Sveikos, o nuo kokio amziaus vaikucius priima?
QUOTE(astulkadk @ 2008 02 03, 00:58)
Sveikos, o nuo kokio amziaus vaikucius priima?
Nuo 4 mėnesių:
http://www.muzikosmo...uzikavimas.html
o maniskiui metai ir 10men, ir lankom jau 3men. bet jis kazkaip vangiai pripranta toj mokyklelej-nesuprantu, ar jam per garsu, ar muzikos balso tembras nepatinka, o rateliu tai visai neneori sokti-prasosi ant ranku. Tai taip ir nezinau dar si menesi pratint ar baigti tuos mokymus. siap tai faina ten ir mamom, ir vaikiukai tarpusavyje pasibendrauja . tai ir nezinauuuuuuuuu

QUOTE(antosike @ 2008 02 03, 11:23)
o maniskiui metai ir 10men, ir lankom jau 3men. bet jis kazkaip vangiai pripranta toj mokyklelej-nesuprantu, ar jam per garsu, ar muzikos balso tembras nepatinka, o rateliu tai visai neneori sokti-prasosi ant ranku. Tai taip ir nezinau dar si menesi pratint ar baigti tuos mokymus. siap tai faina ten ir mamom, ir vaikiukai tarpusavyje pasibendrauja . tai ir nezinauuuuuuuuu 

Mano mažoji pradėjo lankyt būdama panašaus amžiaus kaip jūsiškis. Buvo tas pats, kiekvieną kartą, kai kiti šokdavo, ji kabėdavo man ant rankų. Tai tęsėsi daugiau nei pusmetį, paskui tarsi ją kas pakeitė per keletą savaičių. Dabar su malonumu šoka, dainuot stengiasi, ant rankų visai nesiprašo

Gal kas lankote Kaune Kalniečiuose mokyklėlę? Užsiregistravom Robio programai demo pamokai, gavom kvietimą, o pokalbio metu mokytojos taip ir nepasitikslinau adreso, o telefoną netyčia ištryniau
Gal kas turit mokytojos telefoną? Ar tikrai geležinio vilko 9? Ar ten koks darželis? Gal kas kainas parašytų bent a/ž? Paskaičiau, kad visur skirtingai

QUOTE(dolile @ 2008 02 03, 22:08)
Gal kas lankote Kaune Kalniečiuose mokyklėlę? Užsiregistravom Robio programai demo pamokai, gavom kvietimą, o pokalbio metu mokytojos taip ir nepasitikslinau adreso, o telefoną netyčia ištryniau
Gal kas turit mokytojos telefoną? Ar tikrai geležinio vilko 9? Ar ten koks darželis? Gal kas kainas parašytų bent a/ž? Paskaičiau, kad visur skirtingai 

Taip, adresas teisingas, čia rasit:
http://www.muzikosmo...ai/kaunas3.html
sveikos.mano dukrytei jau 1 metukai ir 3 men
o yamahos mokyklele lankom nuo 10 menesiuku
jai man atrodo kad patinka
iejusi i klase palaksto kiek ir po to atsisedusi ant kilimo laukia pamokeles, ty atsisedusi pradeda linguoti ir "dainuoti" bei ploti kaip per pamokeles
ir namie gan daznai rodo i magnetofona, kad paleisciau CD su mokyklos dainelemis
zinoma laveja vaikas, jo atmintis ir dar vienas didelis pliusas
mokosi bendrauti su kitais
nes namie dazniausiai tik su manimi, tai beje buvo viena is tu priezasciu del ko pradejau vesti ja i mokyklele. tad kurios dar abejoja vesti ar ne as patarciau:veskit 
ir vaikuciui naudinga ir mamytei isejimas, jei niekur kitur perdaug neiseinat
iki

ir vaikuciui naudinga ir mamytei isejimas, jei niekur kitur perdaug neiseinat
iki

O kokią programą rinktis 1 metukų ir 2 mėn.? 18 mėn. kaip ir per mažas (o gal jau ne?), o nuo 4 mėn. grupėj jau per didelis
?

QUOTE(Ice @ 2008 02 11, 18:19)
O kokią programą rinktis 1 metukų ir 2 mėn.? 18 mėn. kaip ir per mažas (o gal jau ne?), o nuo 4 mėn. grupėj jau per didelis
?

siap mes lankome robio programa ji pas mus nuo 8 men iki 1,5 metuku p

mes lankom nuo 4 menesiuku ir labai patenkinti. jau perejom i mazyliu programa. ice jei mazyliui 1 ir 2 men tai dar tikriausia i robiukus nusius. cia nuo mokytojos priklauso, bet per anksti i tuos mazylius irgi zinok negerai. musu grupe galvojom anksciau pradet, bet paskui nusprendem palaukt 1,5 ir labai gerai, nes ten jau reikia suvokt daugiau toj mazuyliu grupej, o per tuos kelis men ir atsirado suvokimas

Mes irgi pradėjom lankyti - nuo 4,5 mėn - mano mažiukas mamičiukas labai - tai labai džiaugiuosi, kad pradėjo glostyti vadovės (iš svetimų nieko neima šiaip) siūlomą žaisliuką (jau per antrą užsiemimą
) - smalsiai stebi kitus vaikus - ir nors vienas dar nenori būti - manau laiko klausimas