Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

Sveikos, o nuo kokio amziaus vaikucius priima?
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 02 03, 00:58)
Sveikos, o nuo kokio amziaus vaikucius priima?

Nuo 4 mėnesių:
http://www.muzikosmo...uzikavimas.html
Atsakyti
o maniskiui metai ir 10men, ir lankom jau 3men. bet jis kazkaip vangiai pripranta toj mokyklelej-nesuprantu, ar jam per garsu, ar muzikos balso tembras nepatinka, o rateliu tai visai neneori sokti-prasosi ant ranku. Tai taip ir nezinau dar si menesi pratint ar baigti tuos mokymus. siap tai faina ten ir mamom, ir vaikiukai tarpusavyje pasibendrauja . tai ir nezinauuuuuuuuu g.gif
Atsakyti
QUOTE(antosike @ 2008 02 03, 11:23)
o maniskiui metai ir 10men, ir lankom jau 3men. bet jis kazkaip vangiai pripranta toj mokyklelej-nesuprantu, ar jam per garsu, ar muzikos balso tembras nepatinka, o rateliu tai visai neneori sokti-prasosi ant ranku. Tai taip ir nezinau dar si menesi pratint ar baigti tuos mokymus. siap tai faina ten ir mamom, ir vaikiukai tarpusavyje pasibendrauja . tai ir nezinauuuuuuuuu g.gif

Mano mažoji pradėjo lankyt būdama panašaus amžiaus kaip jūsiškis. Buvo tas pats, kiekvieną kartą, kai kiti šokdavo, ji kabėdavo man ant rankų. Tai tęsėsi daugiau nei pusmetį, paskui tarsi ją kas pakeitė per keletą savaičių. Dabar su malonumu šoka, dainuot stengiasi, ant rankų visai nesiprašo thumbup.gif Neskubėkit pabėgt iš mokyklėlės, viskas vyksta palaipsniui, kol vaikas įpranta, vienam reikia daugiau laiko, kitam mažiau, bet tas laikas vis tiek ateina tongue.gif Sėkmės!
Atsakyti
Gal kas lankote Kaune Kalniečiuose mokyklėlę? Užsiregistravom Robio programai demo pamokai, gavom kvietimą, o pokalbio metu mokytojos taip ir nepasitikslinau adreso, o telefoną netyčia ištryniau doh.gif Gal kas turit mokytojos telefoną? Ar tikrai geležinio vilko 9? Ar ten koks darželis? Gal kas kainas parašytų bent a/ž? Paskaičiau, kad visur skirtingai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 03 vasario 2008 - 22:09
QUOTE(dolile @ 2008 02 03, 22:08)
Gal kas lankote Kaune Kalniečiuose mokyklėlę? Užsiregistravom Robio programai demo pamokai, gavom kvietimą, o pokalbio metu mokytojos taip ir nepasitikslinau adreso, o telefoną netyčia ištryniau  doh.gif Gal kas turit mokytojos telefoną? Ar tikrai geležinio vilko 9? Ar ten koks darželis? Gal kas kainas parašytų bent a/ž? Paskaičiau, kad visur skirtingai  g.gif

Taip, adresas teisingas, čia rasit:
http://www.muzikosmo...ai/kaunas3.html
Atsakyti
sveikos.mano dukrytei jau 1 metukai ir 3 men mirksiukas.gif o yamahos mokyklele lankom nuo 10 menesiuku clap_1.gif jai man atrodo kad patinka clap.gif iejusi i klase palaksto kiek ir po to atsisedusi ant kilimo laukia pamokeles, ty atsisedusi pradeda linguoti ir "dainuoti" bei ploti kaip per pamokeles flirt.gif ir namie gan daznai rodo i magnetofona, kad paleisciau CD su mokyklos dainelemis biggrin.gif zinoma laveja vaikas, jo atmintis ir dar vienas didelis pliusas thumbup.gif mokosi bendrauti su kitais group.gif nes namie dazniausiai tik su manimi, tai beje buvo viena is tu priezasciu del ko pradejau vesti ja i mokyklele. tad kurios dar abejoja vesti ar ne as patarciau:veskit biggrin.gif
ir vaikuciui naudinga ir mamytei isejimas, jei niekur kitur perdaug neiseinat
iki
4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mes neseniai pradejom lankyti smile.gif Kol kas man labai patinka - ir mamytei mankstele, ir lelyte pasisportina, ismoksta su kitais leliais bendrauti thumbup.gif Ziuresim, kaip bus toliau... smile.gif
Atsakyti
O kokią programą rinktis 1 metukų ir 2 mėn.? 18 mėn. kaip ir per mažas (o gal jau ne?), o nuo 4 mėn. grupėj jau per didelis unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2008 02 11, 18:19)
O kokią programą rinktis 1 metukų ir 2 mėn.? 18 mėn. kaip ir per mažas (o gal jau ne?), o nuo 4 mėn. grupėj jau per didelis  unsure.gif ?

siap mes lankome robio programa ji pas mus nuo 8 men iki 1,5 metuku p 4u.gif mazei patinka lotuliukas.gif tik uzgrojus jau zinomai muzikai mirksiukas.gif jau ir judesiukai atitinkami yra thumbup.gif itesa mano mazei jau 1 metukai ir 4 menesiukai (nesuprantu niekaip negaliu ideti vaiko amziaus liniuotes) verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurale: 23 vasario 2008 - 13:08
mes lankom nuo 4 menesiuku ir labai patenkinti. jau perejom i mazyliu programa. ice jei mazyliui 1 ir 2 men tai dar tikriausia i robiukus nusius. cia nuo mokytojos priklauso, bet per anksti i tuos mazylius irgi zinok negerai. musu grupe galvojom anksciau pradet, bet paskui nusprendem palaukt 1,5 ir labai gerai, nes ten jau reikia suvokt daugiau toj mazuyliu grupej, o per tuos kelis men ir atsirado suvokimas smile.gif
Atsakyti
Mes irgi pradėjom lankyti - nuo 4,5 mėn - mano mažiukas mamičiukas labai - tai labai džiaugiuosi, kad pradėjo glostyti vadovės (iš svetimų nieko neima šiaip) siūlomą žaisliuką (jau per antrą užsiemimą bigsmile.gif ) - smalsiai stebi kitus vaikus - ir nors vienas dar nenori būti - manau laiko klausimas thumbup.gif
Atsakyti