Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

QUOTE(eeeglute @ 2008 11 05, 13:00)
vakar buvom pirmoje pamokeleje. Nusprendem lankyti. Prasiblaskymas abiems, o ir naudos kazkokios manau bus. Mano dukryte pirma karta tokioj leliuku kompanijoj buvo, tai ir  jai kazkas idomaus smile.gif ir naujo.

Aš tai jau antrą savo vaikutį vedu. Tai abiems super, labai patinka vyresnysis taip idėmiai visko klauso ir dalyvauja, broliukas irgi aktyvus muzikantas bus. Kiek esu skaičiusi, tai muzikinis lavinimas akstyvojoje vaikystėje, labai naudingas vaiko mąstymui. smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit papasakoti apie Robio programa Siauliuose?
Mano dukrytei tik keturi menesiai, ar nebus dar per maza? ax.gif Ir ar ten reikia ,mamytems dainuoti? blush2.gif Nes man meska ant ausu buvo uzlipusi, o ir balso neturiu verysad.gif Tik daugiau nieko nerandu ka galima butu Siauliuose veikti su tokiais maziais, o iseiti pasizmoneti norisi tongue.gif
O gal kas zino kokia nors manksta su savo vaikuciais, apie baseina jau net nebesvajoju unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
Ir as visai noreciau su savo suneliu lankyti tas muzikines pamokeles.. gal galetumet papasakoti, ka ten daro.. smile.gif
Atsakyti

Sveikos, mamytės, smile.gif
o Jūs užsiregistruokite demo pamokai,- ir pačios savo akimis pamatysite ir savo ausimis išgirsite ką ten daro thumbup.gif bigsmile.gif www.muzikosmokykla.lt
Atsakyti
Uzsiregistravom, tai lauksim pakvietimo bigsmile.gif
O kol laukiam, tai gal kas nors galetu nors pora zodeliu parasyti kas ten ir kaip? gossip.gif
Atsakyti
Mes taip pat lankome pamokėles Jonavoje. Stojimo mokestis 20 lt, mėnesinis mokestis 60 lt ir +CD ir knygelės. Lankome jau beveik metai ir abi esame labai patenkintos. Žinot, kartais man pačiai gal šiek tiek ir tingis eiti blush2.gif , bet kaip pagalvoji apie vaiką, kaip jai ten patinka, kaip ji laukia kada gi eisim pas vaikus ir ruoniuką, kaip ji jau šoka, ploja kartu su savo skudurine lėle-nuveju tinginį tolyn ir keliaujam į pamokėlę biggrin.gif . Čia kažkuri mamytė klausė dėl sloguojančių vaikų-į pamokėles sluoguojančių nevedam. Po kiekvienos pamokėlės instrumentai yra plaunami. Mes pasiryžę mokyklėlę lankyti iki galo, t.y 4 m
Atsakyti
kaip ir i darzeli,taip ir cia atveda ir sloguojancius vaikucius.kaune centre lankem,tai pora kartu buvo sirguliuojantys.o jie gi ir zaislus vieni is kitu atimineja , ir i burnyte deda.tai kas,kad nuplauna juos PO uzsiemimo.saliau musu buvo mama su dukryte,pas kuria taip liulis bego,kad net nesmagu buvo ten "muzikuoti" doh.gif nors mokytoja labai praso,jei neatvesim,kad jai pranesti,bet kad pasakytu: jei susloguosit ar susirgsit,neveskit,kad kitu neuzkrestumet.taip nesako schmoll.gif

o kodel Jonavoj 60 lt? mes 55 mokam.gal tik siemet,nuo sausio sakys viskas,pabrango doh.gif o uz knygute ir 2 Cd 45 lt?
Atsakyti
Mes Klaipedoje 75/men mokam...manajai 1,10men tai labai patinka.Kiekviena ryta atsikelia ir nori eiti i pamokele, bet deja tik viena karta per savaite pas mus buna verysad.gif kiek pas jus?
Mums tai thumbup.gif
Kai buvo 7 men tai irgi lankem, bet ne yamahoj o kitur, tai nepatiko ir vaikas per mazas - neapsimoka tokio amziaus vesti.O vat kai didesnis tai tik pirmyn bigsmile.gif Del ligu, tai teisybe - uzsikresdavom ir mes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 11 23, 22:20)
kaip ir i darzeli,taip ir cia atveda ir sloguojancius vaikucius.kaune centre lankem,tai pora kartu buvo sirguliuojantys.o jie gi ir zaislus vieni is kitu atimineja , ir i burnyte deda.tai kas,kad nuplauna juos PO uzsiemimo.saliau musu buvo mama su dukryte,pas kuria taip liulis bego,kad net nesmagu buvo ten "muzikuoti" doh.gif nors mokytoja labai praso,jei neatvesim,kad jai pranesti,bet kad pasakytu: jei susloguosit ar susirgsit,neveskit,kad kitu neuzkrestumet.taip nesako  schmoll.gif

o kodel Jonavoj 60 lt? mes 55 mokam.gal tik siemet,nuo sausio sakys viskas,pabrango  doh.gif o  uz knygute ir 2 Cd 45 lt?

Tada mums labai pasisekė, nes pas mus grupėje turbūt labai supratingos mamos-sloguojančio vaiko nemačiau nei vieno. Mes jau taip susitarėm ir savo susitarimo laikomės. Po 60 lt mes mokam jau nuo rugsėjo, iš tikrųjų keista, jei jūs lankote Jonavoj ir mokat po 55 lt, pas mus sutartyje 60lt. Pernai metais mokestis buvo mažesnis. savo "ruoniukui" pirkau 1 CD ir knygelę ir kiek mokėjau nebeprisimenu-bet daiktas tikrai geras-mažajai patinka klausytis ir kompakto, ir knygelę vartyti, o kai pradedu eilėraštukus skaityti, tai bigsmile.gif -ji vis kažką daro, ką prisimena kaip darome pamokėlės metu biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Izabelee,2008 11 23, 23:16]
Mes Klaipedoje 75/men mokam...manajai 1,10men tai labai patinka.Kiekviena ryta atsikelia ir nori eiti i pamokele, bet deja tik viena karta per savaite pas mus buna verysad.gif kiek pas jus?

Pas mus taip pat vieną kartą per savaitę, aš manau, kad visur taip pat
Atsakyti
Rytoj eisim i savo pirma parodomaja pamokele 19 val Justiniskese,VLN,tikiuosi patiks maziukuimjis pas mane toks judrus,gal neisvaris musu is ten...
mane duomina ar reikia imti tapkutes papildomu rubu???dekui
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2008 11 25, 22:18)
Rytoj eisim i savo pirma parodomaja pamokele 19 val Justiniskese,VLN,tikiuosi patiks maziukuimjis pas mane toks judrus,gal neisvaris musu is ten...
mane duomina ar reikia imti tapkutes papildomu rubu???dekui

Mes irgi lankome Yamahos mokykle, tai mokam 60lt per menesi, uzsiemimai buna karta per savaite. Seniau kai buvom ruoniuko programoje mokejome 55lt.
Papildomu drabuzeliu gal nereikia, bet tapkutes tai pasiimkite, kad koju nesusaltu jusu turtas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su pirmagime lankėme Robį pas Ritą. Tikrai vaikui patiko ir naudos buvo. Dabar noriu su mažąja pradėt lankyt (bet jau ant rankų jos nebetampyčiau, tegul šalia trepsi tongue.gif ), bet kad nėra užsiėmimų rytais verysad.gif O gal kokiuose kituose rajonuose planuoja padaryt kokias rytines grupes? pvz. geležinio vilko g. kaip šaunu būtų...
Atsakyti