot ar vasarą ta mokykla veikia? Ar atostogauja kaip ir visur? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 18 birželio 2008 - 09:03
Mano mergaite vaiksciojo i sia mokyklele prie 2 metus, ismesti pinigai, nieko gero neismoke. Po to vedziau gitara grot i muzikos mokykla, kitas reikalas. Dukrai nepatiko, vaisciojom i jamahos mokykla 8 men., bet kai paklausiau ju surengta koncerta, doh.gif , net geda ziuret buvo, parodija kazkokia, atrodo , ar vaikai tokie negabus g.gif
Siuo metu dukra mokosi gitara grot muzikos mokykloje, puikiai sekasi ir sauniai groja.
taip , kad Jamaha tik pinigu rinkimas ir nieko ten neismoko. O jau koncertai, tai neigalus ir be klausos zmogiukai, geriau ka parodys muzikoje, negu Jamahos ale pamokyti vaikai. Sorry, bet tiesa tokia karti. doh.gif
Atsakyti
Labutis, mamytės. O mes su sūneliu jau visus metus ėjom į Jamachos mokyklėlę ir esame labai patenkinti. Nežinau, kur vedė Nosferatu savo margaitę, bet Vilniuj Antakalny tikrai puiki mokytoja, matosi, kad žmogus atrado savo vieta gyvenime, dirbdamas su vaikučiais. Visi vaikučiai ją labai myli. O mano berniukas vis kasdien klausia, ar eisim dainuot. Visas daineles namie dainuoja, rodo, vienu žodžiu, mes labai patenkinti. thumbup.gif Vasarą mokyklėlė atostogauja, o nuo rudenio planuoju ir su mažiuku eiti.Taip kad, jei kam nepasisekė su mokytoja, tai kitas reikalas, o sakyt, kad tai pinigų švaistymas, negalima. g.gif Kainuoja, nemažai, bet aš pati neišmokyčiau sūnelio to, ką jis išmoko mokyklėlėj. smartass.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jamahos mokyklele buvo isteigta Zirmunu g. darzelio patalpose g.gif
Atsakyti
lankem mes su mazu. bet kai reikejo 12 kg vaika tasyt ant ranku, man mazai, su skaudancia nugara, atsirado problemu, skausmai paumejo ir metem sad.gif
o dabar vasara nedibs...tada, kai butent ir noris eit kazkur, laika leist...vaikas nori sokt dainuot, o kur - nera sad.gif
Atsakyti
kokia ju kaina, tu uzsiemimu
Atsakyti